Gjennomgang smarttelefon LG X og LG X cam view: to kameraer og to skjermer i middelklassen

146

Du vet hva som er morsomt smarttelefoner beste produsenter, hvis slike modeller miste “Kinesiske folk” i makt? Og spøk er at de fleste kjøpere “sho pan sho Mozart” — folk som for det meste ikke føle forskjellen mellom en Quad-core prosessor Cortex-A7 og osmeterium på Cortex-A53. Men det er det begrepet “normal telefon” og “noe Kinesisk, son/konsulent i hytta plukket opp så billig.”

Er oppfatningen av vekten av merkevaren. Kjøpere Oukitel og Doogee kan mye å glise, men hvis man bruker en LG vaskemaskin, TV-LG eller LG kjøleskap på hyllene i butikken, han kommer for smarttelefon med kjent navneskilt.

Men faren for at publikum vil elske den Kinesiske modellen som gjenstår, slik at LG har gitt celle telefoner middle class “høydepunkt”. Ikke tvilsomt, og testet på de fleste smarttelefoner. X-vise mottatte ekstra skjerm, som i den brutale og dyre LG V10-og X-cam sport en dual bak kamera i ånden av flaggskipet 2016, LG G5.

Og la oss bare lukke smertefullt for unge mennesker spørsmålet — “grå” telefon fra Kinesiske nettbutikker for CPU-kraft vil bryte dagens helter hirse i stykker, så fans av Kinesisk enheter i form mest gunstige du kan fortsette selv bare ikke lese.

Imidlertid, på gatene, som du kan se, jeg går ikke “nådeløst innstilt”, og mer enkle biler. Her er smarttelefoner nå — et middel til kommunikasjon, og ikke en hel verden full av idéer, glede og tårer. Derfor mobiltelefonen er nok å bare “ikke tregere” å fange den fancy av våre gjennomgang, mens vi synes er viktig — vel, hvis vi gikk over luksus LG budsjett? Se, hva kan “barn” av den flaggskip modeller av det koreanske selskapet.

Слева направо: LG X view и X cam
Fra venstre til høyre: LG X utsikt X cam

Funksjoner

LG X cam (K580)

LG X utsikt (K500)

Operativsystemet

Android 6.0 Marshmallow

Android 6.0 Marshmallow

Skjermen

Ved 5.2″, 1920×1080, IPS, 424 ppi

4,93″, 1280 x 720, IPS, 298 ppi

Prosessor

MediaTek MT6753, 8 kjerner (8x Cortex-A53 av 1.14 GHz)

Snapdragon 410 MSM8916, 4 kjerner (4x Cortex-A53 1.2 GHz)

Grafikk

Mali-T720 MP3

Adreno 306

Operative minne

2 GB

2 GB

Permanent minne

16 GB microSD-kortspor

16 GB microSD-kortspor

Lenke

4G (LTE Katt.4) , 3G, Wi-Fi 802.11 (IEEE 802.11 b/g/n), Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, NFC

4G (LTE Katt.4) , 3G, Wi-Fi 802.11 (IEEE 802.11 b/g/n), Bluetooth 4.1, GPS, GLONASS, NFC

Kamera

main: 13 MP, autofokus, videoopptak 1920×1080,
ekstra: 5 MP, vidvinkel
foran: 8 MP

main: 13 MP, autofokus, videoopptak 1920×1080,
foran: 8 MP

Batteri

2520 mAh, ikke-utskiftbart

2300 mAh, ikke-utskiftbart

Dimensjoner

147,5×73,6×6,9 mm

142,6×71,8×7,1mm

Vekt

118 g

120 g

Prisen på tidspunktet for publisering

24 000 rubler

18 000

Der hvor å kjøpe

Ring vertelki:LG X cam28013inline

Ring vertelki:LG X view28013inline

Design og ledelse

Eksperimentelle LG-telefoner er prøver å være moteriktig, og selv det var gode — fordi i mote nå iranophobia “pan” med en heftig fingeravtrykkleser på det bakre panelet. Våre helter har slike skannere nr.), men design er ikke sløvet og nostalgisk.

Ta X cam med sin koreanske til marg e-bein design. Kjøpere lang drypper på hjernen, ingeniører på LG og Samsung, hevder nytt utseende i smarttelefoner, og fikk flaggskip og midt-klasse modeller nå ser det annerledes ut. Samsung har vedtatt en metall og glass, og LG G5 innpakket i “knight’ s rustning”. Derfor, en plast X cam med sine lyse og skinnende overflater bringer tankene mobiltelefoner 2012-2013 — Optimus G, LG G2 og andre helter av Quad-core tid.

Лицевая панель LG X cam

Frontplaten LG X cam Тыловая панель LG X cam

Bak panelet LG X cam

Men X-visningen er Japansk tema. Fordi det inntil nylig, smarttelefoner med flatt glass paneler har vært kjennetegnet av Sony. Nye Xperia slått til børstet metall, og initiativ, som du kan se, plukket opp i LG.

Ikke engang økonomiske smarttelefoner kan ha råd til å være av plast og god se

Тыловая панель LG X view

Bak panelet LG X view Лицевая панель LG X view

Frontplaten LG X view

Overraskende — med alle de “glitter” – saken, både smarttelefon er ikke glatt. Selv de “chrome” plast på sidene motsetning til skyv, som vasket retter. Imidlertid, urent bakvegg X bakfra ganske raskt, mye raskere enn den beskyttende glass over skjermen.

X cam er mer praktisk, og den “hevelse” av de to bakre kamera det ser enda bedre enn i samme G5. Dimensjoner og størrelse på rammer både X-smarttelefon solid horoshist, og de er overraskende lett — plast shell lov til å bli kvitt overflødig “fett” i design.

Левая грань LG X view и X cam

Venstre side vise LG X og X cam Правая грань LG X view и X cam

Høyre side viser og X LG X cam Гибридный слот в обоих моделях

Hybrid spor i begge modeller Тыловая панель X view и X cam

Bak panelet view-X og X-cam

Har våre helter og irriterende nyanser — litt kort-takts tastene kraft og volum høyttaler på baksiden X Cam (synging ved bordet, i sengen eller bukser), og hybrid-spor for SIM-og minnekort. Og i X vise skuffen er rett på toppen av høyre kant og i en hast det er moderne å ta for en annen tast på kroppen.

Skjerm og lyd

La oss få noe, la oss starte med de gode nyhetene, pluss et displayet på frontpanelet X syn er virkelig kult. Med den han trenger for å gå inn i varslingslinjen nesten forsvinner helt, brukeren alltid ser dato og klokkeslett uten å slå på skjermen, og flere funksjoner, avhengig av programmene vises i svært hendig. Ingen åpenbaring dette er ikke lenger vise funksjonalitet er helt flyttet fra flaggskipet LG V10, så spørsmål “og hvordan det fungerer spesielt?” er å se på oversikt av denne modellen.

Функциональность дисплея в LG X view
Funksjonaliteten i displayet i LG X view

Vise egenskaper

 

LG X cam

LG X view

Den maksimale lysstyrken

260 CD/m2

340 CD/m2

Kontrast

1400:1

1500:1

Color gamut (sRGB)

94%

67%

DeltaE

3,1

5,8

Gamma

2,4

1,8

Farge temperatur

8500K

9800K

Men av seg selv, det viser både smarttelefoner er ikke imponerende — hver av dem rekruttert en haug av svakheter. I LG X cam tydelig følte mangel på lys. Ikke solid måte, gitt at LG har produsert den skjermer for seg i egne fabrikker, og kan på denne anledningen til å fork ut. Hvis akseptabelt sammenligningen, på samme måte, vise informasjon ASUS ZenFone 2/Lenovo VIBE S1. Det er, med klarhet og ytelse Generelt, ting er bra, men du kom i nærheten av å vinne.

Bildet viser i smarttelefoner LG “slapp”, hver på sin egen måte

От старших моделей LG X view и X ca унаследовали оригинальные «фишки»
Fra eldre modeller fra LG og X-visning X ca arvet den opprinnelige “chips”

Dermed i LG X-visning, den essensen som ligger i skjermbildene matrix er enda mer trist. Ja, den vise, det er lysere, men fargegjengivelse kurven (som i den Kinesiske mobiltelefoner for 7-10 tusen rubler). Gamma lav, noe som fører mellomtoner er mørkere enn de burde (effekt, for eksempel “og på TV-bildet rør satte meg ned!”), farge temperatur villeste skrudde i retning av kalde toner, på grunn av hva fargen hvitt er ikke hvitt, men litt blålig.

Det vil alltid være folk som vil si “hva er det du insinuerer? Se — lyse, helt klart og pent vises alt!” og likevel, fra et faglig synspunkt, X-visningen er konfigurert slurvete, så nær en anstendig monitor/TV forskjellen begynner å bli tydelig.

Høyttalere i smarttelefoner er identiske i deres egenskaper: høy og middels lydkvalitet smarttelefon i en plast sak. Verken ros eller å kritisere ikke for det — for ringetoner av enhver kompleksitet dynamics egnet videoer for å se med dem, også, ikke stressende.

Hodetelefoner nykommere til X-serien er også hørte på “fire”. LG ser ut til å ha litt modifisert audio-banen i X cam, fordi det i sin opprinnelige form MT6753 høres verre. Begge modellene har en god reserve volum, lyden er litt klarere enn det som ville være nødvendig, med laber bass. Gitt at den musikalske komponent i disse modellene var ikke deklarert, smarttelefoner høres bra — bedre enn de fleste modeller Huawei, ASUS ZenFone Laser, Meizu M2 Merk eller Lenovo smarttelefoner billigere enn 20 tusen. Samsung Galaxy A3/A5 2016 spille litt mer effektivt på grunn av et større antall elektroniske uluchshayzerov” som våre helter er utelatt.

Strykejern

Ytelse X cam og X-visningen er ikke fremstående. I begge modeller, angir fylling nivået for å ha dratt hele resten av jern” Smarttelefoner henger bak på hastighet av arbeid, ikke bare fra “rootless Kinesisk” (ikke overraskende), men også fra en branding A-series Samsung i alle scenarier.

Мощность процессора (тест Geekbench 3)
CPU-kraft test (Geekbench 3)

Og selv for å bruke den unnskyldning, sier, “hvem trenger disse dine benchmarks” vil ikke fungere, fordi subjektive inntrykk smarttelefoner er heller ikke “alle pengene”. Ser ut som dårlig optimization shell, på grunn av hva X-visningen, for eksempel, kjører med en hastighet som er basert smarttelefon MT6582 med 1 GB RAM på Styret. X Cam klart seg bedre, men fortsatt ikke så bra som jeg ønsker.

– Prosessorer, er ikke imponerende, og optimalisering av systemet har la oss ned

Игровая производительность (тест 3DMark Ice Storm Unlimited)
Spillytelse (3DMark Ice Storm Ubegrenset)

Stabilitet, men er ingen problem — nettverk er tatt godt, GPS, Wi-Fi og LTE fungere problemfritt.

Производительность всей системы (тест Antutu Benchmark 6)
Ytelsen til hele systemet (test Antutu Benchmark 6)

Myk

Programvare fylling i våre modeller som voksne. Android 6.0 5.0 UX shell er nesten identisk til grensesnittet av flaggskipet LG G5. Apper som ikke er så mye (fitness overvåking ikke, for eksempel), men støtter noen bevegelser og quick launch kameraet. Skoracki-ulusalcis Android tilgjengelig, og i tillegg til Evernote pålagt som en del av firmware nr.

LG UX 6.0 + Android Marshmallow = vakker og praktisk system, som i den flaggskip

Интерфейс Android 6.0 в LG X view и X cam Интерфейс Android 6.0 в LG X view и X cam Интерфейс Android 6.0 в LG X view и X cam Интерфейс Android 6.0 в LG X view и X cam

Grensesnitt Android 6.0 i LG X utsikt X cam

I denne versjonen shell LG moden for å fjerne individuelle menyen under apps og la bare stasjonære pc-er. Men, brukere av slike innovasjoner er ikke fornøyd, derfor, med plikt til å oppdatere systemet har mulighet til å reise tilbake til sine gamle organisasjonen etiketter — velkommen til installasjonsprogrammet.

Kamera

Det minimalistiske brukergrensesnittet til kameraet i X og X cam view første redd av kuttene til det maksimale: smarttelefoner kan skyte, kan fotografere et panoramabilde, eller ikke å skyte.

Sannsynligvis er dette den rette tilnærmingen, fordi kameraet i både økonomiske modeller og en rekke innstillinger med regulatorer usannsynlig å endre. I LG X ryggekamera produserer bilder nivå Wileyfox Swift koster 7 tusen rubler. Fokus er rask, men for mange detaljer viskes ut, i mange tilfeller, bilder er nedoocenili eller merke — sensor ikke alltid riktig reagerer på vanskelige opptaksforhold.

Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X view

Eksempel bilder tatt med bak kamera LG X view Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X cam

Eksempel bilder tatt med bak kamera LG X cam Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X view

Eksempel bilder tatt med bak kamera LG X view Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X cam

Eksempel bilder tatt med bak kamera LG X cam Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X cam

Eksempel bilder tatt med bak kamera LG X cam

Kameraet gledelig overrasket over kvaliteten på videoopptak på kvelden, men ikke opp til de fleste mid-range ” – modeller

Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X cam Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X cam Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X cam Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X cam

Eksempel bilder tatt med bak kamera LG X cam

Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X view Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X view Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X view Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X view

Eksempel bilder tatt med bak kamera LG X view

X cam tar bedre og det bakre kameraet er mest som en Meizu mini M3s — det er ikke et mesterverk, men du kan ta bilder. Men vidvinkel modul ganske imponerende omfang enn kvaliteten på bildene på grunn av den 5 megapiksler 5 megapiksler. Digital støy ekstra kameraet begynner å ta tak i ganske tidlig og bilder av høy kvalitet er bare i fint vær. Kort sagt, vi fikk en slags alternativ for turister til å trekke seg uten å “flytte over det — det-monumentet, som vil bli plassert i rammen.

Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X cam Пример фото, снятых на тыловую камеру LG X cam

Et eksempel på et bilde som er tatt på baksiden og vidvinkel kamera bak LG X cam

På papiret foran kamera i både smarttelefoner er identiske, men X fjerner vise verre — så gjørmete bilde på 8 megapiksler, og du trenger å lete etter mer. Men X-cam tar fine bilder, bare en selfie i bakgrunnen, det vil ikke bli kalt til alle ønsker.

Пример фото, снятых на фронтальную камеру LG X view

Eksempel på bilde tatt med kameraet foran LG X view Пример фото, снятых на фронтальную камеру LG X cam

Eksempel på bilde tatt med kameraet foran LG X cam Пример фото, снятых на фронтальную камеру LG X view

Eksempel på bilde tatt med kameraet foran LG X view Пример фото, снятых на фронтальную камеру LG X cam

Eksempel på bilde tatt med kameraet foran LG X cam

Men smarttelefoner er veldig god på natten for å ta opp video, og ikke slipp rammen pris. Ja, den generelle kvaliteten på videoene vil ikke kalle imponerende, men det er ikke avhengig av lysmengden i bildet, og det er kult.

Autonomi

Som vi nevnte tidligere, både smarttelefoner er svært lette og relativt tynn, som modeller for middelklassen. Slike dyder ble gitt smarttelefoner ikke ut av det blå, men på grunn av kutt i kapasiteten på batteriet. Derfor, i det virkelige tilfeller X X X X X se cam nok for daglig bruk. Hvis den “klebrige” i smarttelefonen på veien — og mindre.

I målinger, merkelig nok, X view har vart lenger, men fra en smarttelefon med et mindre batteri kapasitet og ekstra segment display ikke vente. Trolig spilte rollen som en moderat oppløsning for primærskjermen og lavt strømforbruk-prosessor.

Tynne og lette modeller er fratatt batteri kapasitet. Resultatet er forutsigbart

Bruk modus (lysstyrke 200 CD/m2)

Varigheten av arbeidstid

LG X cam

LG X view

Videoer fra minnekort

6 timer og 10 minutter

8 timer

Spillet

3 timer og 30 minutter

4 timer og 45 minutter

Å lese

7 timer og 30 minutter

10 timer

Modus energiforbruk i smarttelefoner er, men det er en standard for Android 6 tiltak og vil bidra til å holde på kontakten bare i en klemme. Og smarttelefoner er ladet opp til en lang tid — fra null til 100% lading tar over 2 timer.

Продолжительность работы в смешанной нагрузке (тест PCMark, 200 кд/м2, минут)
Varigheten av blandet belastning (PCMark test, 200 CD/m2, min). Med LG X utsikt test, dessverre fungerer ikke

Konkurrenter

Samsung Galaxy A3 2016

Lenovo VIBE Skudd

Operativsystemet

Android 5.1 Kjærlighet På Pinne

Android 6.0 Marshmallow

Skjermen

4,7″, 1280 x 720, Super AMOLED, 312 ppi

En 5.0″, 1920×1080, IPS, 441 ppi

Prosessor

7578 Samsung Exynos 1,5 GHz (4 kjerner, Cortex-A53)

Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939 8 kjerner (4x Cortex-A53, 1,7 GHz + 4x Cortex-A53 1,0 GHz)

Grafikk

Mali-T720

Adreno 405

Operative minne

1,5 GB

3 GB

Permanent minne

16 GB microSD-kortspor

32 GB microSD-spor

Lenke

4G (LTE Katt.6) , 3G, Wi-Fi 802.11 (IEEE 802.11 b/g/n), Bluetooth 4.1, GPS, GLONASS, NFC

4G (LTE Katt.4), 3G, Wi-Fi (IEEE 802.11 b/g/n), Bluetooth 4.1, GPS, GLONASS, NFC

Kamera

main: 13 MP, autofokus, videoopptak 1920×1080, foran: 5 MP

primær: 16 MP, autofokus, videoopptak, 1920 x 1080, front-mot: 8 MP

Batteri

2300 mAh, ikke-utskiftbart

3000 mAh, ikke-utskiftbart

Dimensjoner

134,5×65,2×7,3 mm

142x70x7,3 mm

Vekt

132 g

145 g

Prisen på tidspunktet for publisering

19 000 rubler

24 000 rubler

Der hvor å kjøpe

Ring vertelki:Samsung Galaxy A3 201628013inline

Ring vertelki:Lenovo VIBE Shot28013inline

Samsung Galaxy A3 (2016)

En veldig uvanlig konkurrenter for LG X-visningen vil du ikke finne, med mindre det er en “dobbel Kina” med en merkelig kvalitet av produksjon og salg i Kina. Derfor går vi videre fra det faktum at LG er en gammel venn feide, tradisjon konkurrerer med Samsung smarttelefoner.

Serien Galaxy En 2016 uten eksperimenter Samsung bare gjorde jobben på bugs og anvendt noen “import substitusjon”. I stedet for Snapdragon var litt mer produktiv Exynos, kroppen var veldig solid og dyre, og det er latterlig batteri kapasitet kompensiruet økonomisk AMOLED-skjerm.

Dette er imidlertid skjerm, en gave som er godt kalibrert, ser det ut “grov” fordi standard for moderne Pentile matrix-struktur, og RAM av utviklerne ble målt ved en latterlig mengde — totalt 2 gigabyte! Imidlertid, IOS er godt optimalisert, kamera høyere kvalitet enn X-vis, autonomi er bedre, og prisen er ikke mye høyere.

Samsung Galaxy A3 (2016)
Samsung Galaxy A3 (2016)

Ring vertelki:Samsung Galaxy A3 201628013inline

Se også: Mods har blitt praktiske. Oversikt over Samsung Galaxy smarttelefoner A3 og A5 (2016)

Lenovo VIBE Skudd

Siden LG X cam å posisjonere seg som en uvanlig smarttelefon for bilder, bør du husker en lignende eksperimentell modell for forfatterskapet av Lenovo. Siden da, som ordet “kameraet på telefonen” ble lite brukt (for mange anstendig fotografering mobiltelefoner), ingen produsenten turte å kle opp den nye modellen kameraer.

Men Lenovo bestemte seg for, og til og med pakket inn riktig maskinvare for slike oppgaver. Ytelse X cam og VIBE Bildet er sammenlignbare (den tredje Gb RAM er god, men ingen dramatiske endringer), bak kameraet i Lenovo-en, men av bedre kvalitet. Saken ser kul, men den bar fint å uanstendig og “puste” i dine hender, som en flaske minerally. Autonomi er bra, prisen er sammenlignbare, skjermen er lyssterk, men krokete kalibrert. Og aller viktigst, er mindre originale design enn de “to-eyed” LG, spesielt siden en dual bak kamera med innlevering av LG G5 vil snart bli mainstream.

Lenovo VIBE Shot
Lenovo VIBE Skudd

Ring vertelki:Lenovo VIBE Shot28013inline

Se også: Doble standarder. Oversikt over fotomarathon Lenovo Vibe Skudd

Innsikt

Avslutte artikkelen med samme oppgave som å være i dårlig form, men denne gangen har. Vis X og X cam — smarttelefoner interessant, men bestemt. Fordi den opprinnelige “chips” (og generelt eventuelle endringer i rørledning) er produsenter dyrt. Resultatet er en kul design med vidvinkel kamera og ekstra skjerm overskygget av det faktum at “surrender” måtte installere en svak prosessor og/eller billig skjerm.

Men selv med den svake egenskaper av smarttelefoner er fortsatt høyere kvalitet enn “Kinesisk” (ikke tar hensyn til Xiaomi/Meizu). Men dyrt, så forføre for det meste, elskere av eksotiske og en mote av chips, og ikke mye mer tallrik hærstyrke “pragmatists” og entusiaster.

LG X view и X cam
LG X utsikt X cam

LG X cam

Fordeler:

Ulemper:

 • Den opprinnelige implementeringen av bakre kamera
 • Lydkvaliteten (av standarder for klassen) i hodetelefoner
 • Vakre og funksjonelle slire
 • Kombinert spor for SIM-og microSD –
 • Middelmådig autonomi
 • Svak skjerm
 • Den høye prisen

LG X view

Fordeler:

Ulemper:

 • Praktisk ekstra skjerm
 • Lydkvaliteten (av standarder for klassen) i hodetelefoner
 • Vakre og funksjonelle slire
 • Kombinert spor for SIM-og microSD –
 • Beskjeden ytelse
 • Middelmådig farge gjengivelse av den primære skjermen
 • Dårlig kvalitet foran kamera