Bitcoin, Ether kommer seg godt tilbake som et forbud mot private kryptovevstoler

14

Bitcoin, sammen med nesten alle andre kryptovalutaer, tok et steg på indiske kryptobørser på onsdag, men ettersom luften klarner over et truende forbud mot kryptovalutaer, ser det ut til at panikken blant investorer har avtatt. Bitcoin er for øyeblikket opp igjen til $59 174 (omtrent Rs. 44,07 lakh) på den indiske børsen CoinSwitch Kuber, og gjenvinner 15,5 prosent etter en massiv nedgang på 25 prosent tidlig tirsdag kveld. I mellomtiden verdsetter globale børser som CoinMarketCap den mest populære kryptovalutaen til $57 516 (omtrent Rs. 42,8 lakh). Nedgangen midt i uken kan ha bygget bro over forskjellen mellom Bitcoins verdsettelse på indiske børser og globale børser, men investorer i landet er fortsatt litt skeptiske til å gå all-in på fall.

Sammenlignet med Bitcoins sprett, er Ethers mer betydelig. Etter å ha falt med over 20 prosent i de små timer onsdag, har den nest mest populære kryptovalutaen kommet seg til verdier høyere enn på mandag. Ether er for tiden verdsatt til $4,424 (omtrent Rs. 3,3 lakh) på CoinSwitch Kuber, mens verdier på globale børser ser den nest største kryptoen etter markedsverdi knyttet til $4,295 (omtrent Rs. 3,2 lakh). Gadgets 360s kryptovaluta-prissporing avslører at den Ethereum-baserte kryptovalutaen har sett et fall på omtrent 7,5 prosent i verdi de siste to ukene siden den nådde et rekordhøyt nivå på $4 870 (omtrent Rs. 3,61 lakh) 10. november.

“Kryptovalutamarkedet forble ganske ustabilt de siste 24 timene. Den største kryptovalutaen etter markedsverdi, Bitcoin, gjenvant $58 000-merket. Bortsett fra de tre øverste kryptoene, forble de fleste andre i en rekkevidde-bundet bevegelse. De kommende 24 timene kan være en god økt for oksene, hvis BTC klarer å holde $58 000 (omtrent Rs. 43,2 lakh)-merket,” forventer Edul Patel, administrerende direktør og medgründer av AI-drevet kryptoinvesteringsplattform, Mudrex.

  • El Salvador advart av IMF om bruk av Bitcoin som lovlig betalingsmiddel

Hvis onsdagens markedssporing dryppet i rødt, er dagens motsatt. Cardano, Tether, Ripple, Polkadot og Litecoin har alle økt i verdi i løpet av de siste 24 timene, mens den eneste taperen på diagrammet ser ut til å være Monero – en topp 50-mynt etter markedsverdi og en som har gått opp med 83 prosent i verdsettelse det siste året.

Meme-myntene Dogecoin og Shiba Inu har også kommet seg godt. Dogecoin handles for øyeblikket til $0,22 (omtrent Rs. 16,69) opp med 1,83 prosent i løpet av de siste 24 timene, Shiba Inu er verdsatt til $0,000041 (omtrent Rs. 0,003041), opp med 0,57 prosent.

Statsminister Narendra Modis regjering har innført et lovforslag som vil forby alle private kryptovalutaer fra å operere i India. Lovforslaget definerer imidlertid ikke klart hva en “privat” kryptovaluta er. Når det er sagt, er det verdt å merke seg at Indias banksektor bruker begrepet “privat” for å referere til enhver enhet som ikke er kontrollert av myndighetene. Investorer søker også klarhet om mulig beskatning av transaksjoner og beholdning av krypto som en eiendel.

  • Elon Musk mener doge-eiere ikke bør beholde eiendeler i sentraliserte utvekslinger

Det er tidlig å si om lovforslaget til slutt vil vedtas eller om det vil bli endret. Foreløpig vil lovforslaget gå videre til parlamentets vintersesjon, som starter 29. november.

Når det gjelder beskatning, utforsker Sør-Korea måter å beskatte ikke-fungible tokens (NFT) midt i kontroverser rundt krypto. regelverket i landet. NFT-er er virtuelle samleobjekter assosiert med virkelige objekter som spill, kunstverk og musikk blant annet med eierskap låst og overført på blokkjede.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.

Kryptovaluta er en uregulert digital valuta, ikke et lovlig betalingsmiddel og underlagt markedsrisiko. Informasjonen gitt i artikkelen er ikke ment å være og utgjør ikke finansiell rådgivning, handelsråd eller andre råd eller anbefaling av noe slag tilbudt eller godkjent av NDTV. NDTV skal ikke være ansvarlig for tap som oppstår fra noen investering basert på noen antatt anbefaling, prognose eller annen informasjon i artikkelen.

Kryptovalutapriser på tvers av indiske børser< /p> Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Kryptovalutamarked, Bitcoin, Ether, Dogecoin, Polkadot, Shiba Inu, Kryptovaluta Shomik Sen Bhattacharjee Email Shomik Sen Bhattacharjee Shomik er en senior underredaktør hos Gadgets 360. Som en som har undersøkt forbrukerteknologien de siste fire årene, har han nå skiftet fokus til kryptoverset. Når du ikke konverterer valutaverdier i hodet, kan det hende du finner ham i en intens fotballkamp med fem kamper, eller skjærer ut den nyeste ukentlige Destiny 2-utfordringen på Xbox. Du kan nå ham for tips eller spørsmål på ShomikB@ndtv.com. Mer