Winamp gjør seg klar for et comeback: Registrer deg for betatest nå

9

Winamp, den populære tredjeparts mediespilleren som en gang dominerte musikkstrømmeindustrien før 2000, er klar for et comeback. Winamps morselskap Radionomy antyder omstartsplanene med et redesignet nettsted, logo og ny betaregistrering som lar brukere teste den nyeste versjonen av appen med et nytt utseende. Winamp mediespiller for PC-er ble lansert tilbake i 1997. Den fortsatte med å bli en av de mest populære plattformene for å spille MP3-spor før fremveksten av strømmeapper som Spotify.

Den nye Winamp-nettsiden har fått et nytt design og en frisk logo. Nettstedet har en “Winamp for neste generasjons”-slagord, og appen lar brukere strømme nettradioer og podcaster. Folk kan nå besøke nettstedet for å registrere seg for en Winamp beta-test ved å skrive inn kontaktinformasjon. “Winamp er en legende. En game changer siden 1997. En mediespiller med en arv, og et levende fellesskap på 80 millioner aktive brukere over hele verden i dag,” heter det på den oppdaterte nettsiden.

Mediespilleren inviterer også artister og lydskapere til plattformen. Winamp lover kontroll over innholdet for skapere og sørger for hjelp til å komme i tett kontakt med fansen for å tjene en mer rettferdig inntekt.

  • Spotify lanserer “Netflix Hub” å tilby podcaster, OST-er fra programmer

Det er ukjent hvilken versjon som vil bli utgitt av Winamp for testing. Interesserte brukere kan fortsatt laste ned den nåværende 5.8-versjonen av Winamp også. Selskapet hevder at det har 80 millioner aktive brukere over hele verden per nå.

For å huske, var Winamp eid av Nullsoft opprinnelig. Selskapet ble senere solgt til AOL i 1999. I 2014 kjøpte Radionomy Winamp og tilhørende tjenester fra AOL. Selskapet var vitne til en merkbar krymping i populariteten den gang. Det ble gjort mange forsøk på å gjenopplive appen flere ganger, men det gikk ikke bra. Winamps første oppdatering på flere år ble offisielt publisert av selskapet i 2018. Den oppdaterte la til støtte for både Windows 10 og Windows 8.1.

  • Netflix lanseres Topp 10 nettsteder for å rangere programmer, filmer

Er Red Notice mer (eller mindre) enn summen av potensielle kunder: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds og Gal Gadot? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News . For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Winamp, Media Player, Radionomy, Nullsoft, AOL Nithya P Nair E-post Nithya P Nair Nithya P Nair er en journalist med mer enn fem års erfaring innen digital journalistikk. Hun spesialiserer seg på forretnings- og teknologibeats. Nithya er en matelsker på hjertet, og elsker å utforske nye steder (les kjøkken) og snike seg inn i malayalam-filmdialoger for å krydre samtalene. Mer