Stephen Miller er Knyttet til Hvidt Overherredømme Steder, Skubbet Racistisk Tale Point i de Lækkede e-Mails

48

White House senior policy adviser Stephen Miller. Hvide Hus ledende politisk rådgiver Stephen Miller.Foto: Susan Walsh (AP)

Donald Trump er senior policy advisor Stephen Miller, indvandring ultra-hardliner bag det Hvide Hus ‘ samling af bestræbelser på at villify og pine indvandrere og flygtninge, skubbet racistiske taler om og er knyttet til hvidt overherredømme hjemmesider i lækkede e-mails offentliggjort tirsdag af Southern Poverty Law Center.

De e-mails er mellem Miller og Katie McHugh, tidligere redaktør for langt til højre hjemmeside Breitbart, der var involveret i det hvide de nationalistiske bevægelse, men blev senere fyret fra offentliggørelsen over Islamofobiske tweets. McHugh har siden offentligt givet afkald på racisme og moderne langt til højre hader bevægelse. Ifølge SPLC, Breitbart redaktører indført McHugh (så stadig på Breitbart) Miller i bly-op til 2016 valg “med en forståelse for, at han ville påvirke retningen af hendes rapportering”; de e-mails, som især vedrører Miller ‘ s forsøg på at styre løbet af McHugh er skriftligt såvel som pitch ideer og historier. Tonen i de drøftelser, der klart viser, Miller anses McHugh en medrejsende i langt højre bevægelse, frit at lade løs med tanker, som mange vil forbinde med spidse hætter.

McHugh fortalte SPLC, at der i juli 2015, Miller kaldte hende på telefonen, og foreslog hende at læse en artikel om “AmRen”—med henvisning til den Amerikanske Renæssance, åbent hvidt overherredømme offentliggørelse drives af racistiske aktivist Jared Taylor. Den pågældende artikel, skrevet af Taylor og titlen “Nye DOJ Statistik på Race og Voldelig Kriminalitet,” roste Department of Justice for at frigive kriminalstatistik opdelt hver for sig at betegne dem, der tilskrives Hispanics snarere end “i stedet for at blande dem i hvide.” McHugh ‘ s genfortælling af den samtale, der blev bakket op af e-mails, der viser, at efter McHugh sendt Miller en National Review artikel, der citerer den kriminalitet statistik, Miller anmodet om, at hun i kontakt med ham via telefon for at drøfte “indvandrer-kriminalitet.”

I de efterfølgende e-mails måneder senere, Miller tilbage til emnet:

Miller, Sept. 1, i 2015, 2:38 pm ET: “Hey Katie, Håber alt er vel. Var nysgerrig efter at se, hvis du stadig har planer om en historie med DOJ ofre ” data.”

McHugh, Sept. 1, i 2015, 2:56 p.m. ET: “Hej Rikke, ja, jeg gerne vil. Kan vi røre base i morgen formiddag/tidlig eftermiddag, når jeg skriver et par opgaver?”

Miller, Sept. 1, 2015, 3:10 OG: “Helt”

En anden e-mail-kæde i September 2015 fokuseret på Camp of the Saints, som et vildt racistisk franske roman forgudet af hvide racister sat i en verden, hvor horder af indvandrere og flygtninge overskridelse Vest. Mølleren sparkede tråd på Sept. 1, som omhandler AMERIKANSKE indvandring politik som ensbetydende med at “blive invaderet og talte i at tolerere det,” tilføjer, at indvandring er “behandlet som økologiske. Ingen omtale af frivillige politik, som kan lukkes.” På Sept. 5, Miller fulgt op med et link til en tweet fra Republikanske orakel David Frum at hævde, at halvdelen af alle voldelige kriminalitet i Tyskland er “begået af” udenlandske unge,” som godt, som er knyttet til en McHugh Vox.com artikel tyder på, at der SAD scores er ved at blive kørt ned af en øget repræsentation af “fattige og nonwhite studerende.” McHugh, sagde, at Breitbart overvejede en “serie” af artikler om sidstnævnte emne, som Miller svarede:

På uddannelsen vinkel? Giver mening. Også, du kan se Paven siger, at vesten skal i kraft, slippe af grænser. En person bør påpege paralleller til Camp of the Saints.

Pr SPLC, kolleger Breitbart journalist Julia Hahn faktisk skrevet en artikel om bogen, som måned; hun er nu en Trumf, som aide.

I en anden mail fra Okt. 23, 2015, McHugh diskuteret i kølvandet på Orkanen Patricia med Miller, der spørger, om det kunne køre “masseindvandring” i USA fra berørte dele af Mellemamerika og Mexico, og hvis nogen flygtninge kunne få midlertidig beskyttet status (TPS), der giver dem mulighed for at forblive i usa i en periode. Mølleren svarede: “100 procent. Og de vil alle få TPS. Og alle dem her, vil få TPS også. Der skal være weekendens STORE historie. TPS er alt.” Han fulgte derefter op ved at sende McHugh et link til VDARE, en glødende anti-immigrant hader websted, der drives af selvstændige beskrevet af “racemæssig realist” Peter Brimelow, der ofte beskrives af andre som et hvidt overherredømme.

Miller og McHugh diskuterede også indsatsen for at fjerne de Konfødererede symboler i hele nationen, efter juni 2015 massakre på ni sorte kirkegængere i Emanuel AME Kirke i Charleston, South Carolina, hvidt overherredømme Dylan Tag. Juni 23, Miller skrev en e-mail med emnet “trodser moderne forståelse,” med henvisning til forhandlere fjernelse af Sydstaternes flag fra deres butikker, og citerede statistik over antallet af Sydlige mænd, som døde under den Amerikanske borgerkrig.

McHugh siger, at hun tog et telefonopkald om sagen med Miller, hvorefter han svarede: via e-mail med forslag til at køre counter-dækning angriber Amazon til salg “kommunist flag,” at kalde det et “potentielt dybtgående” undersøgelse af “fantastisk corporate hykleri, der kendetegner vores moderne kultur.”

McHugh skrev stykket. I svar, Miller rasede om, hvordan at tage ned monumenter at de Konfødererede var respektløst at det AMERIKANSKE militær og den formodede hykleri af folk af latinamerikansk afstamning, der har vist spansk flag eller Kristne kors, samt krævede “venstre” undskylder for kommunismen:

Miller, juni 23, 2015, 10:34 pm ET: “hvad gør de [Konfødererede monument] vandaler sige, at de mennesker, der kæmper og dør i udlandet i uniform lige nu, der bærer på en syvende eller ottende generation af militærtjeneste i deres familier, strækker sig tilbage til vores stiftende?”

Miller, 24 juni, 2015, 2:07 pm ET: “1. Skal folk af spansk afstamning, især dem, der bor i indvandrermiljøer, være udelukket fra at vise det spanske flag givet spanske adfærd i latinamerika? 2. Bør [Univision anker] Jorge Ramos undskylder for spansk adfærd i latinamerika, og afhjælpe det ved at sikre, at flere mennesker i den oprindelige baggrund har hosting told på sit netværk? 3. Bør korset blive fjernet fra indvandrergrupper, i lyset af historien om den spanske erobring?”

Miller, 25 juni 2015, 10:38 am ET: “Hvornår vil venstre være gjort for at undskylde for de blod på deres hænder støtte hver kommunist ordning, eftersom stalin?”

Endelig, i en anden tråd i oktober 2015, Miller reageret på nyheden om en masse skydning på Umpqua Community College i Roseburg, Oregon, ved fixating på “blandet race” baggrund af gunman Chris Harper-Mercer. Miller mente, at nogle slags sammensværgelse var på spil, formentlig med den hensigt at dække op, at skytten var ikke hvid:

Miller, Okt. 2, 2015, 12:06 am ET: “[Harper-Mercer] er beskrevet som ‘mixed race’ og er født i England. Nogen chance for patchwork denne profil sammen mere, eller vil det hele være dækket op?”

Den næste dag, medier rapporterede, at Harper-Mercer havde hvide racistiske tilbøjeligheder. Der er naturligvis ingen beviser for, at medierne “dækket op” hans identitet.

Andre e-mails vis Miller hævdede at have mødtes med anti-Islam ekstremistiske Pamela Geller, citeret InfoWars historier på en langt højre præsten kræver stop for Muslimsk indvandring, og gentagne gange rost afdøde præsident Calvin Coolidge for at pålægge den eugenicist Immigration Act af 1924. En større fan af at loven var Adolf Hitler, der skrev i Mein Kampf, at Tyskland bør indføre lignende lovgivning. Miller også skrev ofte bruge udtryk, der straks ville rejse røde flag blandt alle bekendt med hvidt overherredømme ideologi, SPLC rapporterede, herunder ved hånligt at henvise til mangfoldighed som USA ‘ s “national religion.”

“Hvad Stephen Miller, der sendes til mig i disse e-mails er blevet politik på Trump administration,” McHugh fortalte SPLC.

På samme måde, hvordan Miller skældte om TPS status, der gives til flygtninge, der flygter fra ødelæggelserne efter Orkanen Patricia, det Hvide Hus benægtede TPS til det meste sort Bahamian flygtninge, hvis hjem blev ødelagt af Orkanen Dorian dette år. Miller er også blevet bredt citeret som arkitekten af Trump administration hånet vandrende familie separation politik, der bedst kan beskrives som en kampagne af forsætlig ondskab berettiget som en afskrækkelse, samt sine bestræbelser på at forbyde overgang fra Muslimsk flertal lande.

Som SPLC bemærkes, i 2005, American Renaissance genudgives en artikel af Miller ‘ s, der først havde dukket op i højre-fløj websted i FrontPage Magazine med titlen “Santa Monica Høje Multikulturelle Fistfights.” I denne artikel, Miller skrev, at de AMERIKANSKE skoler var “undskyldninger for sort og Spansktalende dårlig opførsel ved at holde de studerende til en lavere standard.” Miller har ikke reagerer på SPLC, når de bliver spurgt om, hvordan og hvorfor American Renaissance genudgives stykket.

Miller er stadig en af de kaotiske administration længste-fastansatte medarbejdere, og fortsætter med at øve enorm indflydelse på sin indvandringspolitik. Det Hvide Hus har stort set svarede til de e-mails i SPLC stykke ved at gå på en usammenhængende angreb løb, hvilket indebærer, at organisationen har måske netop gjort det hele op og direkte angivelse bag dække af anonymitet, at forslaget Miller (der er Jødiske), havne på den yderste højrefløj, bånd eller anden måde er i sagens natur anti-Semitisk.

“Vi har ikke set rapporten,” Hvide Hus ‘ pressesekretær Stephanie Grisham fortalte Axios i en erklæring. “Det SPLC, men er en helt igennem-i miskredit, lange-debunked yderst til venstre, smøre organisation, der har for nylig været tvunget—til sin store ydmygelse—til at udstede en større udkørsel for andre helt opdigtede beskyldninger. De injurier, bagvaskelse, og bagvaske konservative for et levende. De er under diskussion i offentligheden.” En anden Hvide Hus medarbejder, der har nægtet at blive citeret med navn, fortalte Axios reporter Zach Basu “Det er helt klart en form for anti-Semitisme til at opkræve disse angreb mod en Jødisk staffer.” (Ifølge CNN, time senere, Grisham var stadig bekender sig uvidenhed om indholdet af SPLC-rapporten.)

Mens Miller ‘s rolle i nogle af det Hvide Hus’ s mest grove krænkelser var allerede godt kendt, og han har opnået et ry som ved den mindste sympati for hvidt overherredømme ideologi, at de lækkede e-mails kan se ham slutte sig til den lange liste af vanæret tal spændende Trump administration. Men formanden har højlydt udtrykte ligeledes modbydelige synspunkter og kan være tilbageholdende med at skille sig af med en af hans mest pugnaciously loyale hjælpere. Ifølge SPLC, dette er blot det første fald fra over 900 e-mails fremstillet af organisationen.

“Amerikanerne bør være rædselsslagen ved den afslappede måde, at Stephen Miller, der har en enorm indflydelse i det Hvide Hus, aktier racistisk indhold og taler det sprog, hvide nationalister i e-mails til folk, som han tilsyneladende betragtes som medrejsende,” SPLC reporter Michael Hayden sagde i en pressemeddelelse.

“[McHugh] er godt klar over de risici, tog hun i at give os materiale og bekræftelse af information,” Hayden tilføjet. “Jeg tror, det er utrolig modig.”

Oplysning: forfatteren af dette stykke partner arbejder for Southern Poverty Law Center, men var ikke direkte involveret i rapporteringen om det Miller stykke.

Dele Denne Historie