iPad mini 6 Ryktet om ikke å komme med en Mini-LED-skjerm

18

iPad mini 6 kommer kanskje ikke med en mini-LED-skjerm som er spekulert i å være en del av nye iPad Pro- og MacBook Pro-modeller, ryktet om å debutere de neste månedene. Den siste spekulasjonen kommer bare dager etter at iPad mini-spesifikasjonene dukket opp på nettet. Neste generasjons iPad mini-modell forventes å ha en helt ny SoC og en redesignet konstruksjon. I tillegg til iPad mini 6, ryktes det at Apple har sine nye AirPods i verk som kan kalles AirPods 3. Disse nye ekte trådløse stereo (TWS) øreproppene forventes å debutere ved iPhone 13-lanseringen i september. >

Ross Young, administrerende direktør for displaymarkeds tracker Display Supply Chain Consultants, twitret fredag ​​at iPad mini 6 ikke ville ha mini-LED-skjermteknologi. Youngs tweet tilbakeviste en nylig DigiTimes-rapport som foreslo tilstedeværelsen av mini-LED-skjerm på neste generasjons iPad mini.

Det ryktes at Apple vil tilby mini-LED-skjermer på sine nye MacBook Pro-modeller senere i år for å gi en bedre seeropplevelse, mens noen nye iPad Pro-modeller og en neste generasjons MacBook Air spekuleres i å komme med mini-LED-skjermer neste år./p>

  • iPad mini 6. mai debuterte senere i år med A15-prosessor, Smart Connector

Tidligere rapporter antydet at iPad mini 6 ville debutere med et helt nytt design senere i år som kan være likt iPad Air 4. Det er også tipset om å ha Apples A15-brikke samt en iPad Pro-lignende magnetisk smartkontakt.

Separat rapporterte DigiTimes om å sitere folk som er kjent med utviklingen at Apple forbereder AirPods 3 (neste generasjons AirPods) som sannsynligvis vil debutere i andre halvdel av året. Lanseringen kan finne sted på iPhone 13-arrangementet i september.

Tidligere i år spådde Apple-analytiker Ming-Chi Kuo at AirPods 3 kunne lanseres i tredje kvartal 2021. Et bilde som antydet designen av den nye AirPods-modellen dukket også opp på Weibo i april. Det indikerte noen likheter med AirPods 2, selv om den nye modellen kan ha små forskjeller i utskjæringer for sensorer og støystrøm. Kuo foreslo imidlertid i fjor at de nye AirPods kunne komme med et AirPods Pro-lignende design og dets lignende system-in-package (SiP) teknologi.

  • Apple sa å søke opptil 20 prosent økning i iPhone 13-produksjon for 2021

DigiTimes-rapporten foreslo at AirPods 3-prissettingen ville samsvare med de eksisterende modellene. Dette betyr at det kanskje ikke er mye prisforskjell mellom AirPods 3 og AirPods 2-prisene. Den siste generasjonen AirPods ble lansert i India på Rs. 14 900 med standard ladetaske, mens varianten med den trådløse ladetasken hadde en prislapp på Rs. 18900.

I tillegg til den nye iPad mini og AirPods ryktes det at Apple har en ny ekstern skjerm under utvikling. 9to5Mac rapporterer at den nye skjermen for tiden er under intern testing med kodenavn J327. Det forventes å ha en dedikert A13-brikke og Neural Engine for å levere avansert grafikk på Mac-datamaskiner uten å bruke alle ressursene.

  • iPad Pro med trådløs lading, redesignet iPad Mini kan være i bruk
  • iPad Pro 11-tommers modell for å vise Mini-LED-skjerm neste år: Ming-Chi Kuo

Nøyaktige lanseringsplaner for den eksterne skjermen er ennå ikke avslørt. Det er også viktig å merke seg at enheten rapporteres å være i testfasen, det betyr at Apple kan vurdere noen endringer i det endelige produktet eller bare kan fjerne utviklingen.

Vi dykker ned i alle ting WWDC – iOS 15 , iPadOS 15, macOS Monterey, watchOS 8 og mer – denne uken på Orbital, podcasten Gadgets 360. Orbital er tilgjengelig på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music og uansett hvor du henter podcaster.
Kommentarer

For de siste tekniske nyhetene og anmeldelsene, følg Gadgets 360 på Twitter, Facebook og Google News. For de siste videoene om gadgets og tech, abonner på YouTube-kanalen vår.

Ytterligere lesing: iPad mini 6, AirPods 3, Apple Display, Apple, mini LED-skjerm  Jagmeet Singh Email Jagmeet Jagmeet Singh skriver om forbrukerteknologi for Gadgets 360, utenfor New Delhi. Jagmeet er seniorreporter for Gadgets 360, og har ofte skrevet om apper, datasikkerhet, internettjenester og telekomutvikling. Jagmeet er tilgjengelig på Twitter på @ JagmeetS13 eller e-post på jagmeets@ndtv.com. Send inn potensielle kunder og tips. Mer