JioPhone Next kommer i salg via Reliance Digital, ingen registrering nødvendig

19

JioPhone Next er nå tilgjengelig for kjøp via Reliance Digital-nettstedet for første gang siden den rimelige smarttelefonen ble lansert tidligere denne måneden. Det var tidligere tilgjengelig for kunder via JioMart, etter å ha registrert seg for å kjøpe håndsettet. JioPhone Next har Snapdragon 215 SoC, en 5,45-tommers skjerm og et 13-megapiksel bakkamera. Kjøpere vil nå kunne hente en JioPhone Next til lanseringsprisen.

JioPhone Next-pris i India, tilgjengelighet

På Reliance Digital er JioPhone Next for øyeblikket priset til Rs. 6.499. Smarttelefonen er også tilgjengelig med EMI-planer som starter så lavt som Rs. 305,93 i måneden, som inkluderer datafordeler. Kunder bør imidlertid merke seg at disse vil gjøre smarttelefonen dyrere enn å kjøpe håndsettet på forhånd og kjøpe separate dataabonnementer.

I mellomtiden tilbyr Reliance Digital også rabatter på Yes Bank-kredittkort (10 prosent rabatt) , American Express-kredittkort (7,5 prosent rabatt) og ICICI Bank-debet- og kredittkort (fem prosent rabatt) på JioPhone Next-kjøp.

  • JioPhone Next Pricing og EMI-planer forklart

JioPhone Next-spesifikasjoner

Drevet av Qualcomm Snapdragon 215 SoC, tilbyr JioPhone Next dual-SIM 4G-tilkobling. Smarttelefonen har en 5,45-tommers HD+ (720×1440 piksler) skjerm som kommer med Corning Gorilla Glass-beskyttelse. JioPhone Next er utstyrt med 2 GB RAM og 32 GB intern lagring, som kan utvides til 512 GB via microSD.

  • JioPhone Next har forhåndslastet enhet Lås “Funksjon” for å adressere EMI-standarder

Smarttelefonen kjører på Jios Pragati OS, som er basert på Googles Android 11 (Go-utgave) og kjører på et 3500 mAh batteri som lades over en Micro-USB-port. JioPhone har et 13-megapiksel bakkamera, pluss et 8-megapiksel frontvendt selfie-kamera. Selskapet har inngått samarbeid med Google for å lage smarttelefonen, og tilbyr funksjoner som regional språkstøtte, en skjermleser, nettsideoversettelse, raske filoverføringer og spesielle kamerafiltre på den rimelige smarttelefonen.

Er JioPhone Next 4G-telefonen for alle som Reliance lover? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgjengelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor enn du får podcastene dine.
Jio Phone Next

Jio Phone Neste

  • NØKKELSPESIFIKASJONER
  • NYHETER

Skjerm 5,45-tommers prosessor Qualcomm 215Frontkamera 8 megapiksler Bakkamera 13 megapiksler RAM 2GB Lagring 16GB Batterikapasitet 3500mAhOS AndroidOppløsning 720×1440 piksler

  •  loading= JioPhone Next nå tilgjengelig for kjøp via Reliance Digital-nettsted, ingen registrering kreves
  • JioPhone Neste priser og EMI-planer forklart JioPhone Neste priser og EMI-planer forklart
  • Er JioPhone neste virkelig 4G-smarttelefonen for alle som Reliance lover? Er JioPhone Next virkelig 4G-smarttelefonen for alle som Reliance lover?
  • JioPhone Neste Kommer på salg i India, kjøpere må registrere seg først: alle detaljer JioPhone Next går på salg i India, kjøpere må registrere seg først: alle detaljer
Flere Jio-mobilerJio-mobilpriser i India Annonsekommentarer

For de siste teknologinyhetene og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de nyeste videoene om gadgets og teknologi, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: JioPhone Next, Reliance Jio, Jio, JioPhone Next Availability, JioPhone Price in India David Delima e-post David Delima Som skribent om teknologi med Gadgets 360 er David Delima interessert i åpen kildekode-teknologi, cybersikkerhet, forbrukerpersonvern, og elsker å lese og skrive om hvordan Internett fungerer. David kan kontaktes via e-post på DavidD@ndtv.com, samt på Twitter på @DxDavey.  Mer