Ethereum Whale flytter 9 millioner MANA-tokens til anonym konto

10

En ukjent hval har nettopp flyttet 9 millioner MANA-tokens verdt $51 103 (omtrent Rs. 38 lakh) til en annen anonym konto. Interessen på Metaverse har drevet verdivurderingen for Decentralands verdensomspennende token, også kjent som MANA, høyere, og økende interesse for dette og ikke-fungible tokens (NFTs) kan bidra til å presse tokenet til å gi store gevinster i løpet av de neste månedene.

I henhold til data fra CoinGecko har Decentralands MANA-token økt med omtrent 66,6 prosent i løpet av de siste syv dagene med handel. Den har nå en markedsverdi på rundt 7,48 milliarder dollar (omtrent Rs. 55 755,38 crore) og står som den 30. største kryptovalutaen etter markedsverdi.

I hovedsak lik The Sandbox og Axie Infinity, er Decentraland et metavers bygget på Ethereum blockchain som lar brukere kjøpe, utstyre og selge land i sin virtuelle verden. Metaverset har raskt blitt et av de heteste temaene i teknologiverdenen, og økende interesse og investeringer i området skaper bullish katalysatorer for MANA-tokenet.

Det totale kryptovalutaområdet er fortsatt ekstremt flyktig, og betydelige salg av Bitcoin, Ether og andre store tokens den siste uken fremhever det faktum at store prissvingninger er normen selv når mainstream-adopsjonen av krypto er på vei oppover. På den annen side har Decentraland og MANA spennende brukssaker, og kryptovalutaer som er støttet av lovende funksjoner og tjenester kan fortsatt gi store gevinster selv om det bredere markedet står overfor bearish press. MANA er fortsatt en investering med svært høy risiko, men med den metaverse revolusjonen tilsynelatende så vidt begynner å varmes opp, ville det heller ikke være overraskende å se tokenen klatre betydelig over gjeldende prisnivåer.

  • Stjeler Blockchain-spill unna Axie Infinitys popularitet?
  • Her er 5 NFT-spill å spille og tjene kryptobelønninger

Data fra Whalestats viser også at de største Ethreum-hvalene som er registrert har rettet oppmerksomheten mot spill til – Tjen spillprosjekter som Decentraland og Gala, som også er en Ethereum-basert metaverse altcoin som har økt i verdi etter en nylig notering på Coinbase.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: kryptovaluta, kryptohvaler, Decentraland, metaverse Shomik Sen Bhattacharjee E-post Shomik Sen Bhattacharjee Shomik er en senior sub- redaktør hos Gadgets 360. Som en som har gjennomsøkt forbrukerteknologien de siste fire årene, har han nå skiftet fokus til kryptoverset. Når du ikke konverterer valutaverdier i hodet, kan det hende du finner ham i en intens fotballkamp med fem kamper, eller skjærer ut den nyeste ukentlige Destiny 2-utfordringen på Xbox. Du kan nå ham for tips eller spørsmål på ShomikB@ndtv.com. Mer