Xiaomi Mi 6 kan användas Snapdragon 835 med en minskad frekvens

Trots antagandet att alla i den första omgången av moderna Snapdragon marker utformat för Samsung Galaxy S8, nätverket igen kom det information om att Xiaomi Mi 6 kommer att användas i en modern Snapdragon chip 835.

Det är dock en “avskalad” version med lägre frekvenser, vilket gör att den Kinesiska tillverkaren att släppa en pryl på gång. Och Galaxy S8 kommer att vara de första att få “full” SoC, kör på full kapacitet.

Förresten, Xiaomi släpper flaggskepp-processor med en låg frekvens är inte första gången — så Xiaomi Mi 5 är också används “avslappnad” Snapdragon 820.

Minns att de förväntade tre modeller av enheten under arbetsnamnet 6 Premier Xiaomi Mi, Xiaomi Mi 6 Standard 6 och Xiaomi Mi Ungdomar. Den äldre modellen Xiaomi Mi 6 Premier kommer att berömma sig av en keramisk kropp, en böjd OLED-skärm på två sidor står inför, med en upplösning på Quad HD (2560 x 1440 pixlar), en dubbel primär kamera, 6 GB RAM och 256 GB internt flash-minne.

Xiaomi Mi 6 Standard är olika från Premier ceramices hölje, en plasma-skärm, 4 GB RAM och 128 GB internt flash-minne. Xiaomi Mi 6 Ungdomar är baserad på MediaTek Helio X30 med PowerVR 7XT Plus, 4 GB RAM och 64 GB internt flash-minne, men som äldre “bröder” kommer att få dubbla kameran. Priserna kommer att vara ca 290, 360 och $ 434, respektive.

Tillkännagivandet av Xiaomi Mi 6 förväntas på MWC 2017, som kommer att äga rum i Barcelona den 27 februari till 2 Mars.


Date:

by