iPad mini 6 Ryktas om att inte komma med en Mini-LED-skärm

21

iPad mini 6 kanske inte kommer med en mini-LED-skärm som spekuleras att vara en del av nya iPad Pro- och MacBook Pro-modeller, som ryktas debutera de närmaste månaderna. Den senaste spekulationen kommer bara några dagar efter att iPad mini-specifikationer dykt upp på webben. Nästa generations iPad mini-modell förväntas ha en helt ny SoC och en ny design. Förutom iPad mini 6, ryktas Apple om att ha sina nya AirPods på gång som kan kallas AirPods 3. Dessa nya äkta trådlösa stereo (TWS) öronsnäckor förväntas debutera vid lanseringen av iPhone 13 i september.

Ross Young, VD för displaymarknadsspårare Display Supply Chain Consultants, tweetade på fredag ​​att iPad mini 6 inte skulle innehålla mini-LED-displayteknik. Youngs tweet motbevisade en ny DigiTimes-rapport som föreslog närvaron av mini-LED-skärm på nästa generations iPad mini.

Apple ryktas att erbjuda mini-LED-skärmar på sina nya MacBook Pro-modeller senare i år för att leverera en bättre tittarupplevelse medan vissa nya iPad Pro-modeller och nästa generations MacBook Air spekuleras för att komma med mini-LED-skärmar nästa år./p>

  • iPad mini 6 maj debuterar senare i år med A15-processor, Smart Connector

Tidigare rapporter föreslog att iPad mini 6 skulle debutera med en helt ny design senare i år som kan likna iPad Air 4. Det är också tippat att ha Apples A15-chip samt en iPad Pro-liknande magnetisk smart kontakt.

Separat rapporterade DigiTimes med hänvisning till personer som är bekanta med utvecklingen att Apple förbereder sina AirPods 3 (nästa generations AirPods) som sannolikt kommer att debutera under andra halvåret i år. Lanseringen kan äga rum vid iPhone 13-evenemanget i september.

Tidigare i år förutspådde Apples analytiker Ming-Chi Kuo att AirPods 3 kunde lanseras under tredje kvartalet 2021. En bild som tyder på designen av den nya AirPods-modellen dök också upp på Weibo i april. Det visade vissa likheter med AirPods 2, även om den nya modellen kan ha små skillnader i utskärningar för sensorer och brusflöde. Kuo föreslog dock förra året att de nya AirPods skulle kunna komma med en AirPods Pro-liknande design och dess liknande system-in-package (SiP) -teknologi.

  • Apple sägs söka upp till 20 procents ökning av iPhone 13-produktionen 2021

DigiTimes-rapporten föreslog att AirPods 3-prissättningen skulle anpassas till befintliga modeller. Det betyder att det kanske inte finns mycket prisskillnad mellan AirPods 3 och AirPods 2-priserna. Den senaste generationen AirPods lanserades i Indien till Rs. 14 900 med standardladdningsfodralet, medan varianten med det trådlösa laddningsfodralet hade en prislapp på Rs. 18 900.

Vid sidan av den nya iPad mini och AirPods ryktas det att Apple har en ny extern skärm under utveckling. 9to5Mac rapporterar att den nya skärmen för närvarande testas internt med kodnamn J327. Det förväntas ha ett dedikerat A13-chip och Neural Engine för att leverera avancerad grafik på Mac-datorer utan att använda alla sina resurser.

  • iPad Pro med trådlös laddning, omdesignad iPad Mini kan vara på väg
  • iPad Pro 11-tums modell för Mini-LED-skärm nästa år: Ming-Chi Kuo

Exakta lanseringsplaner för den externa skärmen är ännu inte avslöjade. Det är också viktigt att notera att enheten rapporteras vara i testfasen, vilket innebär att Apple kan överväga vissa förändringar i slutprodukten eller helt enkelt dämpa utvecklingen helt.

Vi dyker in i alla saker WWDC – iOS 15 , iPadOS 15, macOS Monterey, watchOS 8 och mer – denna vecka på Orbital, podcasten Gadgets 360. Orbital är tillgängligt på Apple Podcasts, Google Podcasts, Spotify, Amazon Music och var du än får dina podcasts.
Kommentarer

För de senaste tekniska nyheterna och recensionerna, följ Gadgets 360 på Twitter, Facebook och Google News. För de senaste videorna om prylar och teknik, prenumerera på vår YouTube-kanal.

Mer information: iPad mini 6, AirPods 3, Apple Display, Apple, mini LED-skärm  Jagmeet Singh E-post Jagmeet Jagmeet Singh skriver om konsumentteknik för Gadgets 360, från New Delhi. Jagmeet är seniorreporter för Gadgets 360 och har ofta skrivit om appar, datasäkerhet, internettjänster och utveckling av telekom. Jagmeet är tillgänglig på Twitter på @ JagmeetS13 eller e-post på jagmeets@ndtv.com. Vänligen skicka in dina leads och tips. Mer