Federal Court Regler, Der er på Grænsen Agenter har Brug Sandsynlige Årsag til at Søge Rejsende ” – Telefoner

39

Illustration for article titled Federal Court Rules That Border Agents Need Probable Cause to Search Travelers' Phones Foto: Herika Martinez/AFP (Getty Images)

En føderal domstol i Boston fastslog tirsdag, at suspicionless søgninger af elektronik i USA grænseovergange er forfatningsstridig, at finde, at der er en begrundet mistanke om en egentlig kriminalitet er påkrævet, før myndighederne kan kræve adgang til mobiltelefoner og andre enheder.

Per Ars Technica, US District Dommer Denise J. Casper fandt, at “grundlæggende” ransagninger og beslaglæggelser af rejsendes enheder (dem, der involverer myndigheder at få adgang til enheder uden tilslutning af eksternt udstyr eller downloade filer) overtræder den Fjerde Ændring, når de udføres uden rimelig grund eller en ransagningskendelse. (Customs and Border Protection politik, der allerede kræver et minimum af sandsynlige årsag til avancerede søgninger.) Casper regerede med sagsøgerne, 11 rejsende, der sagde, at deres rettigheder er blevet krænket, når de var udsat for søgninger, der ikke opfylder disse mindstekrav forudsætninger. Ti af disse sagsøgere var AMERIKANSKE statsborgere, ifølge TechCrunch.

De AMERIKANSKE myndigheder har længe fastslået, at grænsen er et område, hvor en række borgerlige frihedsrettigheder simpelthen ikke anvendelse, noget, der ACLU personale advokat Esha Bhandari fortalte TechCrunch, der tidligere i år blev en nøgen forsøg på “at bruge som påskud til at grænse for at gøre en ende køre rundt” forfatningsmæssige rettigheder. CBP søgninger titusinder af enheder årligt ved grænsen, med de satser, der stiger dramatisk under Donald Trump ‘ s administration, og styrelsen kan dele nogle oplysninger vi indsamler, med hvilken lov håndhævelse agenturet vælger det.

Fra den regerende:

[T]han fastslår Domstolen, at den CBP og IS politikker for “basic” og “avanceret” søgninger, som det i øjeblikket er defineret, i strid med den Fjerde Ændring i den udstrækning, at de politikker, der ikke kræver begrundet mistanke om, at de enheder, der indeholder smuglergods for begge disse klasser af ikke-overfladisk søgninger og/eller beslaglæggelse af elektronisk udstyr og at den ikke-overfladisk søgninger og/eller anfald af sagsøgernes elektroniske enheder, uden at denne har rimelig mistanke om, overtrådt den Fjerde Ændring.

… Selv om de statslige interesser er i højsædet på den grænse, hvor en sådan ikke-overfladisk søgninger—selv ‘grundlæggende’ søger så bredt defineret under CBP og IS-politikker samt ‘avanceret’ søgninger af sagsøgernes elektroniske enheder—mængden til ikke-rutine søgninger, de kræver en rimelig mistanke om, at de enheder, der indeholder kontrabande.

Derudover fandt retten, at sådanne søgninger kan udsætte sagsøgerne at igangværende skade, som grænse myndigheder kan gennemgå resultaterne af tidligere søgninger, når du skal vælge hvem du vil søge i fremtiden. Casper specifikt nævnt de begivenheder, der opleves af Suhaib Allababidi, der nægtede at låse sin telefon ved grænsen i 2017, hvilket fik grænse agenter til at gribe enhed. I 2019, CBP-agenter igen søgte Allababidi ‘ s enheder ved grænsen. Casper skrev også, at CBP-agenter’ søgninger af enheder, der tilhører sagsøgerne slået op, journalistisk arbejde og privilegeret advokat-klient kommunikation; i et tilfælde, at det pågældende udstyr, der var en medarbejder telefon officielt ejet af NASA ‘ s Jet Propulsion Laboratory.

Ifølge Ars Technica, Casper ikke gå så langt som til at placere en landsdækkende forebyggende forbud på praksis, men retten afviste anmodningen om foreløbig uden fordomme, så det kan blive rejst igen i fremtidige sager.” Det betyder, CBP er tilbøjelige til at ændre sine politikker til at kræve individuel mistanke om, før du søger for at forhindre fremtidige retssager, om regeringen kan stadig klage tirsdagens dom.

“Det er en stor dag for rejsende, der nu kan krydse internationale grænser uden at frygte, at regeringen vil, i fravær af en mistanke om, ransage de meget følsomme oplysninger, som vi alle bærer rundt på i vores elektroniske udstyr,” Sophia Klare, ledende medarbejdere advokat på privatlivets fred non-profit Electronic Frontier Foundation, sagde i en erklæring.

“Denne afgørelse betydeligt fremskridt Fjerde Ændring beskyttelse for millioner af internationale rejsende, der kommer ind i Usa hvert år,” Bhandari tilføjet i oversigten. “Ved at sætte en stopper for regeringens evne til at føre suspicionless fiskeri ekspeditioner, retten bekræfter, at grænsen er ikke et lovløst sted, og at vi ikke mister vores rettigheder til et privatliv, når vi rejser.”

Dele Denne Historie