MIUI 9 Baserade på Android 7.0 Nougat Förhandsgranskas Inför onsdagens Lansering

73

Xiaomi är redo att lansera Xiaomi Mi 5X smartphone på ett event på onsdag, juli 26, och det kommer att vara den första smartphone för att köra på MIUI 9 out of the box. MIUI 9 kommer att lanseras tillsammans, och MIUI 9 är inställd på att släppa för att välja kompatibla enheter samt före den 16 augusti, och nu Xiaomi har skissat på alla saker nya som kommer med uppdateringen. Denna innehåller nya teman, nya designelement och genvägar på låsskärmen, split screen-funktionen, och mycket mer.

MIUI 9 beta uppdateringen kommer att rullas ut först till Xiaomi Mi 6, Redmi Not 4, och Redmi Not 4X användare. Den andra omgången kommer att rullas ut till Xiaomi Mi-2 och Xiaomi Mi 2S användare. MIUI 9 uppdatering kommer att tryckas i etapper så förvänta dig inte att komma fram på din kompatibla enheten omedelbart själv. Xiaomi hävdar att alla beta-testare kommer att prioriteras, så om du vill gå vidare i nätet, rekommenderar vi dig att anmäla dig som beta-testare omedelbart. Alla kompatibla enheter för att få MIUI 9 uppdatering så småningom listas här.

Nya funktioner i MIUI 9 inkluderar tre nya teman, tillsammans med en ny standard tema. Nya teman kallas för Ingen Gräns, Färg, Fantasi, och, Cool Svart (översatt). Den officiella engelska namn för den nya officiella teman har inte avgjord ännu. En permanent förändring noteras i alla teman är att dockan längst ner har nu endast app logotyper, och är inte förenat med sms: a namn.

Nya funktioner inkluderar även en ny design på låset skärmen, tillsammans med en genväg som gör att du kan aktivera brännaren genom att dra fingret till höger på din låsskärm. Användbara och används ofta genvägar som Mi Hem, Mi Fjärrkontrollen, Mi Betal -, och Transport-Kort kan nås från låsskärmen. Split screen-funktion som är en del av Android-O i år, kommer att införas i MIUI 9.

Berättigade Mi-Enheter med Android-7.0 som kommer att få split screen-funktionen har Mi6, Mi MIX, Mi Not 2, Max Mi, Mi Max 2, Mi 5 och Redmi Not 4X. Fler kommer att läggas till i sinom tid. Vissa funktioner som Barn Mode, WiWide, Kontakta Kort, och ShowTime har också tagits bort för att förenkla och optimera ROM. Xiaomi hävdar att dessa funktioner visade sig vara sällan används och överflödig, och har därför tagits bort.

Dessa är bara några av de funktioner som lyfts fram av Xiaomi före lanseringen, och mer intressanta nya godbitar kommer att presenteras vid evenemanget i morgon.