WeWork Efter Sigende Vidste Om Sin Giftige Telefonbokse Til Måneder

63

Illustration for article titled WeWork Reportedly Knew About Its Toxic Phone Booths For Months Foto: Getty

Ledelse på WeWork vidste, at selskabets egne telefonbokse havde forhøjede mængder af formaldehyd i flere måneder, før det advaret sine kunder om de sidder inde i den lille giftige celler, ifølge en rapport fra Bloomberg.

De fleste WeWork medlemmer lært i midten af oktober, at telefonbokse udgjorde en potentiel fare for sundheden, når selskabet har sendt en masse e-mail siger, at det var ved at fjerne hundredvis af boder fra mange af sine kontorer på grund af høje niveauer af formaldehyd—en balsamerings-agent, der er ofte brugt i byggematerialer

På det tidspunkt, en talsmand fortalte Gizmodo, at når “et medlem oplyste os af lugt og irritation af øjne, WeWork har gennemført en analyse, herunder at have et eksternt konsulentfirma gennemføre en række tests på et udsnit af telefonbokse,” tilføjer, at “vi arbejder på at afhjælpe denne situation så hurtigt som muligt.”

Dog Bloomberg rapport tyder på, WeWork kunne have arbejdet meget mere hurtigt. I henhold til artikel, WeWork først fandt ud af om telefonboks problemer kort efter en af sine største kunder, UBS Group AG investment bank, advaret WeWork af en mærkelig lugt i sit kontor i Weehawken, New Jersey, som indeholdt mange WeWork-designet telefonbokse. To unavngivne kilder fortalte Bloomberg, at efter at banken har lært af lugt bekymringer, en inspektør, som fandt, at de bælg, der er indeholdt øget formaldehyd niveauer. UBS så efter sigende erstattet de boder, som eksponering for høje niveauer af formaldehyd kan forårsage respiratorisk spørgsmål, og muligvis øge kræftrisiko.

WeWork fortsatte med at give sine medlemmer til at bruge hundredvis af giftige stande i kontorer i USA og Canada, og med oktober.

Article preview thumbnail

WeWork efter Sigende Ønsker T-Mobile CEO John Legere til at Tage Over Sin Forbandede Virksomhed

T-Mobile CEO John Legere kan være overvejer at hænge op hans magenta regalier til gode.

Læs mere Læs

WeWork har ikke umiddelbart svaret på en Gizmodo anmodning om kommentarer. “Vi er i færd med at gennemføre yderligere forsøg med et udsnit af disse telefonbokse,” en WeWork talsmand fortalte Bloomberg. “Vi beklager de konsekvenser, dette spørgsmål har haft medlemmer på nogle af vores steder, og vi arbejder på at afhjælpe denne situation så hurtigt som muligt.”

Den AMERIKANSKE Occupational Safety and Health Administration ikke var i stand til at give en kommentar på dette spørgsmål ved tidspunktet for offentliggørelsen.

University of Connecticut jura-professor Alexandra Lahav fortalte Gizmodo, at hvis WeWork medlemmer kunne bevise, at de havde en skade, der er forbundet med formaldehyd og havde været udsat for den telefonbokse—og hvis virksomheden i virkeligheden vidste, om den høje formaldehyd niveauer og ikke advare medlemmer—så er de medlemmer kunne bringe krav mod selskabet.

“Du ser det i andre tilfælde, hvor virksomheder bliver opmærksomme på farer og må ikke kommunikere det. Og det gør ende med at skabe ansvar for dem,” Lahav sagde. “Folk kan virkelig ikke lide denne form for adfærd på den del af selskaber. Det er bedre at have en virksomhedskultur, hvor du gør advare folk.”

Men forbrugerbeskyttelse advokat Cory Zajdel tyder på, at WeWork er beskyttet i denne situation.

“WeWorks’ aftale om medlemskab indeholder et afkald på at gøre erstatningskrav for personskade, begrænser sit ansvar til de forudgående års leje, omfatter en class action dispensation forudsætter, at enhver tvist skal løses i en fortrolig voldgift procedure,” consumer protection advokat Cory Zajdel fortalte Gizmodo. “Af disse grunde, WeWork er nok ikke så bekymret for, om de pengepolitiske konsekvenser af dens manglende evne til at informere brugere og gæster på dette kritiske sundhedsmæssige risiko i tide.”

Forhåbentlig alle WeWork medlemmer, der blev udsat for de kræftfremkaldende kapsler vil flygte skade, lige som WeWork har.

Dele Denne Historie