OnePlus RT lanseres i India denne datoen

13

OnePlus RT lanseringsdato i India har blitt lekket. Telefonen forventes i stor grad å lanseres på det indiske markedet neste måned, etter å ha blitt avduket i Kina i oktober som OnePlus 9RT. Tidligere rapporter har indikert at OnePlus 9RT vil bli omdøpt ved lansering i India som OnePlus RT. Spesifikasjoner og design er sannsynligvis det samme, og prisene bør ideelt sett også falle i samme område. OnePlus RT ble nylig tippet til å komme i to fargealternativer – Hacker Black og Nano Silver.

Tipster Max Jambor hevder at OnePlus RT kan lanseres i India 16. desember. Hvis det stemmer, er lanseringsarrangementet sannsynlig bare tre uker fra nå, og OnePlus bør begynne å erte sin ankomst snart. Ved siden av OnePlus RT, vil selskapet sannsynligvis også avduke OnePlus Buds Z2 i India. TWS-ørepluggene forventes å komme i fargealternativene Obsidian Black og Pearl White.

I henhold til lekkasjer basert på OnePlus 9RT, forventes OnePlus RT å bli priset i India et sted mellom Rs. 40 000 og Rs. 44 000.

  • OnePlus RT, OnePlus Buds Z2 lanseres i India i desember

OnePlus RT spesifikasjoner

Hvis OnePlus RT faktisk er den samme som OnePlus 9RT, vil den sannsynligvis kjøre på ColorOS-basert Android 11 og ha en 6,62-tommers full-HD+ (1 080 x 2 400 piksler) Samsung E4 AMOLED-skjerm med opptil 120 Hz oppdateringsfrekvens . Telefonen skal være drevet av en Snapdragon 888 SoC, sammen med opptil 12 GB RAM.

OnePlus RT kan komme med trippel bakkameraer som bærer 50 megapikslers Sony IMX766 primærsensor. Kameraoppsettet bør også inkludere en 16-megapiksel sekundær sensor med et f/2.2 ultravidt objektiv og et 2-megapiksel makroskytespill. For selfies og videochatter kan OnePlus RT ha en 16 megapikslers Sony IMX471 selfie-kamerasensor foran.

  • OnePlus RT sies å vises på Amazon India-annonse, tips om forestående lansering

OnePlus RT kan komme med opptil 256 GB innebygd lagringsplass. Den kommer sannsynligvis med en liste over tilkoblingsalternativer som inkluderer 5G, 4G LTE, Wi-Fi 6 og NFC. Telefonen skal også ha en USB Type-C-port og en fingeravtrykksensor på skjermen. OnePlus kan levere et 4500 mAh batteri som støtter Warp Charge 65T hurtiglading.

OnePlus RT

OnePlus RT

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Skjerm 6,62-tommers prosessor Qualcomm Snapdragon 888Frontkamera 16-megapiksler bakkamera 50-megapiksler + 16-megapiksler + 2-megapiksler RAM 8GBLagring 128GBBatterikapasitet 4500mAhOS>Android 11fl

  • OnePlus RT India dato lansering tippet som 16. desember, OnePlus 9RT rebranded variant forventet
  • 78 OnePlus RT, OnePlus Buds Z2 lanseres i India neste måned, fargealternativer lekkasje

Flere OnePlus-mobilerOnePlus-mobilpriser i India Annonsekommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: OnePlus RT, OnePlus RT-spesifikasjoner, OnePlus RT-pris i India, OnePlus 9RT, OnePlus Tasneem Akolawala E-post Tasneem Tasneem Akolawala er seniorreporter for Gadgets 360. Rapporteringsekspertisen hennes omfatter smarttelefoner, wearables, apper, sosiale medier og den generelle teknologiindustrien. Hun rapporterer fra Mumbai, og skriver også om oppturer og nedturer i den indiske telekomsektoren. Tasneem kan nås på Twitter på @MuteRiot, og kundeemner, tips og utgivelser kan sendes til tasneema@ndtv.com. Mer