34 Millioner Amerikanere Kender Nogen, Der Døde Uden at Være i Stand til at Råd til Pleje, Undersøgelse Skøn

69

Illustration for article titled 34 Million Americans Know Someone Who Died Without Being Able to Afford Medical Care, Survey Estimates Foto: Getty Images

En hjerteskærende antallet af Amerikanere kender nogen, der er døde efter ikke at være i stand til at råd til medicinsk behandling, i henhold til resultaterne af en ny Gallup-undersøgelse ud tirsdag. Inden for de sidste fem år, er det fundet, nogle af 34 millioner Amerikanere mener, at de har mistet en person i netop denne måde, og endnu flere Amerikanere i øjeblikket kæmper for at betale for deres egen medicinske behandling.

Telefonen-baseret undersøgelse blev kørt det sidste September af Gallup i samarbejde med non-profit organisation, West Sundhed. Lige under 1.100 personer over 18 år, på tværs af alle 50 stater og District of Columbia blev stillet forskellige spørgsmål relateret til medicinpriser og rimelige priser.

Et af spørgsmålene var: “Har der været et tidspunkt inden for de sidste fem år, når en ven eller et familiemedlem er gået bort efter ikke modtager behandling for deres sygdom på grund af deres manglende evne til at betale for det?”

Tretten procent af de adspurgte svarede ja, der ville beløbe sig til 34 millioner Amerikanere, hvis resultaterne er repræsentative for den aktuelle voksne AMERIKANSKE befolkning. Men selv det kunne være en undervurdering af, hvor ofte det sker, da vi er måske ikke altid, der er indviet til vores kære’ økonomiske og sundhedsmæssige problemer.

Article preview thumbnail

Hvad Var Din Mest Latterlige Medicinsk Regningen?

Det er ingen hemmelighed, at den AMERIKANSKE medicinske system er helt fucked up. Vi søger lægehjælp uden…

Læs mere Læs

Andre undersøgelser har antydet, at titusinder af Amerikanere dør hvert år på grund af en fuldstændig mangel på sundhedsforsikring, mens så mange som 45 millioner Amerikanere er underforsikret, med planer, der har høj out-of-pocket omkostninger, og ikke til at betale selvrisikoen. Og både de uforsikrede og underforsikret rate er stagneret eller er steget i løbet af de sidste par år, efter den beskedne forbedringer set efter gennemførelsen af den Overkommelige Care Act.

Disse tendenser er bundet til flere ting: for det samlede stigende sundhedsudgifter, arbejdsgivere passerer på højere selvrisikoen til medarbejdere, stagnerende indtægter vækst, og politikker, der er designet af Trump administration til at sparke folk ud af Medicaid, blandt andre. Og resultatet er, at flere mennesker udsætter deres behov for medicin.

I samme Gallup-undersøgelse, på 22,9 procent—eller en anslået 58 millioner voksne Amerikanere—rapporterede at være i stand til at betale for receptpligtig medicin mindst én gang i de seneste 12 måneder. Kvinder og dem, der er identificeret som Demokrater var relativt dårligere stillet end mænd, og Republikanerne og uafhængige.

Undersøgelsens stikprøve på 1.100, er relativt beskedent for en nationalt repræsentativ meningsmåling. Men nogle af de konklusioner på linje med en større Gallup-undersøgelse på 3.500 voksne, der træffes i januar, som fandt også, at mange Amerikanere har svært ved at balancere deres sundhed og økonomi. At undersøgelsen skønnes, at 18.9 procent af de adspurgte følte sig ude af stand til at råd til medicin mindst én gang i det forløbne år, mens 45 procent var bekymrede for, at de ville synke ned i en konkurs, hvis en stor sundheds-krisen kom.

“Disse realiteter skarpt fremhæve den væsentlige praktiske konsekvenser af stof priser på AMERIKANSKE indbyggere, samt effekten af sundhedspleje til politisk handling—eller mangel på tiltag,” Dan Witters, en analytiker og direktør for forskning Gallup-Sharecare Well-Being Index, skrev i et indlæg om de nye undersøgelsens resultater.

På trods af lovet bestræbelser på Trump administration til lavere medicinpriser og omkostninger til sundhedspleje, de fleste mennesker ikke er imponeret. Når du bliver spurgt, hvor langt de Trump administration har “gjort for at begrænse de stigende udgifter til receptpligtig medicin i U. S,” to-tredjedele af de adspurgte har svaret “meget lidt” eller “slet ingen.”

Dele Denne Historie