Hur man Får den Billigaste Rese-Försäkring: 10 Steg

182

Frågor och Svar

Reseförsäkring priser kan variera beroende på vilken typ av försäkring som ingår i din försäkring, och hur mycket täckning du behöver. Om du reser utomlands, kan du överväga att få reseförsäkring och bör vara medveten om vad du kommer att behöva för att täcka, till exempel medicinska, bagage eller inställda flygningar. Här är några steg för att få den billigaste rese-försäkring.

Annons

Steg

 1. Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 1 Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 1

  1Edit steg 1
  Planera din försäkring realistiskt, och tänka på hur mycket täckning du behöver. Många reseförsäkring företag kommer att försöka behandla dig för en onödig summa pengar, så försök att sänka din mängd av täckning till en realistisk mängd för att spara mer pengar.

  Annons

 2. Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 2 Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 2

  2Edit steg 2
  Överväga att titta in i särskilda reseförsäkringar om du reser som familj, är över 65 år eller om du har ett befintligt medicinskt tillstånd. Familj reseförsäkring kan vara billigare än att köpa försäkring för varje individ. Om du är över 65 år gammal, du kan också vara berättigade till rabatt reseförsäkring.

 3. Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 3 Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 3

  3Edit steg 3
  Läs det finstilta och vet exakt vad din försäkring täcker och storleken på din täckning. Se till att du inte betalar för något som du inte behöver eller vill ha.

 4. Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 4 Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 4

  4Edit steg 4
  Kontakta din reseförsäkringar innan du gör några stora beslut som kommer att påverka din politik. Innan du söka vård i ett annat land, avbryta någon del av din resa eller betala medicinska räkningar, tala med din resa försäkringsbolag.

 5. Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 5 Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 5

  5Edit steg 5
  Hålla alla dina resor försäkring dokument på en säker plats och ha dem på ett ställe när du reser så att du kan hänvisa till dem när som helst.

 6. Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 6 Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 6

  6Edit steg 6
  Fil nödvändiga anspråk så snart som möjligt tillsammans med alla relevanta dokument, så att du kan få ersättning för snabbt.

 7. Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 7 Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 7

  7Edit step7
  Forskning för att ta reda på vilken typ av försäkring du behöver och hur mycket täckning du behöver. En reseförsäkring kan i allmänhet täcker avbokningar, förlust av bagage och medicinska kostnader, så att avgöra om det är i ditt bästa intresse att få en försäkring och hur mycket.

 8. Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 8 Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 8

  8Edit step8
  Tala med några olika resebyråer för att få en offert på vad de kommer att debitera dig en reseförsäkring, och sedan göra din egen forskning med hjälp av Internet för att se om du kan spara pengar på annat håll. Det finns många webbplatser som erbjuder reseförsäkringar, och det finns även webbplatser som kommer att jämföra offerter från olika företag för att hjälpa dig att hitta den bästa affären.

 9. Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 9 Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 9

  9Edit step9
  Få reseförsäkring omedelbart efter det att du bokar din resa. Du kan behöva reseförsäkring som täcker avbokningar, och du kan inte göra en skadeanmälan om du har bokat din resa och inte din reseförsäkring.

 10. Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 10 Image titled Get the Cheapest Travel Insurance Step 10

  10Edit step10
  För att avgöra om du kommer att behöva års-eller enda-resa-reseförsäkring. Om du planerar att resa utomlands 2 eller fler gånger per år, kan du överväga årliga reseförsäkring eftersom du kan få en bättre deal. Om du bara planerar att ta 1 eller 2 små resor under ett år, då enda-resa-reseförsäkring kan vara en bättre affär för dig.

  Annons