Hvordan til å Akseptere et jobbtilbud (med Eksempler) – wikiHow

Tre Metoder:Eksempel EmailAccepting Din Jobb OfferJob Tilbyr HelpQuestions og Svar

Selv om du har akseptert en jobb over telefonen, er det en god idé å skrive en jobb aksept bokstav for å bekrefte detaljer om sysselsetting og formelt godta tilbud om jobb. Aksepterer din jobb tilbyr med et brev, faks, eller e-post er profesjonell og setter tonen for resten av ditt arbeid. Formelt aksepterer et tilbud om en stilling når du har mottatt en vil imponere den nye sjefen, så hvorfor vente lenger?

Annonse

Eksempel På E-Post

Godta Tilbud Om Jobb Mal For E-Post

Å Akseptere Ditt Tilbud Om Jobb

 1. Image titled Accept a Job Offer Step 1 Image titled Accept a Job Offer Step 1

  1Edit trinn 1
  Varsle noen andre selskaper eller personer du har vært i kontakt med at du må trekke deg fra vurderingen. Det er vanlig høflighet å la andre arbeidsgivere få vite at de ikke bør tenk deg nå at du har godtatt en annen jobb.

  Annonse

 2. Image titled Accept a Job Offer Step 2 Image titled Accept a Job Offer Step 2

  2
  Godta tilbudet over telefon først. Det er best å ringe ansette manager-ansvarlig for å intervjue deg, og la dem vite din intensjon om å akseptere tilbudet.

  • Ikke legg igjen en talemelding som indikerer ditt aksept av tilbud om jobb. Hvis ansette leder ikke er til stede, legg igjen en talemelding som angir at du ønsker å snakke med ham/henne om jobbtilbud. Det er best å formelt godta til en person, ikke en maskin.
 3. Image titled Accept a Job Offer Step 3 Image titled Accept a Job Offer Step 3

  3Edit trinn 3
  Skriv en formell aksept brev. Selv om du har akseptert en jobb over telefonen, er det en god idé å skrive en formell aksept bokstav for å bekrefte detaljer om sysselsetting og formelt godta tilbud om jobb.

 4. Image titled Accept a Job Offer Step 4 Image titled Accept a Job Offer Step 4

  4
  Gjør ditt brev kort. Din fremtidige arbeidsgiver kan allerede vet at du har godtatt jobben, så ikke ramble on interminably om hvor godt en form du er i, og hva du kan tilby bedriften. Du bør imidlertid omfatte følgende:

  • Takk og takknemlighet for muligheten.
  • Direkte aksept av tilbud om jobb.
  • Vilkår og betingelser (fast lønn, fordeler, etc.).
  • Startdato for ansettelse.
 5. Image titled Accept a Job Offer Step 5 Image titled Accept a Job Offer Step 5

  5
  Avklare eventuelle spørsmål du måtte ha hatt. Det er fordi det er noen ganger vanskelig å huske hver eneste detalj av jobben før du har faktisk startet det kan hende at du trenger å be kontakt spørsmål om fremtidig sysselsetting. Disse kan inkludere, men er ikke begrenset til:

  • Spørsmål om lønn og fordeler.
  • Spørsmål om veiledere og/eller hvem du skal rapportere til.
  • Spørsmål om arbeid valgbarhet og/eller krav om visum dersom akseptere en jobb i utlandet.
 6. Image titled Accept a Job Offer Step 6 Image titled Accept a Job Offer Step 6

  6Edit step6
  Informer kontakt med planlegging konflikter, hvis det er aktuelt. Sørg for å minne dine bindeledd av noen datoer vil du ikke være i stand til å arbeide på fordi du har planlagt noe før du har akseptert stillingen. Hvis du For eksempel enige om å reise over hele landet for din bestefar har 80th birthday to uker etter start dato, informere din bindeledd at du ikke vil være i stand til å jobbe de dagene på grunn av en forutgående planlegging konflikt.

 7. Image titled Accept a Job Offer Step 7 Image titled Accept a Job Offer Step 7

  7Edit trinn7
  Adresse bokstaven til den personen som ga deg den posisjonen. Inkluder kontaktinformasjon og telefonnummer, selv om det er på filen med arbeidsgiver.

 8. Image titled Accept a Job Offer Step 8 Image titled Accept a Job Offer Step 8

  8
  Kontroller at brevet er godt skrevet og ikke inneholder skrivefeil eller grammatiske feil. Selv om du allerede har blitt tilbudt jobb, vil du ønsker å sørge for at all din korrespondanse er profesjonelle.

  Annonse


Date:

by