PUBG New State Review: Værd at skifte fra Battlegrounds Mobile India?

17

PUBG er et navn, der er ret bekendt med næsten alle nu, ikke kun Indiens unge. Den mobile version af spillet er vokset til massiv popularitet, siden det kom ud i 2018, et år efter den officielle udgivelse af PUBG PC-versionen. Men efter at PUBG blev forbudt i Indien, måtte spillere lede efter forskellige spil – selvom dillet efter et af de mest populære Battle Royale-spil på mobil aldrig døde. Tidligere i år kuraterede Krafton en specialudgave for indiske mobilspillere, Battlegrounds Mobile India, også kendt som BGMI.

Med BGMI blev der ikke ændret noget større sammenlignet med PUBG bortset fra nogle elementer her og der. Det var i det væsentlige PUBG med et nyt lag maling. Men det er ikke tilfældet med PUBG: New State. Med det får Krafton genintroduceret PUBG-navnet i Indien, og i en ny avatar, der vil fange øjet. Men kan PUBG: New State få fat i de spillere, der hører til BGMI-lejren? Hvilke nye ting har den at byde på? Jeg spillede spillet i omkring en uge, læs videre for at finde ud af vores bud på den nye aktør inden for mobilspil — PUBG: New State.

PUBG New State: visuel appel

På grafikfronten har der været nogle ændringer, som Krafton har indarbejdet i PUBG: New State. Visuelt ser spillet meget bedre ud end dets modstykker. Grafikken, detaljerne i græsset, væggene og deres tekstur sammen med spillermekanismen giver spillet et realistisk udseende og følelse.

 • PUBG Nye tilstands første indtryk

PUBG: New State tilbyder i øjeblikket en masse grafikindstillinger startende med Lite, Medium, High, Ultra og Extreme. Lite-indstillingen er den nye introduktion. Hvad angår billedhastighedsindstillinger, får du nu Low, Medium, High, Very High, Ultra, Max og Extreme – som ikke er tilgængelig ved lanceringen. Min erfaring er, at indlæsningstiden ved første opstart er steget. Jeg testede dette på iPhone 12 og Realme 6 Pro. iPhone 12 var i stand til at udtrække Ultra + Max, hvorimod Realme 6 Pro maxede på Ultra + Meget høj. I vores test var bagsiden af ​​telefonen (på begge enheder) en smule varm at røre ved efter at have spillet spillet i omkring 15 minutter eller deromkring.

I de tidlige dage med PUBG: New State faldt jeg også over nogle serverproblemer, selvom disse senere blev rettet, efter at spillet blev taget ned til vedligeholdelse et par gange. Udover det stødte jeg også på en masse fejl, såsom knappen “åben dør” på køretøjer, der ikke vises, droner, der sad fast i træer, biler, der sad fast lige midt på kortet, og i nogle tilfælde fandt jeg også ventetiden i lobbyen for at være uendelig.

pubgnewstate graphicsettings gadgets360 Grafikindstillinger PUBG New State

Et par nye grafiske muligheder blev tilføjet til PUBG: New State
Fotokredit: Robin John/Gadgets360

PUBG New State: new slagmarker, nye begyndelser

Med PUBG: New State har alt et nyt udseende. Startende med brugergrænsefladen, måden de har poleret lobbyen på, karaktermodellerne osv. Desværre kan du ikke overføre din gamle konto fra de tidligere versioner af Battle Royale-spillet til PUBG: New State. Du bliver nødt til at starte fra bunden. Taler om at starte fra bunden, så kan du nu logge ind med din Facebook-konto såvel som din Google-konto. Du kan dog ikke længere bruge dine Twitter-legitimationsoplysninger til at logge ind.

 • PUBG: New State Cracks Down on Hackers, Brings New Anti-cheating Foranstaltninger

PUBG: New State bringer to nye kort, nemlig Troi og Erangel 2051. Med hensyn til Team Deathmatch (TDM), kan du kun se ét kort fra nu: Station. Erangel er langt det mest populære kort blandt PUBG-spillere – det er trods alt en klassiker. Erangel 2051 er, som navnet antyder, baseret i år 2051 med alle byer, der ligner de tidligere versioner. Men denne gang er dele af bygningerne og murene ødelagte. Det er meningen, at det skal være efterspillet af de mange kampe, der har fundet sted i Erangel.

Det helt nye kort Troi er også meget godt designet og byder kaos velkommen ligesom ethvert andet kort i PUBG-serien. Troi bringer en masse nye byer ind, som kampspillerne kan hoppe ind i, nemlig rådhuset, kirkegården, fabrikken og garnisonen. Dette er også et 8×8 km kort, der ligner Erangel. I løbet af min spilletid så jeg en flok spillere falde ned i “The Mall”. Det er sandsynligt, at dette sted svarer til “Pochinki” fra Erangel. Du får også nogle sjove steder såsom 'Trailer Park', som har ramper over stedet, så hvis du nogensinde er under uvelkomne fjendens angreb, kan du bruge disse til at køre dem af sted med stil. Selvom det altid lykkedes mig at falde med ansigtet først fra min cykel, men det er en historie til en anden dag.

Udstillingshallen ligger lige i hjertet af Troi og giver dig en rigelig mængde bytte til at nedkæmpe fjendens hold. Den har et åbent tag, og du kan bare forestille dig antallet af kampe, der kan finde sted. Interessant, men ikke overraskende, har Troi skudsikre briller, som du kan bruge til at tage dækning under fjendens angreb. Du kan adskille dem fra normale briller ved at se efter blå nuancer på de skudsikre. En flok af dem er blevet nedlagt i udstillingshallen og laboratoriet i PUBG: New State.

 • PUBG: New State Getting Anti-cheating Opdatering på Android

En ting, jeg elskede at se i PUBG: New State, er navnet på alle de byer, der flyder hen over kortet under starten af ​​et spil. Så du kunne se Pochinki, Rozhok, Skole og enhver anden bys navn fra et fugleperspektiv, mens du sad i flyet. Takket være dette er det nu umuligt at forveksle to byer, der ligner noget.

pubgnewstate fly gadgets360 PUBG New State

Fugleperspektivet fra flyet viser dig nu navnene på byer
Fotokredit: Robin John/Gadgets360

Med Troi får du også opleve en masse nye køretøjer – og ikke bare hvilke som helst køretøj, disse biler og cykler er futuristiske. Følger du ikke? Nå, til at starte med kører de på batterier i stedet for brændstof – som du ville forvente, at biler og cykler kører på i år 2051. Ikke bare det, biler har også autopilot. Føreren får mulighed for at skifte mellem manuel og autopilottilstand i PUBG: New State.

Det er dog ikke fuldt styret af AI, føreren skal stadig styre rundt på kortet – PUBG: New State AI accelererer bare af sig selv. Batteridrevne biler er naturligvis mindre støjende sammenlignet med deres gassyge modstykker, men det er stadig hørbart på tæt hold. Desuden, hvis du er uden for zonen og kører en elbil, øges mængden af ​​batteriforbrug.

Hvis du bliver træt af at køre rundt på kortet i din nye autopilotbil, kan du altid vælge sporvognene. Disse sporvogne kører rundt på slagmarken i PUBG: New State og er meget hjælpsomme, hvis du sidder fast i en alvorlig situation. Jeg har fundet disse til at være nyttige til at tage dækning også. Selvom sporvognene er virkelig langsomme, så igen, er det sådan, de skal være.

PUBG New State gameplay

Går videre til PUBG: New State gameplay. Spillerbevægelsen og pistolmekanikken ser alle ud til at ligne de tidligere gentagelser af Battle Royale-spillet, PUBG Mobile og BGMI. Når det så er sagt, har de bestemt lavet nogle ændringer, som ikke kan overses.

Til at begynde med ligner og føles gameplayet nu meget som pc-versionen af ​​PUBG. Dette er noget, jeg tidligere nævnte i vores PUBG: New State first impressions. Hvis du nogensinde sidder fast i en kamp og har brug for at løbe væk fra dine fjender, kan du rulle for at tage hurtigt dækning. Dobbelttryk på crouche-knappen starter dette – du kan også tilføje en separat knap til det samme. Dette kan aktiveres i indstillingerne.

Med BGMI havde hver pistol, du valgte, brug for et syn af en slags, hvad enten det var Red Dot, Holografisk eller et af de vigtigste kikkerter. Men med PUBG: New State har de ændret tingene lidt. Du får det røde priksigte udstyret med alle kanonerne. For mig var det godt, da jeg altid foretrak den røde prik frem for det holografiske syn takket være det minimalistiske sigtemiddel. De har også introduceret et nyt syn, som går under navnet 'Viper'. Den minder lidt om den røde prik og ser ret innovativ ud. Følger stort set temaet for PUBG: New State.

pubgnewstate shoulderfiringmode gadgets360 PUBG New State Shoulder Fire

Den nye skulderskydningsteknik i aktion
Fotokredit: Robin John/Gadgets360

PUBG: New State bringer også en ny teknik til quickfire med sig. Du kan nu bruge skulder-ild-indstillingen, hvis du ikke ønsker at scope under kamp. Dette giver en mere realistisk følelse til nærkamp. Dette hjalp mig med at kontrollere rekylen og mine sprøjtemønstre en smule bedre end før. Det tager dig dog lidt tid at vænne dig til denne nye funktion. Du kan selvfølgelig skifte mellem hip-fire og shoulder-fire i indstillingerne, hvis du foretrækker at gå den gamle vej.

PUBG New State: guns i massevis

Hvis du sidder fast i en situation, hvor du er ude i det fri uden dækning? I PUBG: New State kan du tage hjælp af et deployerbart skjold, der vil give dig dækning. Dette har vist sig at være en livredder, når du løber vildt ud i det fri, og et fjendehold forsøger at skyde dig ned. Du får to varianter af skjolde: et med et enkelt skjold og et andet med et tre-dørs skjold. Begge er ret effektive.

PUBG: New State bringer også en masse nye nærkampsvåben såsom en økse, skruenøgle og skovl. Du kan også smide disse mod fjender for at holde dem på afstand – hvis de kastes korrekt, kan det forårsage alvorlig skade.

Hvad angår våben, kan du finde alle de samme våben og våben med kun mindre tilføjelser til inventaret i PUBG: New State. DSR-I er en bolt-action riffel, der bruger samme ammunition som M24, 7,62 mm. Skydevåbnet ser en smule højere ud sammenlignet med Kar98k eller M24. Lyden, det giver, efter at en kugle er skudt, er også ret pletfri. Det er selvfølgelig ikke så tilfredsstillende som AWM. DSR-I kan findes på jorden og ikke i specifikke loot boxes, så du har masser af tid til at vælge mellem 7,62 mm trioen.

Dyneema Vest går ind i PUBG: New State med nogle mindre justeringer fra udviklerne. Dyneema Vesten giver dig mere beskyttelse mod kort- og mellemdistancevåben, der bruger 9 mm, 5,56 mm og .45ACP. Alt har dog sine fordele og ulemper. Med Dyneema Vest er du mere sårbar, når du er under beskydning fra en pistol, der indeholder 7,62 mm, 12 Gauge og selvfølgelig .300 Magnum. Sammen med dette har de også tilføjet pistoltilpasningssæt. Med disse sæt kan du ændre den måde, en pistol fungerer på.

For eksempel kan dobbeltløbet S685-6 tilpasses på en måde, så det affyrer begge kugler i et enkelt skud. Mens du også kan mindske den vandrette rekyl af Mini 14. Det bedste ved dette er, at du kan ændre ildmekanikken i en pistol i PUBG: New State. Jeg hentede en MK47 Mutant og anvendte tilpasningssættet til den, og den gik fra burst-tilstand til auto, hvilket jeg foretrækker i de fleste tilfælde. Der er et væld af andre tilpasninger, du kan lave med den horde af våben, spillet tilbyder.

PUBG New State: up for lidt shopping?

På nuværende tidspunkt er det ret klart, at PUBG: New State er sat i fremtiden. Intet på dette tidspunkt kan chokere dig, vel? Nå, det var hvad jeg tænkte. Vi har nu droner. For at være præcis har du nu en 'Drone Shop', hvor du kan købe ammunition, medicinske sæt, EV-batterier og i det væsentlige alt, hvad der kræves i en nødsituation. Men derudover kan du også købe affyringsvåben, både røde og grønne (mere om det senere).

Du kan købe varer fra butikken ved at bruge dronekreditter, som du kan finde på tværs af kortet. Efter at have tilføjet de nødvendige varer til din indkøbskurv, kan spilleren gå videre og afgive ordren. En drone, der udsender blå røg, svæver over dig og taber et etui med dine varer i PUBG: New State.

pubgnewstate droneshop gadgets360 PUBG New State

Du kan købe nødvendige varer fra Drone Shop
Fotokredit: Robin John/Gadgets360

Hvis du spekulerede på, om denne transaktion kan tiltrække fjender, så er svaret på det et solidt, ja! Dronen larmer, og den blå røg kan lokke fjender i nærheden. På den anden side kan du også bruge dette i PUBG: New State til at lægge fælder ned for fjender, som du tror kan campere i nærheden.

Butikken giver dig også mulighed for at få hands-on en 'spejderdrone', der kan hjælpe dig med at fiske fjender ud, som måske gemmer sig inde i en bygning. Hvis du er velbevandret med idéen om Crypto – en legende i Apex Legends, for dem, der ved, hvad jeg mener – ved du, hvordan det foregår. I modsætning til Cryptos drone forårsager denne dog ingen skade og er udelukkende til scouting formål. Det er perfekt at planlægge et bagholdsangreb på enhver, der gemmer sig.

PUBG New State: tilbage, tilbage fra de døde

h3>

PUBG: New State bringer et nyt rekrutteringssystem med sig. Et normalt hold af spillere består af fire personer. Hvis du udsletter en fjendtlig trup, vil alle spillerne blive væltet i stedet for færdige, medmindre du villigt gør det. Du kan derefter gå videre og vælge en spiller og genoplive dem. Når genoplivningsprocessen er færdig, tilhører spilleren nu dit hold. Spilleren slutter sig ikke kun til dit hold, men kan også deltage i talechatten. Husk dog, at du ikke på noget tidspunkt i spillet kan have mere end 4 spillere i dit hold. Du kan kun rekruttere en modstander, hvis en spiller fra dit hold enten er død eller afbrudt.

Hvad angår respawn-systemet, kan du huske den grønne afbrændingspistol, vi diskuterede for et par afsnit siden? Ja, de bruges til at genoplive dine holdkammerater. Den grønne flare-pistol koster omkring 1.200 dronekreditter i PUBG: New State. Du kan kun bruge dette til at genoplive en enkelt holdkammerat ad gangen. Dette blev tidligere introduceret i Payload Mode, hvor du havde brug for holdkammeratens ID for at genoplive dem – det er ikke tilfældet her. Den genoplivede kammerat lander tomhændet fra himlen med viljen til at starte fra bunden. Sørg for, at du ikke genopliver din holdkammerat midt i kaos, ellers bliver det ikke et smukt syn.

PUBG New State-anmeldelsesdom

Jeg tror, ​​PUBG: New State er en meget godt spil med et nyt kort, nye våben, nye funktioner og en masse ting at byde på. Bortset fra nogle indledende fejl og fejl, havde jeg en fantastisk oplevelse med at spille spillet. Gameplayet var forfriskende, og det lokkede mig med alt det smarte udstyr. Men med PUBG: New State bliver du nødt til at starte din battle royale-karriere i franchisen fra bunden.

Som jeg nævnte før, kan du ikke overføre din gamle konto med alle præstationer, rækker og udmærkelser til det nye PUBG-spil. Dette er noget, der gør, at jeg ikke ønsker at skifte til PUBG: New State. Udover det, kræver spillet meget fra din smartphone. Så hvis du er en person på en budgetenhed, er det muligt, at du ikke får en problemfri oplevelse, der ligner min.

Ikke desto mindre giver spillet dig en ny oplevelse og en hurtig tur til fremtiden. Det vil tage noget tid at tilpasse sig det raffinerede gameplay, men jeg foreslår, at du giver det en chance, før du fuldstændig afviser det. Hvem ved? Måske vil du nyde fremtiden.

Fordele:

 • PC-lignende gameplay
 • Nye våben, biler, og kort
 • Droner, genoplivning og rekrutteringssystem holder spillet engagerende
 • Meget bedre grafik og belysning
 • Futuristiske elementer

Idele:

 • Kan ikke overføre gammel konto til PUBG: New State
 • Et par fejl og fejl, der kan være irriterende
 • Kræver meget af din smartphone med hensyn til grafisk dygtighed

Bedømmelse (ud af 10): 8

PUBG: New State er tilgængelig til download på Android og iOS. Det er gratis at spille og har mikrotransaktioner. Køb i appen inkluderer skind til våben og kosmetik til spillermodellen. Der er ingen pay-to-win-adfærd her.

Kan PUBG: New State konkurrere med BGMI og PUBG Mobile i Battle Royale-rummet? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
PUBG: New State

PUBG: New State

 • ANMELDELSE< /li>
 • NØGLESPECIFIKATIONER
 • NYHEDER
  • Godt
  • PC-lignende gameplay
  • Nye våben, biler og kort
  • Droner, genoplivning og rekrutteringssystem holder spillet engagerende
  • Meget bedre grafik og belysning
  • Futuristiske elementer
  • Dårlig
  • Kan ikke overføre gammel konto til PUBG: New State
  • Et par fejl, der kan være irriterende
  • Kræver meget af din smartphone med hensyn til grafiske færdigheder

  Læs detaljeret Krafton PUBG: New State anmeldelseGenre Shooter Platform Android, iOS, iPadOSModes MultiplayerSeries PlayerUkendt&#039s BattlegroundsPEGI Rating 12+

  • PUBG New State Review: Værd at skifte fra Battlegrounds Mobile India? PUBG New State Review: Værd at skifte fra Battlegrounds Mobile India?

  Flere Krafton Games-annoncekommentarer

  For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

  Yderligere læsning: PUBG, PUBG New State, PUBG New State anmeldelse, Krafton, PUBG New State download, Playerunknowns Battlegrounds, PUBG Mobile, Battlegrounds Mobile India, BGMI, Realme 6 Pro, iPhone 12, Android, PUBG new State iOS, iOS, Apex Legends Robin John Email Robin Robin John er videoredaktør hos Gadgets 360, som også elsker at skrive om teknologi og at udtrykke sin mening om forskellige aspekter af teknologi. På arbejdet prøver Robin sit bedste for ikke at gå ned i Premiere Pro, og når han er færdig med arbejdet, kan du finde ham, der spiller videospil eller sport som fodbold og cricket. Han er en nørd, der stadig nogle gange savner hovedtelefonstikket. Ifølge ham, fysisk fingeraftrykssensor > in-display sensor. Har du feedback/tip? Skriv til robinj@ndtv.com …Mere