Motorola erter Moto Edge X30-kameraeksempler, kamera under skjerm

29

Motorola Moto Edge X30 nattmoduskameraprøver har blitt ertet på nettet i forkant av den kommende lanseringen av flaggskipsmarttelefonen. Håndsettet skal lanseres 9. desember, og vil sannsynligvis være den første Android-smarttelefonen som har Snapdragon 8 Gen 1 SoC under panseret. En tipser har også delt detaljer om kameraspesifikasjonene for den kommende smarttelefonen som antyder at den vil lanseres med et 50 megapikslers trippel bakre kameraoppsett, og et frontvendt selfie-kamera med en 60 megapikslers sensor.

Selskapet ertet en serie Moto Edge X30-kameraprøver på den offisielle Motorola Weibo-kontoen, som viser smarttelefonens hovedkamera, det som ser ut til å være en selfie, og to bilder klikket med nattmodus på den kommende flaggskipsmarttelefonen. Kameraeksemplene som er delt av Motorola, virker lyse og levende med mange detaljer, spesielt nattmodusbildene. I mellomtiden har selskapet også delt kameraprøver tatt med de andre kameraene på smarttelefonen på Weibo-kontoen sin, før lanseringsdatoen 9. desember.

moto edge x30 selfie-kameraeksempel motorola weibo motorola moto edge x30

Motorola delte også et kameraeksempel fra 60 megapikslers selfie-kamera under skjermen.
Fotokreditt: Weibo/Motorola

Motorolas daglige leder Chen Jin la ut et levende bilde av smarttelefonen, med forsiden opp, uten synlige hakk eller hull, som ble oppdaget av Sparrows News. Jin kalte kameraet under skjermen et “radikalt valg”, og uttalte at det var en økning i brukeretterspørselen som fikk selskapet til å lansere en “spesiell versjon” av Moto Edge X30 som den første Snapdragon 8 Gen 1-drevne smarttelefonen med en under -skjermkamera.

Den kommende smarttelefonen har også blitt tipset om å ha et trippelkameraoppsett, med et 50 megapiksel hovedkamera og et 50 megapiksel ultrabredt kamera. Smarttelefonen skal ha en dybdesensor på 2 megapiksler, mens fronten forventes å ha et 60 megapikslers selfie-kamera under skjermen. Tidligere rapporter tipser også flaggskipet Motorola-smarttelefonen om å ha en 6,7-tommers OLED-skjerm med en oppdateringsfrekvens på 144Hz.

  • Motorola sa til å bringe 2 nye Telefoner til India i 1. kvartal 2022
  • Moto Edge X30 Live Images overflate før lansering 9. desember

Tidligere rapporter hadde antydet at Xiaomi hadde som mål å lansere Xiaomi 12-serien som de første smarttelefonene med Snapdragon 8 Gen 1 SoC i midten av desember, men det ser ut til at Moto Edge X30 sannsynligvis vil være det første håndsettet som gjør det, med selskapet bekrefter lanseringsdatoen 9. desember. Smarttelefonen skal ha et 5000 mAh-batteri med støtte for 68W-lading, og kan kjøres på Android 12 ut av esken, ifølge rapporter.

Vil Snapdragons nye 2022-brikker gjøre den mer fremtredende som merkevare? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Motorola Moto Edge X30

Motorola Moto Edge X30

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Skjerm 6,67-tommers prosessor åttekjernefrontkamera 60 megapiksler Bakkamera 50 megapiksler + 50 megapiksler + 2 megapiksler RAM 12 GB batterikapasitet 5000mAhOS Android 12

  • Moto Edge X30-kameraeksempler, kamera under skjerm ertet før lansering 9. desember
  • Motorola tipset om å lansere 2 nye telefoner i India i 1. kvartal 2022, en av dem kan ha Snapdragon 8 Gen 1 SoC Motorola tippet til å lansere 2 nye Telefoner i India i 1. kvartal 2022, en av dem kan ha Snapdragon 8 Gen 1 SoC
  • Moto Edge X30 Live Images Surface Ahead of 9. desember lansering i Kina, skjermspesifikasjoner Offisielt bekreftet

Flere Motorola-mobiler Motorola-mobilpriser i India Annonsekommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Moto Edge X30, Motorola, Moto Edge X30 Camera, Moto Edge X30 kameraspesifikasjoner David Delima e-post David Delima Som skribent om teknologi med Gadgets 360 er David Delima interessert i åpen kildekode-teknologi, cybersikkerhet, forbrukerpersonvern, og elsker å lese og skrive om hvordan Internett fungerer. David kan kontaktes via e-post på DavidD@ndtv.com, samt på Twitter på @DxDavey.  Mer