Social status kan bestemmes på bare syv ord

49

Forskere fra Yale University mener, at den sociale status for en person, der kan bestemme, i bare syv ord. Desuden, ifølge en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS), kan dette påvirke beslutningen om beskæftigelse og løn. I undersøgelsen spurgte forskere 274 rekrutteringskonsulenter for at lytte til lyd-eller læse udskrifter af ansøgere til stillingen af laboratoriets leder på Universitetet. Resultaterne var ganske uventet.

De ansættelsesansvarlige er indtryk af, at ansøgeren inden for de første par sekunder af kommunikation

Social status påvirker løn og position

I begyndelsen af forsøget, de ansættelsesansvarlige er blevet bedt om at vurdere den faglige kvaliteter, der starter løn og sociale status uden at læse resuméet. Alle oplysninger, der var til rådighed for de emner, der blev præsenteret i form af afskrifter og lydoptagelser af diskussioner før interviewet personer, der ansøger om placeringen af laboratoriets leder på Universitetet. Resultaterne viste, at for de første syv ord, arbejdsgivere, bliver hurtigt vurderet den sociale status for kandidater. Efterfølgende blev dette afspejlet i beslutninger om ansættelser og løn og bonusser.

Flere spændende nyheder fra den verden af videnskabelige opdagelser, som ligger på vores kanal i Yandex.Zen

Den gennemsnitlige startløn for dem, hvis sociale status blev vurderet højere, startede med omkring £45 260 ($58 750) i forhold til omkring £44 680 ($58 000) for dem, hvis sociale status var lavere. De fleste af kandidater med en høj social status har modtaget en bonus over £1925 ($2500), mens ansøgere, hvis sociale status var klassificeret som lav, bonus er ikke fastsat.

Løn og position, der er direkte afhængige af social status. Og det er i udviklede lande såsom det forenede KONGERIGE

Undersøgelsens ledende forfatter, Professor i organisatorisk adfærd på Yale University Michael Krause, sagde the Telegraph, at folk sjældent taler om den sociale status åbne, mindre erfarne personalekonsulenter hvilken kompetence og egnethed af ansøgere, der er baseret på socio-økonomisk status, vurderet af et par sekunder af tale af ansøgeren. Kraus også bemærkes, at disse psykologiske processer, der er forankret helt fast, men til at håndtere dem er nødvendige, hvis vi ønsker et samfund, der er præget af retfærdighed.

Hvad indtryk at efterlade den stemme assistenter?

Det blev konstateret, at den tale, mønstre, tekniske enheder, såsom Amazon ‘ s Alexa, efterlad et positivt indtryk på personalekonsulenter. Forskerne fandt, at den tale, der fulgte det traditionelle grammatiske standarder for det engelske sprog, såvel som digitale standarder som Alexa stemmer fra Amazon eller Google Assistent, har været knyttet til både den faktiske og den opfattede højere social status. Forskerne fandt også, at definitionen af en social status var primært besvaret af udtalen, ikke indholdet af den tale, som bibragte sociale status, og det tog kun syv ord til at foretage konklusioner.

Det viste sig, at den intonation i stemmen assistenter som personalekonsulenter

Undersøgelsen viser, at selv under den korteste af samspillet mellem tale skabeloner af den menneskelige form den måde, folk opfatter det, herunder en vurdering af kompetence og egnethed til arbejdet. Selv om de fleste personalekonsulenter benægte, at den sociale status for sagsøgeren spørgsmål, i virkeligheden, socio-økonomisk status af et individ eller hans forældre er anslået til den første sekund, når en person begynder at tale. Dette begrænser økonomisk mobilitet og fastholder uligheden. Hvordan du tænker, hvordan er situationen i Rusland? Lad os prøve at diskutere dette med deltagere i vores Telegram chat.