Mini menneskelige hjerner skabt i laboratoriet, i stand til at føle smerte

34

Moderne videnskab har været i stand til at opnå enorme resultater, når du arbejder med den såkaldte organeller, der ligner en miniatureudgave af den menneskelige krop. Men de etiske komponent af dette spørgsmål hver dag mere og mere kommer i forgrunden, tvinger forskerne til at overveje, om deres eksperimenter til at lide skabt i laboratoriet på biologisk oprettelsen på grund af de mulige udseende af organeller af bevidsthed. Og virkelig, du kan?

Kan menneskeskabte organeller til at lide?

Uanset om disse er skabt af mennesket, kunstige organer har bevidsthed?

Som portal newsweek.com en gruppe af forskere inden for neurovidenskab har planer om at diskutere de etiske konsekvenser ved at etablere organer med følsomme væv, der måske kan give forskere skabe bevidsthed og evne til at lide under laboratorieforsøg. På grund af den kendsgerning, at det sidste årti kunne være anderledes i den vellykkede produktion af kunstigt dyrket miniature organer, der er baseret på anvendelse af stamceller af levende væsener, udvikling af organer, oprettelse af som blev brugt celler i den menneskelige hjerne, kan føre til problemer inden for bioetik og for at provokere udvikling af bevidsthed i at deltage i forsøget celler.

Se også: at Vokse menneskelige organer i svin. Hvad kan gå galt?

Det ser ud som forskerne har modtaget den første mini-hjerne, måske, har rudimenter af bevidsthed

Som vi ved, er stamceller, der kan være med succes tildelt den såkaldte udifferentierede celler, som i laboratoriet kan omdannes til forskellige typer af væv og organer fra tarmen til hjertet. I det store og deres anvendelse i udviklingen af naturnær er ikke for stort dilemma, og kan være yderst nyttige for biomedicinsk forskning, af den indlysende grund, at de ignorerer problemet med forskelle mellem biologi af mennesker og dyr, som hæmmede fremskridt i anvendelsen af traditionelle metoder, ofte herunder dyreforsøg, og de fleste af de etiske problemstillinger, der opstår i forbindelse med nødvendigheden af en sådan forskning.

Men hvis brugen af udifferentierede celler i kroppen, forhindrer forskere fra området for bioetik nogen grund til bekymring, udvikling af organeller i hjernen, og de fandt, hjerne aktivitet, som giver anledning til mange spørgsmål om, hvorvidt den menneskelige hjernevæv på et tidspunkt at nå til bevidsthed, at indse, hvad der skete med dem.

Dette er interessant: er det Muligt at transplantation af menneskelige organer, svin?

De organeller af hjernen, der eksisterer i øjeblikket i laboratoriet, omkring samme størrelse som en linser, og består af cirka tre millioner celler. Til sammenligning har den fulde menneskelige hjerne har milliarder af celler. Til trods for dette har undersøgelser vist, at selv de mini-hjerner, der kan påvise en vis grad af aktivitet. Så i August i år, har et team af forskere var i stand til at sammenligne aktiviteten af en kunstig hjerne med den, der iagttages i for tidligt fødte spædbørn født gennem 25-39 uger efter undfangelsen.

Hvad tror du, er det etiske transplantation af celler i den menneskelige hjerne for andre levende væsener? Del din mening i vores officielle chat til Telegram.

For at reducere risikoen for at krydse den fine linje mellem tilladte og stødende, vil forfatterne insisterer på en omhyggelig kontrol, der udføres på organeller af de eksperimenter, især for implantation af den resulterende organeller i de organer, som af dyr , fx, mus.