Uber lanserer funksjon som er i utgangspunktet en svært liten buss

Hvis du ønsker å få en tur fra en pre-arrangert beliggenhet langs en fast rute til et annet avtalt sted, men ikke ønsker å få en buss, UberHop er for deg

The taxi service has launched a car-sharing service in Seattle which it claims will help cut congestion.

Taxi service har lansert en bil-tjeneste for deling i Seattle som det krav som vil bidra til å kutte lunger.
Foto: Andrew Matthews/PA

@alexhern

Onsdag 9 desember 2015 11.39 GMT

Sist endret på onsdag 9 desember 2015 14.33 GMT

Minicab selskapet Uber har lansert en ny tjeneste i Seattle som lar ryttere til å spare penger og tid ved å vente for sine førerhuset i en pre-arrangert beliggenhet, ved å dele det med fremmede, og blir sluppet av på noe punkt langs en forhåndsbestemt rute.

Det er en buss. Uber har lansert en buss. Riktignok en bil-størrelse buss.

Tjenesten, som kalles UberHop, er den andre ridesharing funksjonen fra taxi firma. Den første, UberPool, som ble lansert i London i forrige uke, og er en mer tradisjonell spinn på å dele en taxi: programmet automatisk par ryttere med noen som går i samme retning, og lar dem å spare penger på den samlede regningen.

Relatert: UberPool: “Hvorfor er på topp for tiden i London har ingen ønsker å dele en drosje – eller i det minste med meg?’

Men UberPool kan også gjøre rir lenger, gitt bilen har å gå ut av sin vei for å plukke opp og slippe av andre passasjerer. Og, Uber lagt merke til, en rekke ryttere ende opp som reiser langs mye av de samme rutene. Så UberHop ble født, slik at ryttere til å samles på en pre-arrangert plukke opp beliggenhet (ligner på en buss stopp) på en av tre ruter (tilsvarende bussruter), og deretter bli droppet av andre steder på de rutene som ligner på en buss).

Selskapet sier også i innlegget at det håper UberHop vil bidra til å redusere flaskehalser, som en buss gjør det, ved å gjøre det enkelt og rimelig for folk å dele ritt, som busser gjøre.


Date:

by