Realme GT Neo 2 anmeldelse: Fantastisk spilydelse til den rigtige pris

23

Avancerede gaming-smartphones er ikke billige – tag et kig på Asus' ROG Phone 5, som har alt, hvad en gamer kan ønske sig, men har en pris. Asus' ROG Phone 5 (Første indtryk) fås i tre varianter til en pris mellem Rs. 49.999 for basisversionen og hele Rs. 79.999 for den førsteklasses ROG Phone 5 Ultimate.

Men de fleste afslappede spillere har ikke nødvendigvis brug for den slags hardware, så Poco kom med F3 GT (Review), som i øjeblikket er en solid udfordrer i mellemklassens spilrum med priser, der starter fra så lidt som Rs. 26.999. Nu har vi også en smartphone fra Realme, der er prissat ens, men som ikke skriger 'gaming' som Poco F3 GT. Den har ingen udløserknapper og ingen RGB-belysning, og den fås i fede såvel som subtile farver. Så opfylder det mobilspillerens behov uden spilspændingen? Og går det et skridt videre at blive en allrounder?

Realme GT Neo 2-pris i Indien

Realme GT Neo 2 fås i tre finisher: Neo Green, Neo Blue og Neo Black. Med hensyn til varianter er der kun to at vælge imellem. Basisvarianten med 8 GB RAM og 128 GB lagerplads er prissat til Rs. 31.999, og varianten med 12 GB RAM og 256 GB lager er prissat til Rs. 35.999 i Indien. Begge muligheder er konkurrencedygtige i forhold til konkurrenterne, som inkluderer Poco F3 GT og Xiaomis Mi 11X. Hvad der dog mangler er en 6GB RAM-variant, som ville have gjort GT Neo 2 mere tilgængelig.

Realme GT Neo 2-design

Neo Green Realme GT Neo 2-enheden, som jeg modtog til anmeldelse, har et unikt dobbeltfarvet glasbagpanel. Den grønne del har en blød, mat-finishet tekstur, mens de to sorte striber, der løber hele vejen ned i panelet, er blanke. Da det er lavet med flere glasplader, optager bagpanelet ikke fingeraftryk og gør denne enhed ret nem at gribe, hvilket er godt for en smartphone, der for det meste vil blive brugt af spillere. Valgmulighederne Neo Blue og Neo Black har ikke sådanne striber, og mens førstnævnte har en gradient, er sidstnævnte helt almindelig.

Realme GT Neo 2 bagsidedesign ndtv RealmeGTNeo2 Realme GT Neo 2 anmeldelse: Fantastisk spilydelse til den rigtige pris /> </p>
<p class=Neo Green Realme GT Neo 2's bagpanel er lavet af tofarvet glas

 

Mellemstellet er lavet af polycarbonat selvom det ligner metal og har en mat finish. Der er også et mat gråt silikone etui i æsken, men det gør telefonen en smule glat. Kameramodulet rager cirka 3 mm ud fra bagpanelet og ligner dem på OnePlus Nord 2 (Anmeldelse) og Oppo Reno 6 Pro (Anmeldelse). Denne telefon vil slingre en del, når den placeres på en flad overflade.

Selvom jeg godt kan lide de unikke farvevarianter (hver af dem ser anderledes ud), som Realme har fundet på til GT Neo 2, er den lysegrønne Neo Grøn finish er ret høj og vil fange meget opmærksomhed. Det er måske bedst at gå efter den røgfyldte Neo Blue eller den satinlignende Neo Black, hvis du ikke vil skille dig ud.

Realme GT Neo 2 frontrammer ndtv RealmeGTNeo2 Realme

Realme GT Neo 2's AMOLED-skærm har en tynd kant

 

Rammen omkring skærmen er ret tynd. Den 6,62-tommer skærm er ret bred (hvilket er godt til spil) sammenlignet med dem på Realme GT Master Edition og GT, og du skal bruge to hænder for at bruge denne telefon. Med hensyn til vægt føles Realme GT Neo 2 lettere, end den ser ud, på omkring 200 g. Der er ingen IP-klassificering, men du får stereohøjttalere.

Realme GT Neo 2-specifikationer og software

Realme GT Neo 2 har en Qualcomm Snapdragon 870 SoC. Telefonen tilbydes med op til 12 GB RAM og 256 GB UFS 3.1-lagerplads, men der er ingen microSD-slot til hukommelsesudvidelse. Der er to Nano-SIM-slots, og denne telefon understøtter dobbelt 5G-standby samt adskillige SA- og NSA 5G-bånd. Kommunikationsstandarder inkluderer Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC og de sædvanlige satellitnavigationssystemer. Realme GT Neo 2 indeholder et 5.000 mAh batteri, der kan oplades ved hjælp af den 65 W oplader, der følger med i æsken.

Softwaren er den typiske Realme UI 2.0, som er baseret på Android 11. Den ligner meget Oppos ColorOS, og har adskillige tilpasningsmuligheder, som omfatter muligheden for at ændre og modificere formerne på ikoner, tilpasse den altid tændte skærm, og endda ændre vægten af ​​den adaptive skrifttype. Hvad jeg ikke kunne lide, var de irriterende meddelelser fra temabutikken. Heldigvis kunne disse slås fra i Indstillinger. Telefonen kommer også med flere forudinstallerede tredjepartsapps, som inkluderer Netflix, Facebook, Snapchat og Josh. Med undtagelse af FinShell Pay-appen kan alle disse apps afinstalleres.

Realme GT Neo 2 ydeevne og batterilevetid

GT Neo 2 har en AMOLED-skærm med en fuld-HD+ opløsning og en 120Hz opdateringshastighed. Displayet tilbyder også op til 600Hz touch-sampling, hvilket siges at være nyttigt, når man spiller spil. Skærmen viste lidt kraftige farver, så jeg brugte den blide skærmfarvetilstand i det meste af gennemgangsperioden. Hvad jeg savnede er HDR-understøttelse, hvilket ville have været en god tilføjelse i betragtning af den store størrelse på denne skærm, og ville have gjort den meget bedre til streaming af video. Telefonen har også stereohøjttalere, der bliver ret høje og giver en fordybende oplevelse, mens du spiller spil.

Realme GT Neo 2 sideskærm ndtv RealmeGTNeo2 Realme

Realme GT Neo 2's AMOLED-skærm har en 600Hz touch-samplingfrekvens

 

Realme GT Neo 2 fik nogle imponerende tal i vores benchmark-test. Den klarede sig bedre end konkurrenterne med en score på 7.19.508 i AnTuTu og 1.005 og 3.152 hhv. i Geekbenchs single- og multi-core test.

Qualcomm Snapdragon 870-processoren har grynt nok til at køre de mest krævende 3D-spil uden problemer. Hvad mere er, forblev GT Neo 2 kølig selv under lange spilsessioner, hvilket primært er takket være dets store kølesystem i rustfrit stål og en ny “diamant termisk gel”, der bruges som et lag af varmeafledning, ifølge virksomheden.

En spiltilstand kaldet 'GT Mode' er tilgængelig på Realme GT Neo 2. Som vi så på tidligere modeller i GT-serien, skruer den op for processorens clockhastighed og skærmens berøringssamplinghastighed (skærmen er i stand til op til 600Hz) , men jeg lagde ikke mærke til noget synderligt anderledes i forhold til reaktionsevne, sammenlignet med da GT Mode var slået fra. Den sædvanlige Game Space-app har også en udtrækskonsol, som lader mig tilpasse swipe- og berøringsfølsomhed, men disse er ikke optimeringer pr. spil, så de skal justeres mellem spil.

Realme GT Neo 2-tilbageknap ndtv RealmeGTNeo2 Realme

Realme GT Neo 2's mellemramme er lavet af polycarbonat

 

Realme GT Neo 2's 5.000 mAh batteri er det hidtil største i en GT-serie smartphone. Batterilevetiden ved afslappet brug er ret imponerende, og telefonen holdt nemt halvanden dag, selv med noget spil. GT Neo 2 holdt imponerende 28 timer og 56 minutter i vores standard HD video loop batteritest. Opladningen var også ret hurtig for et 5.000 mAh batteri. Det lykkedes telefonen at gå fra et dødt batteri til en 100 procent opladning på kun 44 minutter.

Realme GT Neo 2-kameraer

Realme GT Neo 2 har tre bagudvendte kameraer – et 64-megapixel primært, et 8-megapixel ultra-vidvinkel og et 2-megapixel makrokamera. Selfie-opgaver varetages af et 16-megapixel frontvendt kamera. Kamera-app-grænsefladen ligner det, vi har set på andre Realme-smartphones med Realme UI 2.0. De vigtigste kontroller er et tryk væk, og en pæn udtræksbakke i venstre side giver dig adgang til mere avancerede funktioner såsom tilt-shift-tilstand, billedvalg og en timer til lukkeren.

< p>Realme GT Neo 2 bagkameraer ndtv RealmeGTNeo2 Realme

Realme GT Neo 2 har tre bagsider kameraer

 

Billeder taget i dagslys kom generelt ret mættede ud, men viste anstændige detaljer og dynamisk rækkevidde. Der er et mærkbart skift i farve og tone, når der skiftes mellem det primære kamera og det ultravidvinkelkamera. Farverne skifter generelt en del fra scene til scene, så der er ingen sammenhæng mellem optagelserne, hvor nogle viser naturlige farver, mens andre ser vildt mættede ud. Optagelse af kæledyr og mennesker indendørs resulterede i bløde og teksturløse billeder med supermættede farver. Ultra-vidvinkelkameraet gengiver endnu færre detaljer, og billederne havde også mærkbare lilla kanter i lysere områder.

Eksempler på Realme GT Neo 2 dagslyskamera. Øverst: Primært kamera, nederst: Ultravidvinkelkamera (tryk for at se fuld størrelse)

 

Selfies taget med det frontvendte kamera viste gode detaljer og anstændigt dynamikområde men havde en tendens til at blive overeksponeret. Kantgenkendelse ved brug af det frontvendte kamera i portrættilstand var i bedste fald anstændigt. Brug af portrættilstand med det bageste kamera resulterede dog i god kantgenkendelse og dynamisk rækkevidde.

Makrokameraet med fast fokus tager anstændige billeder, men med en 2-megapixel opløsning pakkes de ikke i detaljer nok. Nærbilleder taget med det primære kamera så meget bedre ud med flere detaljer.

Realme GT Neo 2-nærbilleder af kameraeksempler. Øverst: Primært kamera, nederst: Makrokamera (tryk for at se fuld størrelse)

 

I svagt lys var detaljerne på undersiden med nogle billeder, der virkede skumle. Nattilstanden øgede kontrasten og øgede mætning og skarphed, hvilket gav nogle dramatiske landskabsbilleder, men du skal vente i 3-5 sekunder for at optage hver enkelt, så denne tilstand kan bestemt ikke bruges til at skyde mennesker eller kæledyr i svag belysning.

Realme GT Neo 2 kameraprøver i svagt lys. Øverst: Autotilstand, nederst: Nattilstand (tryk for at se fuld størrelse)

 

Videokvaliteten i dagslys var i bedste fald anstændig. Du kan optage i op til 4K ved 60 fps, men kameraet tilbyder ingen stabilisering ved disse indstillinger, så videoer bliver ret rystende. 4K-optagelser ved 30fps kom ud fint, med gode detaljer og stabilisering, men ligesom 1080p-videoer havde de en tendens til at være overeksponeret. I svagt lys så video optaget i enhver opløsning i bedste fald uklar og drømmende ud.

Bedømmelse

Efter at have brugt Realme GT Neo 2 i mere end en uge, er det klart, at det ikke er en allrounder. Dette skyldes hovedsageligt dets upålidelige kameraydelse, som ikke levede op til forventningerne i betragtning af dets prisskilt. Kort sagt kan du få bedre kameraydeevne fra Realmes egen GT Master Edition (Review), som er prissat meget lavere, startende fra Rs. 25.999.

Hvad du ikke kan få andre steder, er den hardcore spilydelse, som Qualcomm Snapdragon 870 SoC og denne telefons kølesystem muliggør. Den mangler dedikerede udløserknapper og RGB-belysning, som du ville få med Poco F3 GT (anmeldelse), men i stedet giver denne telefon dig en AMOLED-skærm af høj kvalitet og fremragende batterilevetid.

I denne prisklasse er det svært at anbefale noget andet til en mobilspiller. For ikke-gameren er der Xiaomi's Mi 11X (Anmeldelse), som også har Qualcomm Snapdragon 870-processoren og en IP53-klassificering, men sænker skærmspecifikationerne, batterilevetiden og opladningshastigheden til fordel for et slankere design. Så GT Neo 2 tilbyder stadig god værdi til Rs. 31.999, forudsat at du er okay med dets gennemsnitlige kameraydelse.

Kan PUBG: New State konkurrere med BGMI og PUBG Mobile i Battle Royale-rummet? Vi diskuterer dette på Orbital, Gadgets 360-podcasten. Orbital er tilgængelig på Spotify, Gaana, JioSaavn, Google Podcasts, Apple Podcasts, Amazon Music og hvor end du får dine podcasts.
Realme GT Neo 2

Realme GT Neo 2

 • ANMELDELSE
 • NØGLESPECIFIKATIONER
 • NYHEDER
 • Design
 • < li>Skærm

 • Software
 • Ydeevne
 • Batterilevetid
 • Kamera li>
 • Value for Money
 • God
 • Højkvalitets 120Hz AMOLED-skærm
 • Stereohøjttalere
 • 65W hurtig opladning
 • God spilydelse
 • Fremragende batterilevetid
 • li>

 • Dårlig
 • Gennemsnitlig kameraydelse

Læs detaljeret Realme GT Neo 2-anmeldelse Display 6,62-tommer Processor Qualcomm Snapdragon 870 Frontkamera 16-megapixel Bagkamera 64-megapixel + 8-megapixel + 2-megapixelRAM 8GBStorage 128GBBatteri 128GB500m 200m pixel 128GB50m pixel 128GB5000 pixel Android 128GB500 pixel 128GB50m OS 2000 pixel loadingRealzy Realme GT Neo 2 anmeldelse: Fantastisk spilydelse til den rigtige pris

 • Realme GT Neo 2 med Snapdragon 870 SoC kommer på første salg i Indien i dag: Pris, specifikationer
 • RealzyRealme UI 3.0 Baseret på Android 12 afsløret; Giver en mere smidig oplevelse, forbedrede tilpasninger
 • loadingRealzy Realme GT Neo 2 First Impressions: This One’s for gameren
 • Mere Realme-mobilerRealme-mobilpriser i Indien Annoncekommentarer

  For de seneste tekniske nyheder og anmeldelser, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de seneste videoer om gadgets og teknologi, abonner på vores YouTube-kanal.

  Yderligere læsning: Realme GT Neo 2, Realme, Realme GT Neo 2 Pris i Indien, Realme GT Neo 2-specifikationer, Realme GT Neo 2-batterilevetid, Realme GT Neo 2-ydelse, Realme GT Neo 2-kamera Sheldon Pinto Email Sheldon Pinto Sheldon Pinto er baseret i Mumbai, og har flere års erfaring med at gennemgå smartphones og gadgets. Som senioranmelder hos Gadgets 360 vil du altid finde ham dybt fordybet i sine anmeldelser og skifte fra en telefon til en anden. Når batteriet dør ud, surfer Sheldon altid på nettet efter en god sci-fi-film eller læser op på biler og cykler. Han elsker også at lave lister over interessante steder at spise og rejse. Sheldon er tilgængelig på Twitter på @shellshocd, og du kan sende ham en mail på …Mere