Parler administrerende DIREKTØR Siger, at Han vil Forbyde Brugere til at sende Dårlige Ord, Pikke, Boobs, eller Poop

3

Du kan også gerne

White Hampton Inn Employee Fired After Calling Police on Black Guests Who Were Using the Swimming Pool Nintendo President Apologizes For Joy-Con Trouble Woman who wanted shredded cheese on her fajitas spends date night in agony White Hampton Inn Employee Fired After Calling Police on Black Guests Who Were Using the Swimming Pool RodenHvid Hampton Inn Medarbejder Fyret Efter Ringer Politiet på Sort Gæster, Der Var SwimmingpoolZack Linlyi Dag 4:00PMNintendo President Apologizes For Joy-Con Trouble KotakuNintendos Præsident Undskylder For Glæde-Con ProblemerBrian Ashcrafti Dag 8:00AMWoman who wanted shredded cheese on her fajitas spends date night in agony Den TakeoutKvinde, der ønskede revet ost på hendes fajitas bruger date night i smerte,Marnie Shurei Går 1:06PMG/O Medier kan få en commissionSave op til 20% på Western Digital og SanDisk microSD-Kort, Harddiske, Flash-Drev, og Mere, i Dag er der Kun 128 gb SanDisk microSD-Kort til Nintendo SwitchBuy for $22 fra AmazonG/O Medier kan få en commissionWash Dag Vil Blive en Leg Med en $12 Naturlige Hår Detangling Børste Bestool Naturlige Hår DetanglerBuy for $12 fra AmazonMore fra G/O MediaRead onWoman, der ønskede revet ost på hendes fajitas bruger date night i agonyRead onPS2 Hack Kører Spil På Brændte DVD-Diske, Ingen Mod-Chip RequiredRead onA forklædt Sacha Baron Cohen sang på en racistisk sang på en pistol rally dette weekendRead onTrump Misidentifies Skulptur i det Ovale Kontor, Mens du Siger Statuer Hjælpe med at Undervise HistorySubscribe Til Vores NewsletterThis nyhedsbrev kommer fra fremtiden.Abonnement