Tecno Spark 8 får en ny 4 GB RAM-variant i India

12

Tecno Spark 8 tilbys nå i en ny 4GB RAM-variant i India. Den nye varianten av smarttelefonen har noen få forskjeller fra det originale Tecno Spark 8-håndsettet som ble offisielt i september i år. Den nyeste varianten har en 6,56-tommers skjerm, 16 megapikslers AI doble bakkameraer, og drives av MediaTek Helio G25 gaming SoC. Den nye Tecno Spark 8-modellen kommer også med indisk språkstøtte. Som andre Tecno Spark 8-varianter kan den nye varianten også kjøpes i tre fargealternativer.

Tecno Spark 8-pris i India, tilgjengelighet

Tecno Spark 8-prisen i India er satt til Rs. 10 999 for 4GB + 64GB lagringsvarianten. Telefonen er tilgjengelig for kjøp i fargealternativene Atlantic Blue, Iris Purple og Turquoise Cyan.

Lanseringstilbud for smarttelefonen inkluderer en gratis Bluetooth-øretelefon verdt Rs. 799 i tillegg til engangsutskifting av skjerm, annonserte selskapet gjennom en pressemelding.

  • Tecno Camon 18i skal angivelig debutere med trippel bakkamera, 18W lading

Til sammenligning er prisen på Tecno Spark 8 2GB + 64GB lagringsvarianten i India satt til Rs. 7 999 og 3 GB + 32 GB lagringsvarianten selges for Rs. 9 299.

Tecno Spark 8-spesifikasjoner

Den nye Tecno Spark 8-varianten kommer med støtte for dual-SIM (Nano) og kjører på Android 11 (Go-utgaven) med HiOS v7.6 på toppen. Den har en 6,56-tommers HD+ (720 x 1 612 piksler) Dot Notch-skjerm med 20,15:9 sideforhold, 120 Hz berøringssamplingsfrekvens og 480 nits topplysstyrke. Skjermen har en pikseltetthet på 269ppi.

Tecno Spark 8 4 GB RAM-varianten drives av en åttekjernes MediaTek Helio G25 gaming SoC, klokket til 2,0 GHz, kombinert med 4 GB RAM og 64 GB innebygd lagring. Lagringen kan utvides via et microSD-kort. I basisvarianten med 2 GB RAM, pakket selskapet MediaTek Helio A25 SoC. Selskapet hevder at HyperEngine-teknologien i håndsettet sikrer god ytelse under spilling.

  • Tecno Camon 18, Camon 18P med trippel bakkamera lansert< /li>

For optikk har Tecno Spark 8s nyeste variant et dobbelt bakkameraoppsett, med en 16-megapiksel sensor med f/1.8 blenderåpning. Den er sammenkoblet med et AI-objektiv og en quad-lommelykt. Modusene til de bakre kameraene inkluderer AI Beauty, Smile Shot, AI Portrait, HDR, AR Shot, Filters, Time-lapse, Panorama, Video Bokehand, Slow Motion og mer.

For selfies, som vanilje modell, har den nye varianten også et 8 megapikslers skytespill med dobbel frontblits. Den støtter også Wide Selfie- og AR-bildemodus.

Tecno Spark 8 kommer med 4G LTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth v5, GPS, mikro-USB og en 3,5 mm hodetelefonkontakt. Den er også utstyrt med DTS stereolydeffekter. Den nye Tecno Spark 8-varianten har en funksjon for indisk språkstøtte som lar brukere samhandle på utvalgte lokale språk.

Sensorer ombord inkluderer akselerometer, sensor for omgivelseslys og nærhetssensor. Den har også en bakmontert fingeravtrykkssensor.

Smarttelefonen har et batteri på 5000 mAh som hevdes av selskapet å levere en standby-tid på opptil 65 dager. Tecno Spark 8 kan tilby opptil 30 timers samtale og 144 timer musikkavspilling. Telefonen måler 164,82 x 76,05 x 9,2 mm.

Er JioPhone Next 4G-telefonen for alle som Reliance lover? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Tecno Spark 8 (3GB RAM)

Tecno Spark 8 (3 GB RAM)

  • NØKKEL SPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Skjerm 6,56-tommers prosessor MediaTek Helio G25Frontkamera 8-megapiksler bakkamera 16-megapiksler + AI-objektiv RAM 3GBLagring 32GBBatterikapasitet 5000mAhOS Android 11Oppløsning 720×1612 piksler fl

  • Tecno Spark 8 får en ny variant med 4 GB RAM, MediaTek Helio G25 SoC i India: Pris, spesifikasjoner
  • Tecno Spark 8 ny variant med 3 GB RAM, MediaTek Helio G25 SoC lansert i India: pris, spesifikasjoner Tecno Spark 8 ny variant med 3 GB RAM, MediaTek Helio G25 SoC Lansert i India: Pris, spesifikasjoner

Flere Tecno-mobilerTecno-mobilpriser i India Annonsekommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Tecno Spark 8, Tecno Spark 8-pris i India, Tecno Spark 8-spesifikasjoner, Tecno Nithya P Nair E-post Nithya P Nair Nithya P Nair er en journalist med mer enn fem års erfaring innen digital journalistikk. Hun spesialiserer seg på forretnings- og teknologibeats. Nithya er en matelsker på hjertet, og elsker å utforske nye steder (les kjøkken) og snike seg inn i malayalam-filmdialoger for å krydre samtalene. Mer