Vi tilbyr 2 GB tilleggsdata på Hero Unlimited-planer: Alle detaljer

11

Vodafone Idea tilbyr ekstra mobildata på utvalgte forhåndsbetalte abonnementer til sine abonnenter. Tilbudet heter Data Delight, og de som benytter seg av det, har rett til å få 2 GB ekstra data fra Vodafone Idea uten kostnad. Dette Data Delight-tilbudet kan benyttes på Vi Hero Unlimited daglige datapakker som starter fra Rs. 299. Dette tilbudet blir ikke brukt automatisk og brukere må aktivere manuelt gjennom Vi-mobilappen. Vi Hero Unlimited-planene tilbyr også «Binge all night»- og helgedataoverføringsfordeler.

Vi Data Delight-tilbudet er live på nettstedet og gjelder for forhåndsbetalte planer til Rs. 299, Rs. 359, Rs. 399, Rs. 409, Rs. 475, Rs. 479, Rs. 501, Rs. 539,Rs. 599, Rs. 701, Rs. 719, Rs. 839, Rs. 901, Rs. 1499, Rs. 2 899 og Rs. 3.099. Alle disse planene tilbyr 2 GB ekstra sikkerhetskopidata hver måned uten ekstra kostnad. For å benytte dette tilbudet må brukere logge på Vi-appen eller ringe 121249. Når registreringen er fullført, vil Vi varsle brukere om aktivering via en SMS-melding. Data Delight-fordelen ble først oppdaget av Telecom Talk.

Alle Vi Hero Unlimited-planer tilbyr også “Binge All Night”-fordeler som lar brukere surfe, streame og bruke data fra 12.00 til 06.00 uten pakkefradrag. Helgens rollover-fordeler lar brukere samle ubrukt daglig datakvote fra ukedagene og gjøre den tilgjengelig på lørdager og søndager.

  • Vi Prepaid Pack Prices Vandret med opptil Rs. 500 Fra 25. november: Alle detaljer

Basen Rs. 299 Vi Hero Unlimited-plan tilbyr virkelig ubegrensede samtaler, 1,5 GB daglig data, 100 SMS-meldinger per dag og en gyldighet på 28 dager. Planer inkludert i Vi Hero Unlimited-tilbudet kommer med gyldighet fra 28 dager til opptil 365 dager. Den mest premium Rs. 3099-abonnementet tilbyr virkelig ubegrensede samtaler, 3 GB data per dag, 100 SMS-meldinger per dag og 365 dagers gyldighet.

  • 5G-auksjoner mest sannsynlig i Februar 2022: Telekomminister

Vi økte nylig prisene på sine forhåndsbetalte planer med opptil Rs. 500. Datapåfylling til ubegrensede talepakker har sett en prisøkning. Selv grunnnivået Rs. 79 voice pack ser en fottur på Rs. 20, og vil bli priset til Rs. 99.

Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Vodafone Idea, Vi, Data Delight Tasneem Akolawala E-post Tasneem Tasneem Akolawala er seniorreporter for Gadgets 360. Rapporteringsekspertisen hennes omfatter smarttelefoner, wearables, apper, sosiale medier og den generelle teknologibransjen. Hun rapporterer fra Mumbai, og skriver også om oppturer og nedturer i den indiske telekomsektoren. Tasneem kan nås på Twitter på @MuteRiot, og kundeemner, tips og utgivelser kan sendes til tasneema@ndtv.com. Mer