Motorola kan være den første leverandøren som lanserer en 200-megapiksel kameratelefon

14

Motorola antas å være den første produsenten som distribuerer Samsungs 200 megapikslers kamerasensor på smarttelefonen. Modellen med den distinkte kamerasensoren kan debutere allerede i første halvdel av 2022. Samsung avduket sin 200 megapikslers ISOCELL HP1-sensor i september. Den bruker en ny pixel-binning-teknologi som bidrar til å levere en maksimal bildeoppløsning på 200 megapiksler. Ved siden av Motorola er Xiaomi i kappløpet om å bringe sin 200 megapikslers telefon neste år. Samsung, på den annen side, kan komme med sin interne modell med et 200 megapiksel kamera i 2023.

En tipser som går under pseudonymet Ice Universe på Twitter har hevdet at Motorola vil ta med sin 200 megapiksel kameratelefon først. Den vil bli fulgt av Xiaomi som er tippet til å lansere sin nye smarttelefon med et 200 megapiksel kamera i andre halvdel av neste år. Videre hevdet tipseren at Samsung har planer om å lansere sin 200 megapiksel kameratelefon i 2023 – etter Motorola og Xiaomi.

Motorola og andre produsenter har ennå ikke bekreftet planene sine, selv om en tipser i Kina har bekreftet detaljene delt på Twitter og foreslo en Motorola-telefon som den første som kom med Samsungs 200-megapiksel kamera.

 • Moto G31 India lansering satt for 29. november

Samsung ISOCELL HP1-sensoren på 200 megapiksler kommer med en pikselstørrelse på 0,64 mikron piksler. Den er også utstyrt med den proprietære Chameleon Cell-teknologien som bruker en to-til-to, fire-til-fire eller full piksellayout – avhengig av miljøet – for å la brukere ta bilder mellom 12,5 og 200 megapikslers oppløsning.< /p>

I tillegg til 200 megapikslers kameratelefon, sies Motorola å jobbe med Moto Edge X som kan ha en 60 megapiksel OmniVision OV60A 0,61μm selfie-kamerasensor. Det hevdes også at Moto Edge X har et 50 megapikslers OmniVision OV50A 1/1,55-tommers primærkamera på baksiden.

 • Motorola Moto G51 5G lanseres i India i desember
 • Moto G200 lanseres i India i desember
 • Moto G200, Moto G71, Moto G51, Moto G41, Moto G31 lansert: Alle Detaljer

Lanseringen av Moto Edge X ble nylig bekreftet av en daglig leder for Lenovo Mobile Business Group. Telefonen skal angivelig også dukket opp på noen TENAA-oppføringer forrige uke.

Er JioPhone Next 4G-telefonen for alle som Reliance lover? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du finner podcastene dine.
Motorola Moto Edge X

Motorola Moto Edge X

 • NØKKELSPESIFIKASJONER
 • NYHETER
Skjerm 6,67-tommers frontkamera 60 megapiksler Bakkamera 50 megapiksler + 50 megapiksler + 2 megapiksler RAM 12 GB Lagring 256 GB batterikapasitet 5000 mAhOS Android 12

 • Motorola tipset om å lansere 200-megapiksel Samsung-sensorkameratelefon neste år, etterfulgt av Xiaomi Motorola tippet til å lansere 200-megapikslers Samsung-sensorkameratelefon neste år, etterfulgt av Xiaomi
 • zylazy Moto Edge X, Moto Edge S30-spesifikasjoner, gjengir lekkasje via Påståtte TENAA-oppføringer, 144Hz-skjermer tippet
 • Motorola tippet til å lansere to Flaggskiptelefoner i desember med Snapdragon SoCs Motorola tipset om å lansere to flaggskiptelefoner i desember med Snapdragon SoCs
 • Motorola Edge 30 Ultra Render Surface Online; Viser hullhullsskjerm, trippel bakkamera

Flere Motorola-mobiler Motorola-mobilpriser i India Annonsekommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: 200 megapikslers telefon, Motorola, Samsung ISOCELL HP1, ISOCELL HP1, Samsung, Xiaomi Jagmeet Singh Email Jagmeet Jagmeet Singh skriver om forbrukerteknologi for Gadgets 360, fra New Delhi. Jagmeet er seniorreporter for Gadgets 360, og har ofte skrevet om apper, datasikkerhet, Internett-tjenester og telekomutvikling. Jagmeet er tilgjengelig på Twitter på @JagmeetS13 eller e-post på jagmeets@ndtv.com. Send inn dine kundeemner og tips. Mer