Gunkatana Er en Kommende Indie-Spill Inspirert av The Matrix, GTA, og Hotline Miami

234

Gunkatana Is an Upcoming Indie Game Influenced by The Matrix, GTA, and Hotline Miami

Gunkatana er en kommende indie spill som bærer dets påvirkning på ermet. Det er en topp-ned-visning med et kornete utseende ligner Hotline Miami, og et kampsystem påvirket av Matrisen. Likevel er det klarer å fremstå frisk til tross for sine ulike inspirasjoner. Gadgets 360 talte til Gunkatana creator Geraldo Nascimento på hva du kan forvente fra denne cyberpunk-stil actionspill.

“Jeg vil ikke nekte for at film-begrepet [Gunkata, fra Likevekt] var en innflytelse når de kom opp med det navnet, sier Nascimento. “Som The Matrix, Likevekt er akrobatiske klassisk skyting er noe vi kanal med Gunkatana.”

“Gunkatana er en lidenskap prosjektet. Etter flere år prøver å utvikle en historie basert spill fra tom tom for min sjel, og sviktende miserably, bestemte jeg meg for å utforske spillet mekanikk,” Nascimento sier, snakke om spillet opprinnelse. “En av mine store inspirasjoner er indie-dev Jason Rohrer [av Diamond Tillit av London fame]. Han finner måter å fremmane følelser rent gjennom spillet mekanikk, uten noen historie,” legger han til. “Med det i tankene, begynte jeg å lage det som skulle bli Gunkatana som et rent actionspill, med frenetisk kamp. Og alt dette på min fritid.”

(Se også: Hvis Du er en Matrise Nerd, Du Trenger Å Se Jupiter Stigende)

Oppmerksomheten fått på gaming hendelser i og rundt London hvor Nascimento bor ga ham drivkraft til å gi opp jobben sin i mobil utvikling, og arbeide på Gunkatana full tid. Siden da, har han fått villig samarbeidspartnere sammen for å hjelpe ham bringe spillet til liv.

“Spenningen i spillernes ansikter fikk meg til å innse at vi hadde en sjanse til å skape noe som folk elsket og så jeg sluttet i jobben min, og jeg er nå driver spillets utvikling hele tiden, sier han.

Selv om det er svært unik, Gunkatana er visuelt ligner Hotline Miami. Mens andre utviklere ville bekymre deg for at det ville gjøre det vanskelig for ville være forbrukere til å skille mellom de to, og innser hva gjør det annerledes, Nascimento er ubekymret.

“Hotline Miami er definitivt en av de store inspirasjonskildene til Gunkatana, men ikke den eneste. Visuelt, og vi er sterkt påvirket av 90-tallet klassikere som Dreamweb og den originale Grand Theft Auto”, sier Nascimento. “Vi ser et utvalg av klassiske arkadespill når du utformer Gunkatana, og tilfører dem med våre egne ideer. Vi ønsker velkommen Hotline Miami sammenligningen og håper spillere vil se gjennom den og finne ut Gunkatana er virkelig sin egen, unike spillet med sterk spillmekanikkene som skiller den fra resten.”

(Se også: GTA V Machinima Bringer Vice City til Los Santos)

Den spillmekanikkene er det hjelp Gunkatana skiller seg ut. Med en vekt på fartsfylt kamp, Nascimento har pepret hvert nivå med hastighet skinnene å tillate rask og brutal slakt.

deckermall_gunkatana.jpg

“Du slipe på disse turbo skinner, lagt ut over naturen, slik at du kan levere virkelig rask dreper,” forklarer han. Det er en mekaniker han utviklet av ulykken, chasing The Matrix er en raskt koreografert kamp scener.

“Jeg er en stor fan av [Matrise] – trilogien, og når jeg forsøkte å implementere veggen kjører i den aller første Gunkatana bygge, jeg skapt ved et uhell hastigheten skinner. Det viser seg at de er mye mer moro enn det jeg prøvde å få til i første omgang, sier han.

Selv om fartsfylt action er et salgsargument, det er også et sterkt fokus på fortelling som godt, med inkluderingen av en single-player kampanje, som gir den nødvendige bakgrunnshistorie og lore.

“Vi har fått en forfatter i team, Sarah Schemke. Hun er fleshing ut spillet er historiefortelling grunnlaget. Gunkatana er lore er fullt ut realisert og de spillbare figurene har sine egne motiver og mål,” Nascimento avslører. “Sarah er å skrive korte historier som vi vil dele fremover. De vil bringe Gunkatana til deg utover spillet opplevelse, vi vil at du skal forholde deg med disse figurene og deres plights.”

Nascimento hevder at Gunkatana er single player modus vil ha forskjellige sett av mål med sikte på å få spillerne kjent og dyktig med Gunkatana er mekanikk. Flerspiller har også sin rettferdige andel av utvalg.

“Et eksempel er hva vi kaller Blod Studiepoeng, der du har til å drepe og stjele andre spilleres kreditt-chips for å oppnå seier. Det er veldig moro å se alle som kommer etter spilleren med flest studiepoeng,” sier han.

menue_characterscreen_newfont_gunkatana.jpg

Med massevis av påvirkninger og en blanding av gameplay moduser, vi lurte på hvor Nascimento og hans team trakk linjen på hva som til slutt gjorde kuttet i Gunkatana endelige utforming og hva som ikke. Det viser seg at det var vanskeligere enn han i utgangspunktet trodde.

“Etter de innledende fasene av spillet er utviklingen når vi var å skissere flere ideer og finne ut hva som ligger i hjertet av Gunkatana, det ble utfordrende å dempe vårt ønske om å skape mer og mer spillmekanikk,” forteller han. “Du har til å arbeide for balanse, og jeg har alltid kamp mellom våre spill design og det som gjør spillet så tilgjengelig og noe du kan mestre og bli veldig dyktige på.”

“Feature creep kan være et problem, spesielt når du føler deg mer komfortabel med din design, og ønsker å bygge videre på det,” Nascimento legger til. “Det er der samfunnet tilbakemeldinger blir så utrolig verdifullt. Vi må finne en balanse mellom å vedta våre design og oppdage hva som vil gjøre Gunkatana appellerer til spillere.”

Og mens Gunkatana er påvirket av en rekke filmer, spill og andre former for media, og det var reaksjonen fra samfunnet som kjørte Nascimento fremover.

(Se også: Topp 5 Indie-Spillene Bør Du Spille Akkurat Nå)

“De første versjonene jeg bygget ble spilt av folk som besøker multiplayer London Spillet Space hendelser, og jeg vil samle sine tilbakemeldinger og sette det tilbake i spillet, hvis det var fornuftig,” forteller han. “Jeg liker alltid å komme tilbake til en hendelse etter polering et bestemt mekaniker eller problemet og ser på når folk får mer glede ut av spillet. Hvis noen har forslag lyser opp i hjernen min, jeg er veldig glad for å gjennomføre det.”

batoust_gunkatana.jpg

For å Nascimento, spillet “ville det ikke eksistere som det er uten at samfunnet tilbakemelding” gjør at en viktig del i utviklingsprosessen. Så mye at det kommer frem at han ønsker å bringe flere spillere inn i spillet samfunnet og arbeide med dem for å forbedre og polsk Gunkatana.

Akkurat nå, spillet er planlagt for utgivelse på Steam, men Nascimento er ikke utelukke muligheten av at den treffer PS4 og Xbox-En.

“Teknologisk, er det ingenting som hindrer oss fra å levere den til konsollen. Noen tiltak er allerede blitt tatt for å sikre at en potensiell port ville være ganske glatt, sier han. “Dette er en av grunnene til at vi vil være å ta til Kickstarter i løpet av februar, vil vi gjerne ta Gunkatana til konsoller og få sine cyberpunk blodsutgytelse spilling i stua.”

Med en Kickstarter lanserer denne måneden, vil det være interessant å se om Nascimento og hans team vil være i stand til å gjøre godt på spillets 2016 slipp vinduet. Som det står om, det ser ut til å være mer enn nok til å sette det ut fra resten av mengden.

Last ned Gadgets 360-app for Android og iOS for å holde deg oppdatert med den nyeste tech nyheter, produkt
anmeldelser og eksklusive tilbud på de populære mobiler.