Microsoft Store Indsatser på AR Med AMERIKANSKE Lancering af Minecraft Jorden I Tidlig Adgang

55

Illustration for article titled Microsoft Bets Big on AR With U.S. Launch of Minecraft Earth In Early Access Skærmbillede: Microsoft/Mojang

Bare i tilfælde af at du har glemt at Microsoft er dybt i augmented reality, den tidlige adgang version af Minecraft Jorden er endelig tilgængelig på iOS og Android for Amerikanerne at få en smagsprøve på fremtiden.

Den mobile AR spillet blev annonceret tilbage i Maj, som en fælles indsats mellem Microsoft og Mojang. Pr udgivelse, spillet giver spillerne mulighed for at trawl gennem deres kvarterer til at indsamle ressourcer, samarbejde om bygger med andre spillere, og kampen Minecraft mobs. Dybest set, det ønsker at være Minecraft i den “virkelige verden”—selv hvis den ikke er der endnu.

Så langt, at USA er den tiende land for at få tidlig adgang til Minecraft Jorden. Den længe ventede app ‘ s udrulning begyndte i midten af oktober, og uden for USA, er også tilgængelige i Island, New Zealand, Australien, Mexico, Sverige, Sydkorea, Canada, Filippinerne, Usa og storbritannien. For at spille spillet, vil brugerne har brug for en smartphone, der kan køre mindst iOS 10 eller Android-8, samt har en Microsoft-eller Xbox Live-konto.

Bortset fra at være en temmelig cool spil, Minecraft Jorden er en interessant AR spille fra Microsoft. Så langt, Microsoft AR forsøg har været bundet til sin HoloLens headset, som oprindeligt lanceret tilbage i 2015. Tech, mens imponerende, var uoverkommeligt dyrt på $3.000. Mens det var i første omgang beregnet til at være noget, der boede hjemme, blev det klart, at var det ikke i kortene. Vi fik et kig på HoloLens 2 tidligere i år, og mens det er gjort massive forbedringer, det er mest nyttige i en virksomhed, der indstilling. I virkeligheden, HoloLens 2 endelig gik på salg i sidste uge—og mens Minecraft Jorden var tilgængelig som en demo på sin New York City launch event, det hele stille og roligt gled under radaren.

HoloLens 2 absolut ikke er klar til den gennemsnitlige forbruger—det er $3,500!—Microsoft helt klart føles anderledes om Minecraft Jorden. Selvom den tidlige adgang version ikke er det fulde spil, det fremgår både Microsoft og Mojang føler sig godt nok om det, til at lade spillerne tage det for en hvirvel.

Dele Denne Historie