CES 2016: Endre Ansiktet av Forbruker-Tech Gjenspeiles i Årets Største messe

CES 2016: The Changing Face of Consumer Tech Is Reflected in the Year's Biggest Trade Show

2016-utgaven av CES er satt til å være den største i sitt 49-årige historie, som dekker 2,4 millioner netto kvadratmeter, men alt er ikke rosenrødt for industrien, i henhold til Consumer Technology Association ‘ s prognoser for tech utgiftene i 2016. Det er betydelige områder med nedgang, spesielt der kategorier og markeder er både mettet, for eksempel smarttelefoner i Nord-Amerika og Europa. Imidlertid, India og Kina føre utviklingsland som eksempler på høy-vekst muligheter.

I en presentasjon laget dagen før CES offisielt sparkes i gang, Shawn DuBravac, CTA, sjeføkonom, felles statistikk og spådommer om å endre ansiktet til forbruker. Disse er reflektert mest tydelig i organisasjonen er navnet du vil endre, fra Consumer Electronics Association for Forbrukeren Technology Association, som bedre omfatter programvare, tjenester, apps, startups, og det totale økosystemet.

I henhold til DuBravac, de fem største styrker som er i endring tech landskapet i dag er allestedsnærværende databehandling, billige digital lagring, tilkobling, spredning av digitale enheter, og “sensorisation” av tech. Datamaskiner er i millioner av hjem, og vi tror av skyen som en ubegrenset ressurs, sa han. Mange land har mer mobiltelefon abonnementer enn mennesker, og alle analoge enheter blir erstattet av digitale seg.

“Det har vært en viktig fortelling av CES i løpet av de siste ti årene,” DuBravac sa. “Det er en endring av vakt. Jeg vil argumentere for at denne overgangen har i stor grad funnet sted, og at vi nå flytter inn i neste epoke… den andre digitale tiår”.

CES 2016

Ti eller femten år siden, det ble på tech-demoer som hondas roboten ASIMO være i stand til å gå opp trapper og på ujevne overflater. “Det var ikke nødvendigvis godt definert use-case scenarier for disse programmene. Det ble fokusert på hva som er teknologisk mulig, ikke hva som er teknologisk meningsfylt,” sa han. Dette året, skift til hva som er meningsfylt vil være spesielt tydelig på CES. Det vil bli mer tydelig hvordan teknologi passer inn i folks liv, for eksempel Mimo baby monitor, som sanser babyer bevegelser og helse og kan rapportere sine funn til foreldre. Mye av denne handlingen kommer fra startups – det vil bli 500 av dem fra 29 land på CES 2016, opp fra ca 375 siste året.

Det er erfaringer som det som vil forme teknologien fremover. Andre nye kategorier propping up bransjen vil være VR, som er omtrent klar til å ta spranget inn i en større allmenn bevissthet med enheter og innholdet blir tilgjengelig, 4K UHD-Tv-og-innhold, inkludert 4K-oppløsning på lavere størrelser presser 1080p i lav-ende plass, wearables, spesielt fitness trackere; droner, inkludert nye diversifisert former og formål; 3D-skrivere, og smart home-systemer.

DuBravac oppgitt med tillit til at “sensorisation” vil være en stor bølge i forbruker-tech plass i 2016 og utover. Mens topp fem kategorier – smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner, stasjonære pc-er og Pc – er ikke poste eller til og med negativ vekst, begynnende kategorier presser den generelle industrien. Ut på 20.000 produkter forventet å starte på årets CES, over 15.000 vil innlemme sensorer i noen form.

Kostnaden for akselerometre, for eksempel, har sunket drastisk fra $7 da den originale iPhone ble lansert i 2007 til bare $0.50 nå. Som tidligere kun anses som nyttig i industrielle applikasjoner, forbrukere nå forventer sensorer i sine enheter, og forventer å være i stand til å innlemme sine analoge verden med sitt digitale liv.

Sensorene vil hjelpe enheter kommuniserer, for eksempel Google ‘s Nest termostat kan signal til Whirlpool’ s nye smart oppvaskmaskin når det er en god tid å kjøre. Dette kan være spesielt nyttig i hjem hvor energi kostnader varierer avhengig av tilgjengelighet. Sensum er et produkt som kan måle følelsesmessige reaksjoner, ledende annonsører å fastslå nøyaktig som melding for å vise en person og til hvilken tid. Netflix ‘ s algoritmer er basert på vaner, men de kan i fremtiden innlemme data, for eksempel en brukers humør og miljø, antall personer i rommet, nivået av aktivitet, etc, og foreslå mer raffinert resultater. For at data kan komme fra smart home enheter, inkludert kameraer og miljømessige sensorer.

CES 2016

Enheter med både sensorer og tilkobling kan du hele tiden forbedre ved å innlemme alt som hver og en har lært. Talegjenkjenning-systemer i dag gjør dette, for en mye lavere feilrate enn de gjorde i fortiden når hver forekomst lært bare fra sin egen bruker. Googles selvkjørende biler har samlet plaget opp over 1,6 millioner kilometer, som typisk OSS voksne ville ta 75 år å oppnå. Hver interaksjon med en trafikk signal, hindring og andre kjøretøy hjelper deg med hele flåten lære.

Med slike endringer i luften, 2016 vil kunne representere et vendepunkt for bransjen og for tech-brukere over hele verden.

Disclosure: korrespondent fly for CES var sponset av Broadcom.


For full dekning fra Consumer Electronics Show i Las Vegas, kan du besøke vår CES 2016 hub.


Date:

by