Moto G31 anmeldelse: Stadig en allrounder?

36

Vi anmeldte Moto G30 tidligere i år, og det viste sig at være en sikker allrounder, der tager gode billeder i dagslys og tilbyder solid batterilevetid, plus at 90Hz opdateringshastighedsdisplayet var en god bonus. Selvom der ikke er ændret meget med G31 med hensyn til design, har der været et par opgraderinger, og der er nu friske konkurrenter at tage fat på. Så er den nye Moto G31 en allrounder som Moto G30?

Motorola Moto G31-pris i Indien

Moto G31 er prissat fra Rs. 12.999 i Indien og fås i to varianter. Der er basisvarianten 4 GB RAM og 64 GB lagervariant, som er prissat til Rs. 12.999, og en 6GB RAM og 128GB lagervariant, som er prissat til Rs. 14.999.

Motorola Moto G31-design

Moto G31 ligner meget sin forgænger, Moto G30. Den er lavet af polycarbonat og har et unibody-design, der føles solidt. Den giver et godt greb takket være en fin rillelignende tekstur bagpå og er relativt slank med kun 8,54 mm. Den har en IPX2-klassificering for let vandtæthed, hvilket er lidt af en nedgradering i forhold til G30, som havde en IP52-klassificering for støv- og vandtæthed.

Motorola Moto G31 bagsidedesign ndtv MotoG31 Motorola

Motorola Moto G31 er lavet af polycarbonat

 

Takket være teksturen på bagsiden og den matte finish, samlede telefonen ingen fingeraftryk. Dens skærm forblev også snavsfri i gennemgangsperioden. Jeg kæmpede ofte med at finde den knap så forsænkede fingeraftrykslæser, som sidder på bagsiden under Motorola-logoet, men den låser telefonen op med det samme. Der er kun én højttaler, og den sidder i bunden ved siden af ​​den primære mikrofon og USB Type-C-port.

Moto G31 har en AMOLED-skærm med en huludskæring til kameraet, som ser ud moderne sammenlignet med det kærvede display på Moto G30. Mens kanterne øverst, venstre og højre så tilstrækkeligt tynde ud, er den nederst mærkbart tykkere.

Motorola Moto G31 sideknapper ndtv MotoG31 Motorola

Der er fire knapper på højre side, inklusive en dedikeret knap til Google Assistant

 

Jeg kunne ikke lide layoutet af de fysiske knapper på Moto G31. Der er en dedikeret Google Assistant-knap, som sidder næsten i øverste højre hjørne af enheden, højt over tænd/sluk-knappen og lydstyrketasterne. Assistent-knappen giver ikke meget mening i betragtning af dens ubekvemme placering, men den kan være nyttig, da denne enhed ikke kan vågne op og udføre handlinger, når den er låst som svar på stemmekommandoer.

Motorola Moto G31-specifikationer og software

h2>

Moto G31 har en MediaTek Helio G85-processor og tilbyder op til 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. Lageret kan udvides med op til 1 TB ved hjælp af et microSD-kort i hybrid-dual-SIM-bakken. Kommunikationsstandarder inkluderer 4G LTE, Wi-Fi ac, Bluetooth 5 og flere satellitnavigationssystemer. Telefonen har et 5.000 mAh batteri og leveres med en 20W oplader i æsken.

Motorola sender Moto G31 med en næsten-lagerversion af Android 11. Den har nogle tilpasningsmuligheder, herunder muligheden for at ændre accentfarven, skrifttypen og ikonformerne. Der er også de sædvanlige Moto-bevægelser og Moto peek-display-funktionen, som lader dig interagere med notifikationer, mens telefonen er låst. Softwareoplevelsen inkluderer ikke nogen tredjeparts apps, som vi ser på de fleste konkurrerende smartphones, men der er en Dolby Atmos app, som bruges til at forbedre lydoplevelsen.

Motorola Moto G31 ydeevne og batterilevetid

Softwareoplevelsen på Moto G31 var generelt glat ved regelmæssig brug. Opgraderere vil savne den flydende 90Hz-skærm fra Moto G30, men ydeevnen var god, og apps forblev i hukommelsen i lang tid. Det 6,4-tommer AMOLED-panel tilbyder dybe sorte farver og giver en fordybende seeroplevelse, når du ser film og spiller spil. Telefonen har Widevine L1 DRM-certificering, som giver mulighed for fuld-HD afspilningsopløsning i streaming-apps. Moto G31 har en enkelt bundhøjttaler, der var høj nok, men bare ikke så opslugende som stereohøjttalerne, der findes på konkurrerende smartphones.

Motorola Moto G31 front fuld skærm ndtv MotoG31 Motorola

Moto G31 har en AMOLED-skærm med en standard 60Hz opdateringshastighed

 

Jeg modtog 4GB RAM-varianten til gennemgang, og den klarede gennemsnitlige score for en budget-smartphone i vores benchmark-tests. Moto G31 scorede 1.55.315 point i henholdsvis AnTuTu og 346 og 1.241 i Geekbenchs single- og multi-core test. G31 klarede 39fps og 8,7fps i henholdsvis GFXBenchs T-Rex og Car Chase benchmarks og scorede 1.799 og 1.408 point i 3DMarks Sling Shot og Sling Shot Extreme benchmarks. Der er dog smartphones med MediaTek Helio G88 og G95 SoC'er i dette prissegment, som klarede sig bedre.

Moto G31 tilbyder en grundlæggende budget-smartphone-spiloplevelse. Telefonen kan klare de fleste spil med lave grafikindstillinger, men ikke mere. Jeg oplevede lidt hakken og forsinkelse, når jeg spillede Call of Duty: Mobile med standardindstillingerne for lav grafik og medium billedhastighed. Asphalt 9: Legends kørte problemfrit ved standardgrafikindstillingen med en vis forsinkelse, når der skete en masse action på skærmen. Telefonen varmede op efter omkring 30 minutters spil, og ydeevnen fik et hit. Dette er faktisk en smartphone, der hovedsageligt er bygget til simple hverdagsopgaver og til at spille afslappede spil.

Motorola Moto G31 front halv simtray ndtv MotoG31 Motorola

Moto G31 har en hybrid dual-SIM-bakke

 

Batterilevetiden var ganske god på Moto G31. Dens 5.000 mAh batteri varede halvanden dags brug, hvilket inkluderede noget spil. Telefonen klarede rimelige 18 timer og 32 minutter i vores HD video loop batterilevetid test. Opladningshastigheden var anstændig med den medfølgende 20W oplader. Moto G31 gik fra et dødt batteri til at være fuldt opladet på 2 timer og 33 minutter.

Motorola Moto G31-kameraer

Motorola har reduceret antallet af bagudvendte kameraer på Moto G31. Moto G30 havde fire, som inkluderede en dedikeret 2-megapixel dybdesensor. På Moto G31 udfører 8-megapixel ultravidvinkelkameraet dobbelt funktion som dybdekameraet, når du tager billeder ved hjælp af portrættilstand. Det primære kamera har nu en 50-megapixel sensor i stedet for 64-megapixel på Moto G30, og der er også et 2-megapixel makrokamera. Selfie-opgaver varetages af et 13-megapixel frontvendt kamera.

Motorola Moto G31 bagkameraer ndtv MotoG31 Motorola

Motorola Moto G31 har tre bagudvendte kameraer

 

Kamera-app-grænsefladen er typisk Motorola med en tilpasselig liste over kameratilstande i et meget forenklet layout. De fleste af indstillingerne er skjult under tandhjulsikonet. Mærkeligt nok giver kameragrænsefladen ingen mulighed for at vælge videooptagelsesopløsningen, og den har heller ikke et symbol eller ikon til at fortælle dig, hvilken opløsning det optager med.

Motorola Moto G31 dagslyskameraeksempler. Top til bund: Nærbillede, primært kamera, ultravidvinkelkamera (tryk for at se fuld størrelse)

 

Billeder taget i dagslys viste for det meste naturlige farver med et anstændigt dynamisk område. De fleste af de billeder, jeg tog, endte med at se lidt drømmende ud takket være den aggressive HDR, men dette sikrede også gode detaljer i mørkere områder af hvert billede. Ultra-vidvinkelkameraet var ikke godt og endte for det meste med at overeksponere scener, producere slørede detaljer og mærkbar tøndeforvrængning.

Moto G31 nærbillede kameraeksempler. Øverst: makrokamera, nederst: primært kamera (tryk for at se fuld størrelse)

 

Autofokuslåsning var en smule langsom, især når du optog nærbilleder af objekter. Disse billeder viste gode detaljer, men havde ofte overeksponerede baggrunde eller blæste højlys. Makrobilleder havde ikke mange detaljer, og jeg foretrak at bruge det primære kamera, da billederne blev skarpere med bedre detaljer og kan beskæres. Selfies kom fint ud, forudsat at jeg ikke brugte portrættilstand, hvilket ofte resulterede i blæste baggrunde.

Moto G31 kameraprøver i svagt lys. Øverst: automatisk tilstand, nederst: Nattilstand (tryk for at se fuld størrelse)

 

Billeder i svagt lys kom ret sløret ud. Nattilstanden formåede at gøre billeder skarpere, men de var stadig meget få af detaljer. Portrættilstanden virkede aldrig i svagt lys. Videokvaliteten var generelt i bedste fald anstændig med eksponeringen, der ændrede sig ganske drastisk under panorering. Video i svagt lys var ret dårlig.

Bedømmelse

Med priser fra Rs. 12.999, Motorola Moto G31 tilbyder en højkvalitets AMOLED-skærm, en vandafvisende krop og en næsten lager Android-softwareoplevelse. Den er dog ikke på niveau med sin forgænger i nogle henseender, og dens billedbehandlingsmuligheder er blandet og langt fra konsekvente. Det er ikke en allrounder, men det kan stadig passe godt til dem, der leder efter en vanille Android-softwareoplevelse. Nokia G20 er den eneste anden telefon, der tilbyder dette i dette prissegment, og som jeg påpegede i min anmeldelse, er det en underdreven enhed.

Hvis du ikke har noget imod noget Android-tilpasning og forudindlæste apps, er der smartphones såsom Infinix Hot 11S (Review), som er prissat lavere (startende fra Rs. 10.999), men tilbyder bedre specifikationer sammen med bedre spil- og kameraydelse. Der er også Realme Narzo 30 (Anmeldelse), som tilbyder en høj opdateringshastighed og en Helio G95-processor til en lidt højere pris, startende fra Rs. 13.499. Endelig er der Redmi 10 Prime (Anmeldelse), som tilbyder et større batteri og en 90Hz-skærm til samme pris.

Vil Snapdragons nye 2022-chips gøre det mere fremtrædende som mærke? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
Motorola Moto G31

Motorola Moto G31

 • ANMELDELSE li>
 • NØGLESPECIFIKATIONER
 • NYHEDER
 • Design
 • Skærm
 • Software
 • Ydeevne
 • Batterilevetid
 • Kamera
 • Value for Money
 • God
 • Høj- kvalitets AMOLED-skærm
 • IPX2-bedømt
 • Nær-lager Android-software
 • Dårlig< /li>
 • Gennemsnitlig kameraydelse i svagt lys

Læs detaljeret Motorola Moto G31-anmeldelse Display 6,40-tommer Processor MediaTek Helio G85 Frontkamera 13-megapixel bagkamera 50-megapixel + 8-megapixel + 2-megapixel RAM 4GBLagring 64GBBatteri-kapacitet 5000m pixel 5000m pixel Android 5000m> 5000m pixel 50000m pixel Android img src=”https://gadgets.ndtv.com/static/mobile/images/spacer.png” title=”Moto G31-anmeldelse: Stadig en allrounder?” data-original=”https://i.gadgets360cdn.com/large/Motorola_Moto_G31_back_small_ndtv_1638870695424.jpg?downsize=100:78&output-quality=80″ width=”100″ height=”” loading=”lazylazy” ” alt=”Moto G31 anmeldelse: Stadig en allrounder?” Moto G31 anmeldelse: Stadig en allrounder? /> Moto G31 anmeldelse: Stadig en allrounder?

 • Moto G31 kommer til salg for første gang i Indien i dag: Pris, specifikationer
 • Moto G31-første indtryk: pakket til randenMoto G31 First Impressions: Pakket til randen
 • Moto G31 India lancering indstillet til 29. november; Kunne indeholde MediaTek Helio G85, 50-megapixel kamera Moto G31 Indien lanceres den 29. november; Kunne indeholde MediaTek Helio G85, 50-megapixel kamera
 • Flere Motorola-mobiler Motorola-mobilpriser i Indien Annoncekommentarer

  For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

  Yderligere læsning: Motorola, Motorola Moto G31, Moto G31 Pris i Indien, Moto G31-specifikationer, Moto G31 Batterilevetid, Moto G31 Performance, Moto G31-kameraer Sheldon Pinto Email Sheldon Pinto Sheldon Pinto er baseret i Mumbai og har flere års erfaring med at gennemgå smartphones og gadgets. Som senioranmelder hos Gadgets 360 vil du altid finde ham dybt fordybet i sine anmeldelser og skifte fra en telefon til en anden. Når batteriet dør ud, surfer Sheldon altid på nettet efter en god sci-fi-film eller læser op på biler og cykler. Han elsker også at lave lister over interessante steder at spise og rejse. Sheldon er tilgængelig på Twitter på @shellshocd, og du kan sende ham en mail på …Mere