NFT-samlingen skal bli et TV-program for barn

12

Times Studio, den visuelle innholdsproduserende delen av magasinet Times, lager et nytt TV-program for barn med «Robotos», en populær NFT-samling. Skapt av kunstneren Pablo Stanley, Robotos er en serie med ikke-fungible tokens (NFT) som består av 10 000 droider med over 170 tegn. NFT-er er digitale samleobjekter som kan kjøpes ved bruk av fiat og kryptovaluta. Stanley sa at han alltid har drømt om å bringe karakterer til live og skape et univers rundt dem. Dette er et av de første prosjektene der den opprinnelige IP-en til NFT-er blir brukt til å lage et TV-program.

“Robotos er en samling droidefigurer designet av Pablo Stanley og preget som NFT-er. De er konstruert av forskjellige metallantrekk, blikkflater, digitalt tilbehør, toppstykker, ansikter, ryggsekker, armer og farger», heter det på den offisielle nettsiden til Robotos, som beskriver prosjektet.

TV-innholdsskaperne til Times Studio mener at muligheten til å jobbe sammen med NFT-skapere er uutnyttet, sa The Hollywood Reporter. De bestemte seg derfor for å utforske muligheten for å transformere NFT-er til TV-karakterer og valgte Stanleys droide-kreasjoner.

  • Macy's Thanksgiving Day Parade NFT-er tiltrekker bud Verdt tusenvis

“Det er så mye utrolig IP som utvikles innenfor NFT-området. Ettersom økosystemet fortsetter å utvikle seg og oppnå mainstream-adopsjon, er vi stolte over rollen Time kan spille ved å gi disse skaperne vår plattform og tilgang til alternative medier, inkludert film og kringkasting, sa Time-president Keith Grossman.

Animerte GIF-er, PNG- og oppløsningsfrie SVG-filer vil bli gitt som NFT-er til kjøpere. I henhold til informasjonen som er oppført på Robotos' offisielle side, er prisen på hver NFT rundt 0,7 Ether eller $ 3 054 (omtrent Rs. 2,2 lakh).

NFT-artisten har holdt liv i sosiale medier. legge ut bilder av hvordan disse ser ut på Twitter.

  • Universal Music skaper en NFT Super Group: Alt du trenger å vite

Frem til nå har elementer inspirert av filmer, TV og musikkinnhold blitt omarbeidet til NFT-er, og med dette prosjektet er det satt til å snu.

På vegne av et bredere artistmiljø sa Stanley at NFT plass har endret livene til artister.

«Jeg er takknemlig for NFT-rommet, som har støttet artister som meg og har hatt en så positiv innvirkning på skaperes liv. NFT-er bringer kunst, fellesskap og teknologi sammen for å skape noe unikt og nyskapende – fremtiden for historiefortelling og verdensbygging. Jeg gleder meg til å fortelle historiene til de nye karakterene våre og ta med meg Robotos- og NFT-fellesskapet på turen,» sa NFT-artisten i en uttalelse.

I tredje kvartal 2021 ble NFT-salget volumet økte til 10,7 milliarder dollar (omtrent 79 820 crore Rs.), opp med over åtte ganger fra forrige kvartal, ifølge data fra markedssporeren DappRadar.

På den største NFT-markedsplassen, OpenSea, nådde salgsvolumet 3,4 milliarder dollar (omtrent Rs. 25 320 crore) i august og forble sterk selv i september da de globale aksjemarkedene vaklet.

Interessert i kryptovaluta? Vi diskuterer alt som har med krypto å gjøre med WazirX-sjef Nischal Shetty og WeekendInvesting-grunnlegger Alok Jain på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Kommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: Robotos, NFTs, Non-Fungible Tokens, Pablo Stanley Radhika Parashar E-post Radhika Radhika Parashar er seniorkorrespondent for Gadgets 360. Hun har rapportert om teknologi og telekom de siste tre årene nå og vil fokusere på å skrive om alt som har med krypto å gjøre. Utenom dette er hun en stor sitcom-nerd og svarer ofte i Chandler Bing og Michael Scott-referanser. For tips eller spørsmål kan du kontakte henne på RadhikaP@ndtv.com. Mer