Hvorfor er overvægtige, folk tendens til astma og andre lungesygdomme?

54

Mennesker med overvægt, lider ikke kun af hjerte-kar-sygdom og vejrtrækning problemer. Forskere har længe været kendt, at overvægtige personer under udøvelsen meget hurtigt, at der er åndenød, og de er mere udsat for forekomsten af astma. Udover, selv i en rolig tilstand personer med overvægt vejrtrækning hoarsely og snorker. For nylig den Australske forskere sammen med kolleger fra New Zealand og Canada har besluttet at finde ud af årsagerne til vejrtrækningsproblemer. For at gøre dette, har de undersøgt en stikprøve af lungevæv af døde mennesker.

Den ekstra vægt er årsag til mange helbredsproblemer

Prøver af lunge blev taget fra Luftvejene Væv af en biologisk Bank. Til rådighed for forskerne var af aandedrætsorganerne af 52 personer. I 16 af dem i løbet af sin levetid blev diagnosticeret med astma, som var årsag til døden. Lyset 21 mennesker blev også ramt, men disse mænd døde af andre årsager. De øvrige 15 mennesker ikke noget problem med astma var ikke deres prøver, der blev brugt som kontrolgruppe til at sammenligne dem med de syge lunger.

Kilde overskydende fedt er ofte fastfood

Den skade af overskydende fedt, for det respiratoriske system

Lungerne er blevet grundigt undersøgt under mikroskop, og for at skabe større klarhed i luftvejene blev sat i farvestoffer. Undersøgelsen viste, at i lungerne af næsten alle, der er fedt. At sammenligne deres nummer med kroppen vægten af den afdøde ejere til lungerne, fandt forskerne, at overvægtige mennesker med astma fedtvævet meget mere end andre. Sandsynligvis, disse væv er årsag til sundhedsmæssige problemer — læs mere om resultaterne af forskere, der kan findes i en artikel offentliggjort på Eurekalert.

På dette grundlag, at forskere har foreslået, at sandsynligheden for astma afhænger af tilstedeværelsen af overvægt hos mennesker. Det faktum, at ophobet i lungerne, fedt kan komprimere og forstyrre den korrekte drift. Hertil kommer, at fedtet kan nogle gange føre til betændelse, der kan forårsage astma og endda kræft.

Vi fandt, at overskydende fedt har en tendens til at ophobe sig i vægge af luftvejene og til at holde den plads, styrkelse af betændelse i lungerne, — sagde Peter noble, en af forfatterne af undersøgelsen.

I den nærmeste fremtid, forskerne har til hensigt at fortsætte undersøgelsen af forholdet af overvægt med forekomst af sygdomme i menneskers luftveje. I det øjeblik, de er særligt interesserede i, om at få slippe af med overskydende vægt er at forbedre sundheden for mennesker med astma. Ifølge world health organization, i det øjeblik, der lider af denne sygdom mere end 235 millioner mennesker og en ny tilgang til behandling i dag, vil komme i handy.

Om farerne ved overvægt, som du kan læse på vores kanal i Yandex.Zen

Endelig vil jeg nævne, at fedme kan føre til en fremskyndet aldring af hjernen. I særdeleshed, vi taler om udtynding af cortex i hjernen, der kan udløse udvikling af Alzheimers sygdom. Husk på, at denne sygdom er ledsaget af et fald i mentale evner og påvirker hovedsagelig ældre del af befolkningen af planeten.