Anmeldelse af Realme Buds Wireless 2

16

Realmes lydsortiment i Indien består nu stort set af ægte trådløse høretelefoner, men virksomheden har nogle interessante muligheder ud over det, herunder kablede og trådløse høretelefoner og endda bærbare højttalere. Den nyligt lancerede Realme Buds Wireless 2, som jeg gennemgår her, er et trådløst nakkebånds-headset, der tilbyder premium-funktioner til en meget konkurrencedygtig pris. Frem for alt lover dette nye headset lydkvalitet, der matcher op til premium-standarder, samtidig med at prisen holdes inden for budgetområdet.

Pris til Rs. 2.299 i Indien, Realme Buds Wireless 2 er efterfølgeren til Realme Buds Wireless Pro, der blev lanceret i slutningen af ​​2020. Med aktiv støjreduktion og understøttelse af LDAC Bluetooth-codec er Buds Wireless 2 et af de bedst udstyrede trådløse headset, du kan køb for under Rs. 2.500 lige nu. Vil det være mit bedste valg i dette prissegment? Find ud af det i denne anmeldelse.

realme buds wireless 2 anmeldelse main Realme

Realme Buds Wireless 2 er et Bluetooth-headset med kabler, der løber fra nakkebåndet til ørestykker

 

ANC- og LDAC-understøttelse på Realme Buds Wireless 2

Nakkebåndsstilen er ikke ny for Realme, og det er heller ikke ideen med et fuldgyldigt, funktionsfyldt headset som dette. Realme Buds Wireless 2 er efterfølgeren til Buds Wireless Pro, og har samme positionering og appel; dette er beregnet til at være et headset for kræsne brugere, takket være aktiv støjreduktion og understøttelse af LDAC's avancerede Bluetooth-codec.

 • Realme Buds Wireless Pro Review

Når det kommer til design, følger Realme Buds Wireless 2 en idé, der er afprøvet og testet, både af Realme såvel som af den personlige lydindustri generelt. Headsettet har et fleksibelt nakkebånd med moduler i begge ender, og kabler der fører derfra til selve øretelefonerne. Jeg fandt disse kabler måske et par centimeter for lange; de gned mig ofte i ansigtet ved almindelig brug, hvilket var lidt irriterende.

Jeg modtog den sorte og gule farvevariant – Realmes signaturfarvekombination – men du kan også få den almindelige grå variant. Farverne og stylingen får Buds Wireless 2 til at minde meget om Buds Wireless Pro, men der er små forskelle. For eksempel har de ydre sider af ørestykkerne et interessant reflekterende mønster, der får dem til at fremstå gennemskinnelige, hvilket ser ret flot ud.

Realme Buds Wireless 2-headsettet har magnetiske strømstyringer – ved at klikke på bagsiden af ​​ørestykkerne sammen, slukkes headsettet magnetisk, og hvis du adskiller dem, tændes det. Der er også kontroller på højre side af nakkebøjlen til lydstyrke, afspilning, besvarelse af opkald og til at styre den aktive støjreduktion og gennemsigtighed. Ved at dobbelttrykke på ANC-knappen kan du hurtigt skifte mellem de to senest parrede kildeenheder.

 • Realme Buds Q2 Review
 • < /ul>

  realme buds wireless 2 review ørestykker Realme

  Ørestykkerne ser godt ud med et design og en tekstur, der efterligner effekten af ​​at være gennemskinnelig< /p>

   

  Andre nøglefunktioner i dette headset inkluderer en 88ms lav latenstilstand, Bluetooth 5 med understøttelse af LDAC, AAC og SBC Bluetooth-codecs og Google Fast Pair-understøttelse. Høretelefonerne har 13,6 mm dynamiske drivere, og siges at være indstillet i samarbejde med den populære elektroniske musikduo The Chainsmokers.

  • Realme Dizo Wireless Neckband Bluetooth Earphones Review

  Headsettet er IPX5-klassificeret til vandtæthed. Det fungerer sammen med den fremragende Realme Link-app, som giver mulighed for kontrol over ANC- og gennemsigtighedstilstande, spiltilstand og equalizerindstillinger. Æsken indeholder tre par silikone ørepropper og et USB Type-C opladningskabel.

  Batterilevetiden på Realme Buds Wireless 2 ligner den for Buds Wireless Pro, men dette er betydeligt lavere end hvad virksomheden hævder er muligt under dets meget specifikke brugsforhold. Med LDAC-codec'et i drift, ANC aktivt det meste af tiden og moderate lydstyrker, var jeg i stand til at få lidt over 9 timers lyttetid på headsettet. Dette er ret undervældende for et headset i nakkebøjlestil, selv i betragtning af de funktioner, der tilbydes på Realme Buds Wireless 2.

  God lyd, funktionel aktiv støjreduktion på Realme Buds Wireless 2

  Avanceret Bluetooth-codec-understøttelse går langt i at bestemme, hvordan et par trådløse hovedtelefoner eller øretelefoner vil lyde, og Sonys LDAC-codec anses for at være den bedste lige nu. Det er bredt understøttet på Android-enheder, og mange lydproducenter bruger det med god effekt.

  • Det bedste budget audiofile sæt til Apple Music Lossless Audio< /li>

  Realme selv havde implementeret LDAC på Buds Wireless Pro, så det er ikke overraskende, at Buds Wireless 2 også får det. Jeg brugte Realme Buds Wireless 2 med en OnePlus 7T Pro McLaren Edition til denne anmeldelse, med LDAC-codec i drift. Jeg lyttede til lydspor på Apple Music, tog imod opkald og brugte også headsettet, når jeg så nogle videoer på enheden.

  Realme har samarbejdet med den elektroniske musikduo The Chainsmokers for Buds Wireless 2, og dens bastunge soniske signatur antyder motivet bag dette. Høretelefonerne er velegnede til elektronisk musik, med stram bas og ren lyd. Startende med Closer by The Chainsmokers var punch og drive i bassen umiddelbart tydeligt, hørbart stærkere end resten af ​​frekvensområdet.

  realme buds wireless 2 review magnetic Realme

  Strømstyringen er magnetisk – når ørestykkerne klikker sammen, slukker du for headsettet, mens du adskiller dem tænder det

   

  Når det er sagt, var der stadig en rimelig mængde detaljer, mange af gnistre i højderne og en fair respons på vokalen. Især Halseys vokal lød skarpt og formåede at drive gennem selv de stærke beats og low-end angreb. Gennem hele dette nummer tilbød Realme Buds Wireless 2 masser af detaljer, mens den bibeholdte low-end biased lyd.

  • Kablede vs trådløse hovedtelefoner: Hvorfor valget ikke er enkelt

  Når man lyttede til den hurtige house-klassiker Fade Into Darkness (Albin Myers Remix) af Avicii, var angrebet i bassen endnu mere bestemt og kraftfuldt. På intet tidspunkt føltes det mudret eller akavet i forhold til resten af ​​responsområdet. Basglade lyttere vil kunne lide, hvor stram og slagkraftig lyden er på Realme Buds Wireless 2, og de høje lydstyrker og drive er nok til at overdøve næsten alt andet i baggrunden, selvom du slår aktiv støjreduktion fra. Denne aggression i bassen kan dog forårsage en smule lyttertræthed ved høje lydstyrker.

  Aktiv støjreduktion på Realme Buds Wireless 2 er ikke enestående, men den gør nok en forskel til at retfærdiggøre dens tilstedeværelse som en funktion. Det påvirkede især ikke lydkvaliteten, når den fungerede, i modsætning til på Realme Buds Wireless Pro, og reducerede en smule mængden af ​​omgivende lyd, jeg var i stand til at høre. Selvom det ikke er så effektivt, som jeg ville have ønsket, gør ANC på Buds Wireless 2 det en smule nemmere at lytte til musik såvel som dialog i videoer.

  Der er også støjreduktion i omgivelserne for bedre lyd på opkald, og selve opkaldskvaliteten er anstændig på headsettet. Forbindelsesstabilitet var for det meste ikke et problem ved afstande på op til omkring 3 m mellem hovedtelefonerne og smartphonen. LDAC's adaptive bitrate muliggjorde en stabil lydstreaming uden problemer med buffering.

  Bedømmelse

  Som med mange af Realmes produkter er Buds Wireless 2 værdidrevet og får meget rigtigt. Imponerende specifikationer og funktioner, app-understøttelse og en fornøjelig bas-drevet sonisk signatur gør dette ganske nemt til det bedste par trådløse høretelefoner, du kan købe for mindre end Rs. 2.500 i Indien lige nu. Mange mennesker synes måske, at nakkebåndsstilen er en smule dateret, og batterilevetiden er gennemsnitlig, men fordelene opvejer ulemperne her.

  • 7 ting at gøre for at forbedre dine høretelefoner og lytteoplevelse
  • Bedste aktive støjreducerende hovedtelefoner og øretelefoner

  Der er ikke mange egnede muligheder i dette segment lige nu, men du kan også overveje OnePlus Bullets Wireless Z eller mere overkommelige modeller fra mærker som f.eks. Dizo og Blaupunkt, eller ægte trådløse muligheder såsom Realme Buds Q2. Realme Buds Wireless 2 er dog investeringen værd, takket være aktiv støjreduktion og anstændig lyd.

  Realme Indias administrerende direktør Madhav Sheth slutter sig til Orbital, Gadgets 360-podcasten til et eksklusivt omfattende interview, mens han taler om 5G-push, Make in India, Realme GT-serien og Book Slim, og hvordan butikker kan forbedre deres status. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
  Realme Buds Wireless 2 Wireless Earphones

  Realme Buds Wireless 2 trådløse øretelefoner

  • ANMELDELSE
  • < li klasse="">NØGLESPECIFIKATIONER

  • NYHEDER
  • Design/komfort
  • < li>Lydkvalitet

  • Batterilevetid
  • Value For Money
  • God
  • Understøttelse af LDAC Bluetooth-codec
  • Funktionel ANC, app-support, Google Fast Pair 
  • IPX5 vandtæt
  • Stærk, aggressiv sonisk signatur
  • Meget god lydkvalitet til prisen
  • Dårlig
  • Dårligt design, kabler er lidt irriterende
  • Gennemsnitlig batterilevetid

  Læs detaljeret anmeldelse af Realme Buds Wireless 2 Wireless EarphonesHovedtelefontype In-EarMicrophone YesConnectivity WirelessType Earphones

  • 2 reel Realme Buds Wireless 2 anmeldelse: Fantastisk lyd på et budget
  • Realme Watch 2-serien, Buds Wireless 2-serien, Buds Q2 Neo lanceret i Indien: Pris, specifikationer, funktioner Realme Watch 2-serien, Buds Wireless 2-serien, Buds Q2 Neo lanceret i Indien: Pris, specifikationer, funktioner
  • Realme Watch 2 Pro, Realme Watch 2, Realme Buds Wireless 2 Neo lanceres i Indien i dag: Sådan ser du liveRealme Watch 2 Pro, Realme Watch 2, Realme Buds Wireless 2 Neo lanceres i Indien i dag: Sådan ser du live
  • Se rigtig mig 2 Pro, Realme Buds Wireless 2, Realme Pocket Bluetooth Speaker lanceret Realme Watch 2 Pro, Realme Buds Wireless 2, Realme Pocket Bluetooth Speaker lanceret

  Mere Realme Headphones & Headset Advertising Kommentarer

  For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

  Yderligere læsning: Realme, Realme Buds Wireless 2, Realme Buds Wireless 2-pris i Indien, Realme Buds Wireless 2-specifikationer, Realme Buds Wireless 2-gennemgang, Bluetooth, trådløse øretelefoner, øretelefoner, halsbåndsøretelefoner, LDAC, Realme Link, aktiv støjreduktion Ali Pardiwala Email Ali Ali Pardiwala skriver om lyd og videoenheder til Gadgets 360 fra Mumbai og har dækket branchen i et årti nu. Ali er senioranmelder for Gadgets 360, hvor han også jævnligt har skrevet om fjernsyn, hjemmeunderholdning og mobilspil. Han tror fuldt og fast på 4K og HDR på fjernsyn og mener, at ægte trådløse høretelefoner er fremtiden for den personlige lydindustri. Ali er tilgængelig på Twitter som @AliusPardius og på e-mail på alip@ndtv.com, så send ind …Mere