Microsofts Nye Tech Mål Menneskelig Kreativitet

Microsoft har gjort en slew av kunngjøringer på sin New York-event onsdag, med fokus på ideen om brukeren som skaperen.

Blant sine nye tilbud:

  • Overflaten Studio, en alt-i-ett-maskin med en berøringsskjerm som er 12,5 mm tykk;
  • Overflaten Dial, en ny input enhet som gir haptisk tilbakemelding;
  • Overflaten Bestill i7;
  • VR hodetelefoner for Windows-10 som bruker den samme Windows Holografisk plattform som sin HoloLens;
  • En oppgradert Maling app med 3D-muligheter, og
  • Skaperens Oppdatering, en kommende Windows-10 oppdater gir 3D-verktøy for oppretting, live streaming, og tilpasset Xbox-appen turneringer.

“Til syvende og sist, teknologien er bare et verktøy i hendene på menneskeheten,” Microsoft administrerende DIREKTØR Satya Nadella sa på arrangementet. Det er “et verktøy som bidrar til å forsterke vår oppfinnsomhet og kreativitet. Nye computing medier ikke ta form av teknologi alene.”

Overflaten Studio tok center stage på arrangementet.

“Overflaten Studio er min favoritt, rett og slett basert på utseende og måten den er rettet mot grafisk produktivitet,” sa Michael Jude, program manager i Stratecast/Frost & Sullivan.

“Det ville være ideelt for desktop publishing å integrere grafikk,” fortalte han TechNewsWorld. “Dette gjør produktivitet gjennom grafisk manipulasjon praktisk.”

Overflaten Studio 4.5 K ultra HD-berøringsskjerm stod ut for Rob Enderle, rektor analytiker på Enderle Group.

“Alle Oem kjøpe skjermer basert på pris og kapasitet,” fortalte han TechNewsWorld. “Microsoft angitt en skjerm som ble matchet til hva Windows kan gjøre, noe som betyr at dette produktet vil fungere bedre med Windows enn noe som i øyeblikket er i, eller kommer til, markedet.”

Den eneste andre firma som har gjort som Apple, Enderle bemerket.

Overflaten Studio Spesifikasjoner

Overflaten Studio skjermen leverer 63 prosent flere bildepunkter enn på en state-of-the-art 4K TV, sa Terry Myerson, KONSERNDIREKTØR for Microsoft ‘ s Windows og Enheter Gruppe.

Det fungerer som en drøm med en stylus penn, touch og den nye Overflaten Dial, han bemerket.

Surface Studio desktop

Overflaten Studio kommer i ulike konfigurasjoner som er bygget rundt en Intel Core i5-eller i7-prosessor, som starter på US$3,000.

“Det erstatter et high-end fingerprint, lar brukerne arbeide vertikalt eller horisontalt, er tiltalende for øyet, og skjermen er unikt nøyaktige,” Enderle sa.

Prislappen “kan sees på som et røverkjøp,” påpekte han, fordi “svært godt definert gruppe av brukere og ledere” som vil ha det “, vil vanligvis kjøpe det beste verktøyet, og ofte har stasjoner som koster over $5,000.”

Overflaten Studio vil være tilgjengelig Des. 15.

Den Nye Overflaten Bestill

Den nye Overflaten Boken har en Intel Core i5-eller i7-prosessor og kommer i flere konfigurasjoner.
Batterilevetiden er opp til 16 timer, og det varierer i pris fra $1500 til $2,800.

Surface Book detach

Den nye versjonen er en inkrementell oppgradering til Overflaten 2-i-1 linje som “gir Oem pusterom til å innlemme nye tech som Intels Kaby Lake-prosessorer i sine modeller før Microsoft fullt oppgraderinger Surface Pro, og Overflaten Bestill neste år,” sa Eric Smith, senior analytiker i Strategy Analytics.

VR for Massene

HP, Dell, Lenovo, ASUS og Acer vil skipet første VR hodetelefoner i stand til blandet virkelighet med den kommende Windows-10 Skaperne Update, Microsoft ‘ s Myerson annonsert. De starter på $300 og “arbeid med rimelige bærbare og stasjonære Pcer.”

Windows 10 VR devices

Reaksjonen fra forbrukere til VR og AR-teknologi “er ganske positivt,” i henhold til Frost Jude, og dette trekket “vil gi [Microsoft] et inngangspunkt for forbrukeren markedet, spesielt for e-gaming.”

Microsoft tilbyr “burde være langt mer akseptabelt i både pris og brukervennlighet” enn Oculus og HTC VR-systemer, som er “dyrt og vanskelig å sette opp med den nødvendige to kameraer,” Enderle observert.

Men, det VR dev kit “krever 8 GB RAM eller mer,” Strategy Analytics’ Smith påpekte.

“Hvis dette fortsatt er minimumskrav, og det kommer til å bli en svært eksklusiv gruppe av første adopters i forhold til andre AR/VR hodetelefoner,” fortalte han TechNewsWorld. Likevel, dette var et veldig smart trekk av Microsoft i å vise frem dypere plattform integrasjon i forbruker-miljøer følgende oppkjøpet av Minecraft.”


Richard Adhikari har skrevet om high-tech for ledende publikasjoner siden 1990-tallet og under der det er alle fører til. Vil det RFID-chips i mennesker være Dyrets Merke? Vil nanotech løse våre kommende mat krise? Gjør Stør ‘ s Lov fortsatt holder sant? Du kan koble til med Richard på
Google+.


Date:

by