Hawkeye Episode 1 Recap: Kate Bishop slutter sig til Marvel Cinematic Universe

18

Hawkeye episode 1 er ude nu på Disney+ og Disney+ Hotstar, og det handler om at introducere Kate Bishop til Marvel Cinematic Universe. Hun er ikke bare en ny karakter, men også Marvel-seriens medleder og forventes at blive fremtidens Hawkeye, hvor vores tidligere Avenger (Jeremy Renner) træner hende til at være mere end en ekspert bueskytte. Sådan går historien i hvert fald i Marvel-tegneserierne, som Hawkeye er inspireret af. Det ville gøre Hawkeye til det første MCU-tv-show på Disney+, der var så meget centreret om en ny karakter. WandaVision handlede om Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) og Vision (Paul Bettany), The Falcon and the Winter Soldier handlede om Sam Wilson (Anthony Mackie) og Bucky Barnes (Sebastian Stan), og Loki handlede om, ja, Loki (Tom Hiddleston) .

Den sidste af dem kommer muligvis tættest på Hawkeye i den henseende, med Sylvie (Sophia Di Martino) som co-lead – men selv det tog et par episoder. Her på Hawkeye er Kate Bishop i fokus lige fra starten. Faktisk begynder serien endda med hende. Det er, som om Marvel fortæller dig med store fede bogstaver: Kate betyder noget, Kate er fremtiden. Som sådan handler en stor del af Hawkeye episode 1 om at oprette Kate og hendes cirkel: hendes familie, hendes personlighed og de fjender, hun får. Apropos, Hawkeyes Ronin-kostume og sværd kommer i spil. Men Hawkeye episode 1 er ikke en mørk undersøgelse af Ronin-arven, det er en lethjertet affære. Passer virkelig i betragtning af den ferieånd, som Hawkeye går efter – den første MCU-indgang, der er sat i juleperioden siden Iron Man 3.

Hawkeye episode 1 – med titlen “Never Meet Your Heroes”, instrueret af Rhys Thomas, og skrevet af Hawkeye-skaberen Jonathan Igla – åbner i 2012 på en penthouse i New York, hvor en ung Kate Bishop (Clara Stack) bor sammen med sin mor Eleanor (Vera Farmiga) ) og hendes far Derek (Brian d'Arcy James). Marvel-fans med en smule encyklopædisk viden ved, hvad der er ved at ske. Vi får et indblik i forældrenes fyldte forhold, og hvilken effekt det har på Kate, der overhører. Far går op for at tale med Kate, og beder hende så om at spise frokost med sin mor. Senere beder mor Kate om at hente Checkers, så de kan have det sjovt. Da Kate går op, begynder hun at høre ting udenfor, og hele huset begynder at ryste. Det går galt derfra, da Chitauri-invasionen af ​​New York er begyndt.

Hawkeye Episode 2 Recap: Jeremy Renner Goes LARPing

hawkeye episode 1 young kate bishop chitauri hawkeye episode 1

Clara Stack som Kate Bishop i Hawkeye episode 1
Fotokredit: Disney/Marvel Studios

Midt i kaosset er en sidevæg i huset sprængt i stykker. Da en målløs Kate kigger ud af det nye hul i sit hjem, bliver Kate reddet fra den indkommende Chitauri af en pil. Hvor kom den pil fra? I det fjerne ser Kate Hawkeye (Renner) dukke det ud. Han reddede hende, selvom han ikke ved det, og det han laver – at hoppe fra hustage, svinge og affyre pile, det hele ser sejt ud – efterlader tydeligt et umiskendeligt indtryk på hende. Eleanor dukker op bag Kate, og de to undslipper den smuldrende penthouse. Men far er ingen steder at se.

Ved en begravelse senere i Hawkeye episode 1 – det er klart, far er væk – spekulerer Kate på, hvad der sker, hvis Chitauri kommer tilbage. Eleanor fortæller hende, at de ikke vil, fordi heltene lærte dem en lektie. Kate siger, at hun skal beskytte dem, da vi ser billedet af far på en grav. Eleanor siger, at det er hendes job, og at hun er der for, hvad hun har brug for. Svaret? “Jeg har brug for en bue og pil,” siger Kate.

Hawkeye episode 1 går til i dag, og en teenage-Kate (Hailee Steinfeld) er uddannet bueskytte. Det ser ud til, at hun er på universitetets bueskydningshold – men lige nu går hun bare rundt med sine venner. De har en indsats, der involverer at bruge en pil til at ringe til en kæmpe klokketårnsklokke. Det går ikke godt, men så improviserer Kate, og det går lidt for godt. Klokketårnet er alvorligt beskadiget, og da det begynder at smuldre, dukker en sikkerhedsofficer op bag Kate. Hun er i alvorlige problemer, kan du forestille dig.

Jeg går til New York, hvor Hawkeye/Clint Barton (Renner) og familie ser Rogers: The Musical, et scenespil, der fejrer afdøde Steve Rogers/Captain America (Chris Evans) liv og præstationer, formoder jeg. Lige nu er vi ved (den musikalske genindførelse af) Chitauri-invasionen af ​​New York City i 2012, og hvordan Avengers reddede dagen. Det ser ud til, at skaberens hukommelse er skudt, fordi de også har sat Ant-Man i stykket – hvilket som enhver Marvel-tilhænger ville vide, ikke er sandt.

Clint tager dog ikke godt imod musicalen. Tilsidesat Ant-Man-gaffelen, at se nogen klæde sig ud som sin Natasha Romanoff/Sorte Enke (Scarlett Johansson) øger hans sorg. Hawkeye er sat efter begivenhederne i Avengers: Endgame, hvor Nat betalte den ultimative pris, så Clint kunne leve. Clint har ikke lyst til at tune ind på stykket, men har slukket sit høreapparat – han har et høreapparat?! — som hans datter Lila (Ava Russo) spørger om. Clint løber ud på badeværelset, hvor han bliver tiltalt af en far, der vil have en selfie til sine børn. Han træder ud af teatret, hvor Lila kommer for at tjekke ham. “Natasha var din bedste ven, alle mistede meget, men det var mere for dig,” minder hun ham om. Da de andre børn slutter sig til ham og Lila, tager de for at fejre natten et andet sted.

Hawkeye Review: Er Marvel's Breezy Christmas Series Too Light-Weight?

hawkeye episode 1 vera farmiga tony dalton hawkeye episode 1

Vera Farmiga som Eleanor Bishop, Tony Dalton som Jack Duquesne i Hawkeye episode 1
Billedkredit: Chuck Zlotnick/Marvel Studios

Hawkeye episode 1 hopper tilbage til Kate, der er vendt tilbage til New York fra college. Eleanor beder hende komme hjem, hvor Kate får et foredrag fra sin mor om hendes opførsel. Dekanen vil for det første få dem til at erstatte et uerstatteligt klokketårn. “Unge mennesker tror, ​​de er uovervindelige, og rige mennesker tror, ​​de er uovervindelige, og I har altid været begge dele. Tag det fra en, der ikke har, du er ikke (uovervindelig). Du vil blive såret en dag, gå ikke ud og lede efter det,” tilføjer Eleanor. Hawkeye ser ud til at være villig til at diskutere Kates ekstreme privilegium – og forhåbentlig bliver dette ikke en vildfaren dialog, der i sidste ende er glemt.

Efter at Kate har undskyldt, beder Eleanor hende om at gøre op med hende ved at komme til den velgørende auktion, hun skal til. Kate trækker derefter sin nye medalje frem, hun vandt ved et kampsportsmesterskab. Eleanor joker med, at de måske skal af med nogle gamle for at give plads til endnu en medalje – og falder ind over, at Kate fik sin sorte medalje som 15-årig. ) en ekspert bueskytte og b) dygtig til at kæmpe.

Kate vender sig om for at se et sværd hvile som et udstillingsstykke og spekulerer på, hvad der sker med sværdet. Lige da kommer Jack Duquesne (Tony Dalton) ind, som ser ud til at være Eleanors nye skønhed her i Hawkeye episode 1. Dette er mærkeligt, fordi Marvel tegneseriefans kender Jack som Swordsman og en tidlig mentor for Hawkeye. Det er umuligt at sige på nuværende tidspunkt, om Clint og Jack har historie i MCU, fordi det ville være en tilfældighed. Anyhoo, Eleanor og Jack tager af sted til auktionen og beder Kate om at komme snart.

Hawkeye episode 1 hopper lidt tilbage til Clint og familien, som er til middag efter at have forladt Rogers: The Musical midtvejs. Clint forsøger at knytte bånd til børnene, der er i meget forskellige aldre. De ringer til mor Laura Barton (Linda Cardellini), som ikke er sammen med dem, så Clint kan få lidt alenetid med børnene. De skal hjem i morgen, og Clint vil komme til at holde jul sammen med dem for første gang i lang tid. Normalt har han travlt med Avengers-ting – plus Clints familie var væk i fem år takket være Snap. Du ved, Thanos.

Nu til velgørenhedsgallaen i Hawkeye episode 1, hvor Kate opdager via en samtale med Armand Duquesne (Simon Callow) – han er Jacks far – at Eleanor og Jack skal giftes. De deler en lidt akavet samtale, før Armand (III) og hans barnebarn Armand VII (Jonathan Bergman) går. Kate konfronterer sin mor, som undskylder, at hun var nødt til at finde ud af det på denne måde – forlovelsen er hurtig, ja, men hun har det dejligt at blive revet med i romantikken omkring det. Okay så.

Alt hvad du behøver at vide om Hawkeye på Disney+ Hotstar

hawkeye episode 1 pizza dog hawkeye episode 1

Pizza Dog in Hawkeye episode 1
Billedkredit: Disney/Marvel Studios

Kate træder ud for at få luft, hvor hun støder på en hund, der har mistet sit venstre øje. Dette ser ud til at være introduktionen af ​​Lucky the Pizza Dog, Marvel-tegneserien, som allerede er blevet afsløret i Hawkeye-plakater. Mens hun er på vej ind igen, lytter Kate til en ophedet samtale mellem Armand III og hendes mor. Eleanor siger, at hun byggede sit imperium op fra bunden. Armand III advarer hende om, at han også har stærke venner, inden han går væk. Kate prøver at finde ud af mere fra sin mor, men hun spiller det bare af.

Kate følger Armand III ned i en kælder, hvor der finder en hemmelig auktion sted over genstande, som ejerne ikke kan sige, hvor de overhovedet har fået dem. Det er dybest set en auktion på det sorte marked. Armand III får kort efter selskab af Jack – og Kate lytter til dem i Hawkeye episode 1. Armand siger, at han har nået sit bristepunkt med Eleanor, og at tingene er ved at blive meget grimme. Jack beder Armand III om at lade Eleanor være i fred. Kates serverudklædning begynder at falde fra hinanden, men hun finder en måde at miste halen inde i det, der er en lille kælder, så det er sjovt.

Hun overhører derefter en anden samtale mellem russere – Kate lytter sikkert meget efter – men hun kan ikke fortælle, hvad de siger denne gang. Men de er bestemt i gang med noget. Da de træder ud og går deres vej, går Kate tilbage til at observere Jack og Armand III, som konkurrerer om det næste emne: Ronins sværd. Tilsyneladende genvundet fra Avengers-forbindelsen. Duquesne-duoen kører priserne op, før Armand III tager den for omkring en halv million. Mens auktionsholderen (Barry Ratcliffe) forbereder det næste parti (det er Ronins kostume), sprænger væggen bag auktionsholderen. Kate, Jack, Armand III og resten af ​​gæsterne bliver smidt til jorden i Hawkeye episode 1.

Det er selvfølgelig russerne. Hvad vil de? De ønsker tilsyneladende et ur, en af ​​dem alle, men erklærer til seerne. I mellemtiden flygter Jack med Ronin-sværdet, mens Kate griber Ronin-kostumet. Du ved, hvad der er ved at ske. Det tager os ind i Hawkeyes første actionsekvens, da Kate forsøger at være helten klædt ud som Ronin. Først redder hun Jack og Armand III – og derefter tager hun imod russerne med våben. Det hele er placeret i kælderen, så der er en masse brug af vinflasker til at slå håndlangerne.

Fra Hawkeye til Dhamaka, hvad man skal se i november

hawkeye episode 1 ronin hailee steinfeld hawkeye episode 1

Hailee Steinfeld i Ronin-kostume i Hawkeye episode 1
Fotokredit: Disney/Marvel Studios

Til sidst undslipper Kate kælderen i Hawkeye episode 1 og går over jorden for at opdage en ven af ​​russerne, der samler alle auktionsgenstandene. Men den enøjede hund fra tidligere kommer ud af ingenting og begynder at trække i sine bukser. Kate nærmer sig og slår fyren ud, men hunden løber så væk, da Kate jagter den. Hunden løber ind i New Yorks travle gader og bliver fanget der som en hjort i forlygter. Kate sætter ind for at redde hunden. Lige da ankommer russerne – en af ​​dem tager sin maske af for at afsløre, hvordan han ser ud for publikum. Han bliver kaldt Kazi (Fra Fee) af sine venner. Da de hører politiets sirener i det fjerne, letter de.

Et andet sted i Hawkeye episode 1 ankommer Bartonerne til deres hotel. Lila tænder for tv'et, hvor de opdager, hvad der skete ved velgørenhedsgallaen: en eksplosion, skræmte rige mennesker og mobiltelefonoptagelser, der viser Ronin. Nyhedsoplæsere mener, at Ronin – manden, der terroriserede organiseret kriminalitet – er dukket op igen efter år. Dette udløser for Clint, som var den rigtige Ronin; Hawkeye episode 1 giver os en påmindelse om hans tid som Ronin ved hjælp af optagelser fra Avengers: Endgame.

I mellemtiden ankommer Kate og hunden til Kates lejlighed, hvor hun giver ham det eneste mad, hun har i sit køleskab: pizza. Det er sådan, Lucky the Pizza Dog begynder at få sit navn i MCU, forestiller jeg mig. Kate tager derefter afsted for at undersøge Armand III, og hvorfor han køber sværd på det sorte marked. Hun bryder ind i Armands hus kun for at opdage, at Armand er død, og hun tager afsted, lige som stuepigen ankommer.

Knap har hun forladt Armands plads, at hun er anklaget af russerne fra før. Tror de fulgte efter hende. Kate er klart i undertal, men hun gør sit bedste for at overleve, inden hun hopper ind i en ulåst bil. Heldig! Men det går ikke længe, ​​da en af ​​de store fyre lige smadrer ruden med albuen. Lige som hun er ved at blive trukket ud af bilen, begynder en mystisk person at tage alle ud. Kate bliver derefter trukket ud og slæbt ind i en gyde, hvor personen – det er Clint – afmaskerer hende og er ved at slå hende, kun for at indse, at det er et barn. “Du er Hawkeye,” udbryder Kate for at blive mødt af: “Hvem fanden er du?”

Hawkeye episode 1 streames nu på Disney+ og Disney+ Hotstar. Nye afsnit udkommer hver onsdag omkring kl. 13.30 IST/kl. 12.00 PT.

Hawkeye udkommer på Disney+ Hotstar på hindi, tamil, telugu, malayalam, engelsk

HawkeyeSe med på Disney+ Hotstar Læs anmeldelse

Hawkeye

  • Udgivelsesdato 24. november 2021
  • Genre Action, Eventyr, Drama
  • Varighed 1t 36min
  • < stærk>Medvirkende Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Vera Farmiga, Fra Fee, Tony Dalton, Zahn McClarnon, Brian d'Arcy James, Alaqua Cox
  • Instruktør > Rhys Thomas, Bert & Bertie
  • Musik Christophe Beck
  • Producer Kevin Feige, Louis D'Esposito, Victoria Alonso, Trinh Tran, Rhys Thomas, Rhys Thomas, Jonathan Igla, Brad Winderbaum
  • Produktion Marvel Studios
  • Certifikat U/A

Er Red Notice mere (eller mindre) end summen af ​​dets kundeemner: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds og Gal Gadot? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
Kommentarer

For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News . For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

Yderligere læsning: Hawkeye, Hawkeye episode 1, Marvel, MCU, Disney, Disney Plus, Disney Plus Hotstar, Jeremy Renner, Hailee Steinfeld, Vera Farmiga, Tony Dalton, Simon Callow, Ava Russo, Linda Cardellini, Brian d Arcy James, Rhys Thomas, Jonathan Igla Akhil Arora Email Akhil Akhil Arora dækker underholdning til Gadgets 360, interviewer stjerner som Christian Bale og Anurag Kashyap, dækker seriepremierer, produkt- og servicelanceringer over hele kloden og ser på amerikanske blockbusters og indiske dramaer fra et globalt sociopolitisk og feministisk perspektiv. Som en Rotten Tomatoes-certificeret filmkritiker har Akhil anmeldt over 150 film og tv-serier i over et halvt årti på Gadgets 360. Da han ikke er helt fanget med nye film- og tv-udgivelser, Akhil …Mere