Oppo K9 Pro med MediaTek Dimensity 1200 SoC lanseras idag

21

Oppo K9 Pro-lanseringen kommer att äga rum senare idag, den 26 september. Det bekräftas också att Oppo K9 Pro har tre kameror bak. 5G -smarttelefonen kommer dessutom att ha stöd för snabbladdning. Utöver Oppo K9 Pro lanserar Oppo Oppo Watch Free och Oppo Smart TV K9 som två av sina nya enheter vid dagens evenemang. Läs mer om lanseringen av livestream-detaljer samt pris och specifikationer för Oppo K9 Pro.

Oppo K9 Pro lanserar livestream-tider

Oppo K9 Pro -lanseringen börjar 17.00 CST Asia (14.30 IST). Lanseringshändelsen livestreamas via Oppos Kina-webbplats samt streamingplattformen iQiyi.

Oppo K9 Pro-pris (förväntat)

< p>Oppo K9 Pro -priset har ännu inte offentliggjorts officiellt. Telefonen upptäcktes dock nyligen på China Telecom -webbplatsen med ett modellnummer PEYM00 där priset föreslogs i detalj. Oppo K9 Pro kan börja på CNY 2 399 (ungefär 27 400 kronor) för lagringsvarianten 8 GB + 128 GB och gå upp till 2599 CNY (ungefär 30 000 Rs) och 2 899 CNY (ungefär 33 100 Rs) för 8 GB + 256 GB och 12 GB + 256 GB alternativ, enligt online -listan. Telefonen föreslogs också att ha färgalternativ för Glacier Overture, Obsidian Warrior och Neon Silver Sea.

 • OnePlus, Oppo för att kombinera OxygenOS, ColorOS i ett enhetligt operativsystem

Oppo K9 Pro-specifikationer

Enligt företagets Kinesiska webbplatsen, Oppo K9 Pro-specifikationerna kommer att innehålla en 6,43-tums AMOLED-skärm med 120Hz uppdateringshastighet, MediaTek Dimensity 1200 och ett 4500mAh batteri med 60W Super Flash-snabbladdningsstöd. Oppo K9 Pro påstås också kunna starta från noll till 50 procent på bara 16 minuter.

Från optikens sida föreslog teasers att Oppo K9 Pro kommer att ha en trippel bakre kamerainställning, tillsammans med en 64-megapixel primärsensor. Det retas också med anslutningsmöjligheter inklusive 5G, Wi-Fi 6 och NFC. Oppo K9 Pro kommer att ha 8,5 mm tjocklek och 180 gram vikt.

 • Oppo A16 med MediaTek Helio G35 SoC lanserad i Indien
 • Oppo presenterar ColorOS 12-funktioner, listor Oppo, OnePlus-telefoner får uppdatering

Oppo Watch Free, Oppo Smart TV K9 detaljer

Förutom Oppo K9 Pro kommer dagens evenemang att ge Oppo Watch Free och Oppo Smart TV K9. Oppo Watch Free kommer med en rektangulär display – liknande Oppo Watch. Oppo Smart TV K9, å andra sidan, bekräftas att den har en 75-tums skärm.

Vilken är den bästa telefonen att köpa just nu? Vi diskuterade detta på Orbital, Gadgets 360 podcast. Orbital är tillgängligt på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music och var du än får dina podcaster.
Oppo K9 Pro

Oppo K9 Pro

< i class = "_ sp rating">

 • KEY SPECS
 • NEWS

Display 6,43 tumFront Kamera 16-megapixel Bakre kamera 64-megapixel + 8-megapixel + 2-megapixelRAM 8GB Förvaring 128GBBatterikapacitet 4500mAhOS Android 11Resolution 1080×2400 pixlar

 • Oppo K9 Pro Launch Today: Hur man tittar på livestream, förväntat pris, specifikationer Oppo K9 Pro lanserar idag: Hur man tittar på livestream, förväntat pris, specifikationer
 • Oppo K9 Pro med 6,43-tums AMOLED-skärm, 60W snabbladdningsstöd listat på företagets webbplats före lansering Oppo K9 Pro med 6,43-tums AMOLED-skärm, 60W snabb Laddningsstöd som anges på företagets webbplats före lansering
 • Oppo K9 Pro Launch Set för 26 september, retad för att ha 64-megapixel trippel bakre kameror Oppo K9 Pro Launch Set för 26 september, retad för att ha 64 megapixel trippel bakre kameror
 • Oppo K9 Pro -pris, specifikationer, renderingar läckt ut genom Kinas telekomannons Oppo K9 Pro -pris, specifikationer, renderingar läckt genom Kinas telekomförteckning

Fler Oppo -mobilerOppo -mobiler pris i Indien Kommentarer

För de senaste tekniska nyheterna och recensionerna, följ Gadgets 360 på Twitter, Facebook och Google News. För de senaste videorna om prylar och teknik, prenumerera på vår YouTube -kanal.

Ytterligare läsning: Oppo K9 Pro Price, Oppo K9 Pro Specifications, Oppo K9 Pro, Oppo Watch Free, Oppo Smart TV K9, Oppo Jagmeet Singh E -post Jagmeet Jagmeet Singh skriver om konsumentteknik för Gadgets 360, från New Delhi. Jagmeet är seniorreporter för Gadgets 360 och har ofta skrivit om appar, datasäkerhet, internettjänster och telekomutveckling. Jagmeet är tillgängligt på Twitter på @JagmeetS13 eller E -post på jagmeets@ndtv.com. Skicka in dina leads och tips. Mer