iRobot Roomba, Braava-serien Få rabatter for Black Friday-salg

14

iRobot har annonsert et spesielt Black Friday-salg for produktene sine som starter denne fredagen. iRobots Roomba og Braava utvalg av produkter vil bli tilbudt med rabatter på opptil Rs. 20 000 og Rs. 12.000,-. Roomba-serien som får rabattene består av Roomba 698, Roomba i3, Roomba i3+, Roomba i7, Roomba i7+ og Roomba s9+. Roomba er en robotstøvsuger og en bransjepioner som ble lansert i 2002. Braava-serien består av Braava Jet M6 mopperobot.

iRobot Roomba, Braava-pris i India, salgstilbud

Under det kommende Black Friday-salget fra 26. november til 28. november vil iRobot tilby rabatter på de fleste produktene i sortimentet. iRobot Roomba 698 tilbys med en rabatt på Rs. 4 000,- og bringer den effektive prisen ned til Rs. 19.900. Roomba i3 og Roomba i3+ (anmeldelse) får Rs. 10 000 og Rs. 15 000 som rabatter og er nå tilgjengelig for Rs. 29 900 og Rs. 44 900, henholdsvis.

Går vi videre til de andre mellomstore robotstøvsugerne fra iRobot, får Roomba i7 og Roomba i7+ Rs. 15 000 i rabatt under det kommende Black Friday-salget. De vil nå være tilgjengelige for Rs. 44 900 og Rs. 59.900,-. Top-of-the-range Roomba s9+ får den største rabatten fra hele utvalget. Etter å ha brukt Rs. 20 000 rabatt, kunder vil kunne kjøpe det for Rs. 1 29 900 i løpet av salget i begrenset periode.

 • Eufy Robovac X8 Hybrid 2-i-1 robotstøvsuger lansert i India
 • < /ul>

  Et av de mer nisjeproduktene som iRobot tilbyr, er Braava-serien med våtmopp-rengjøringsroboter. Braava Jet M6 (anmeldelse) støvsuger ikke overflaten, men rengjør heller gjennom våte mopper og kommer med forventet tilkobling og smarte funksjoner. iRobot, under Black Friday-salget, tilbyr våtmopp-rengjøringsroboten med en rabatt på Rs. 12 000,- og reduserer prisen fra Rs. 56 900 til Rs. 44 900.

  • Garmin Index S2 Smart Scale lansert: Pris i India, funksjoner
  • Google Home-appen kan nå kontrollere Android TV-enheter: Rapporter

  iRobots utvalg av rengjøringsroboter til Roomba og Braava kan kjøpes via den offisielle nettsiden, Amazon og Flipkart.

  Kan PUBG: New State konkurrere med BGMI og PUBG Mobile i Battle Royale-rommet? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
  Affiliate-lenker kan genereres automatisk – se vår etikkerklæring for detaljer. Kommentarer

  For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

  Ytterligere lesing: iRobot, iRobot Roomba, iRobot Roomba 698, iRobot Roomba i3, iRobot Roomba i3 Plus, iRobot Roomba i7, iRobot Roomba i7 Plus, iRobot Roomba s9 Plus, iRobot Braava, iRobot Braava Jet M6, iRobot Black Friday-salg, Black Friday-salg Satvik Khare E-post Satvik Khare Satvik Khare er underredaktør på Gadgets 360. Hans ferdigheter ligger i å utdanne hvordan teknologi gjør livet enklere for alle. Gadgets har alltid vært en lidenskap hos ham, og han har ofte funnet veien rundt nye teknologier. På fritiden elsker han å fikle med bilen sin, delta i motorsport, og hvis været er dårlig, kan han bli funnet på runder på Forza Horizon på Xboxen eller lese et fint stykke fiksjon. Han kan nås gjennom sin Twitter …Mer