Smart klokker og armbånd: de viktigste nyhetene av November 2015

Xiaomi Mi Band Puls

I markedet for bærbare elettronici selskapet Xiaomi er godt kjent for tracker, Mi Band — en av de beste når det gjelder pris/kvalitet. Kineserne har klart å lage en veldig billige armbånd som har samlet i seg alle de nødvendige funksjoner. Men nå treningsstudio enheten uten en pulsklokke være mangelfull. I Xiaomi bestemte seg for ikke å ligge bak og laget et armbånd Mi Band Puls, som koster bare 16 dollar.

Xiaomi Mi Band Pulse
Xiaomi Mi Band Puls

Nyheten er litt tyngre enn forgjengeren, og bandet strukket ut på et par millimeter, men utformingen forble den samme. Dette tracker er utstyrt med et batteri 45 mAh, noe som er nok for 20 dager med drift av enheten uten å lade. Tatt i betraktning at pulsen er lest ut kontinuerlig, det er en svært god indikator. I tillegg til puls, selvfølgelig, gadget teller kalorier, trinn, og kan Våkne i løpet av en lett søvn fase og for å hindre vibrasjoner på anrop.

Цветовое разнообразие Xiaomi Mi Band Pulse
Utvalg av farger Xiaomi Mi Band Puls

Som den første versjonen, Mi Band Puls er beskyttet mot vann og støv nivå IP67. Modulen fungerer med smarttelefoner basert på iOS og Android. Salg i Kina har allerede startet, så snart forvente et helt nytt armbånd og Xiaomi på markedet. Det er bare på vei til Russland prisen til $ 16, dessverre, vil ikke bli lagret, men den gadget vil fortsatt være billigere enn analoger.

ASUS ZenWatch 2

Dette året, ASUS ikke bli lei å glede oss smart watch. Det virket som at nylig har vi sett de første generasjon ZenWatch, men ved slutten av året kom, og en oppdatert versjon av dette tilbehøret. Introdusert et nytt produkt på Computex i løpet av sommeren 2015, i Europa er det allerede solgt siden slutten av oktober, og vi vil ha i desember.

ASUS ZenWatch 2
ASUS ZenWatch 2

I Russland vil bli solgt med to alternativer timer ASUS ZenWatch 2: WI501Q og WI502Q. Den første modellen har en 1,63 tommer skjerm med oppløsning på 320×320 punkter, stropp lengde 22 mm 400 mAh batteri. Den andre kalles “kvinnelig versjon” — litt mindre skjerm på bare 1,45 Dumas h-oppløsning piksler, stroppen er 18 mm, og batteriet 300 mAh.

ASUS ZenWatch 2
ASUS ZenWatch 2

Klokken er bygget på grunnlag av en kraftig prosessor Qualcomm Snapdragon 400 1,2 GHz, RAM i enheten 512 MB flash — 4 GB. Begge modellene er utstyrt med moduler Bluetooth 4.1 og Wi-Fi, samt beskyttet mot fuktighet og støv i henhold til IP67 standard. Uten å lade klokken vil være i stand til å arbeide mer enn to dager. Salget er forventet i desember til en pris av 15 tusen rubler. Vil være tilgjengelig i tre farger: sølv, grå og rose gold — og multiplisere med den utvalg av reimer av gummi, stål og skinn.

Huawei Honor Band

I November, Huawei begynte i Russland salg av sine økonomiske egnethet tracker. Selskapet butikken tilbyr det for bare 4 990 rubler, men uttalte at denne handlingen, og full pris vil være 5 990 rubler. Introdusert gadget tilbake i sommer, med vekt på det faktum at det er mer en mote tilbehør enn en gadget for sport. Forresten, det er interessant, utenfor Russland, enheten er offisielt kalt Huawei Honor Band Null.

Huawei Honor Band
Huawei Honor Band

Har Band — etterligning under klokke som skiller den fra tonnevis av monotont armbånd. Men, det er fortsatt ikke en smart watch, og en enkel fitness tracker, som er i tillegg utstyrt med PMOLED-skjerm med en oppløsning på 128×128 piksler. Enheten synkroniserer ikke bare med Android smarttelefoner, men også med iOS-dingser, men ikke under 7-th versjon.

Huawei Honor Band
Huawei Honor Band

Klokken er beskyttet mot vann og støv i henhold til IP68 standard, så selv dykking er mulig. Enheten kan telle skritt, kalorier, observere Ja sove og Våkne til rett tid, og for å vise informasjon om anrop og meldinger. Batteriet knapt nok til et par dager, hvis du har litt å bruke miniprogrammet i stedet for å bære sin dyrebare last i hånd.

Se også: Nesten timer. Gjennomgang Huawei Honor Band

Motorola 360 Sport

Motorola slått fra den omsorg Google under vingen av Lenovo, i September på IFA 2015 annonsert nye modeller av klokker. Blant andre ting, da viste en interessant nyhet Sport Moto 360, men ingen pris, ingen utgivelsesdato ikke ringe da mislyktes. Nå har vi klarhet, når denne uvanlige se vil gå på salg.

Moto 360 Sport
Moto 360 Sport

Moto 360 Sporten både i STORBRITANNIA og Frankrike vil vises på 18 desember, akkurat i tide til Jul. Men i USA er salget vil starte bare på 7 januar, det hadde det vurderes på $ 299 for OSS, men i andre land prisen kan variere litt. Som for Russland, er det fortsatt uklart når det vil offisielt vises produktet linje Moto, Sport 360 vil bli solgt på alle.

Moto 360 Sport
Moto 360 Sport

La meg minne deg om at smart watch Moto 360 Sport utstyrt 1,37 tommers skjerm oppløsning h punkter, prosessor Qualcomm Snapdragon 400 og grafikk Adreno 305, RAM 512 MB og flash 4 GB. Batteriet har en kapasitet på 300 mAh og for tilkobling smarttelefonen har Bluetooth 4.0 LE og Wi-Fi. Men det viktigste innovasjon er GPS-modulen som mer overvåker bevegelsene selv uten hjelp av en smarttelefon. I tillegg denne modellen har hjertefrekvens-sensor, og, selvfølgelig, klokker er beskyttet mot vann og støv i henhold til IP67 standard.

Barn sensor Zoyo Baby

For timer ikke en eneste levende industri av bærbar elektronikk. Zoyo liten oppstart fra Slovenia ble lansert på Kickstarter fundraising å lansere en Bluetooth-sensor for spedbarn. Gadget vil følge bevegelsene til barnet, hans temperatur, puste, og når en figur er borte fra normen, umiddelbart sendt en melding til smarttelefonen av morselskapet.

Zoyo Baby
Zoyo Baby

I tillegg sensor kan overvåke temperaturen i leiligheten, for å kunngjøre at babyen gråter, eller til og med at han trenger en bleie endring. Sensor Zoyo Baby er laget av hypoallergenisk plast (i de første ukene av livet til den allergiske reaksjonen er svært farlig). Modulen fungerer med smarttelefoner basert på iOS eller Android, og forbinder med dem via Bluetooth 4.0 LE. Her skaperne av enheten ikke gå glipp av muligheten igjen til å spille på følelser av foreldre og indikerer at denne Bluetooth-modul slipper ut 80 ganger mindre skadelig bølger, hva sendere babymonitorer.

Hvis kampanjen fundraising er fullført, vil den første kundene vil motta Zoyo Baby for 80 dollar betaling i April 2016. Frem til slutten av samlingen vært for en måned, men så langt klart å samle bare 5 tusen dollar av den nødvendige $50 tusen.


Date:

by