Allergi sæson i de byer, der er mindre kriminalitet

48

Den luft, vi indånder, kan påvirke vores adfærd. For nylig dette faktum blev bekræftet af forskere fra den amerikanske stat Colorado, som fandt en sammenhæng mellem beskidte by luft og stigningen i kriminalitet. Da det viste sig, at graden af aggressivitet i mennesker kan påvirke selv luft-bårne plante pollen. Når en masse af det, mange mennesker har allergi — endeløse nysen og rindende strømme af tårer direkte påvirker humør og helbred. Sandsynligvis er allergisk over for pollen der er mange potentielle gerningsmænd, fordi de observationer af forskere bevist eksistensen af en sammenhæng mellem sæsonbetinget allergi og et fald i antallet af forbrydelser.

I akut Allergi, den person, der bliver mindre aggressive på grund af svaghed

Resultater foretaget af forskere fra den Amerikanske stat Michigan blev offentliggjort i det videnskabelige tidsskrift sundhedsøkonomi. Forskerne indsamlede data om omfanget af kriminalitet i 17 byer i USA, og fandt, at der i de sæsoner af de blomstrende planter af forbrydelser, der er begået af 4% mindre end normalt. På dette tidspunkt, at mange mennesker har en Allergi over for pollen, der forårsager anfald af endeløse nysen og alvorlige tåreflåd.

Hvad godt Allergi medicin?

Det er bemærkelsesværdigt, at der i denne undersøgelse er vi dybest set taler om hverdagens forbrydelser. Disse omfatter indenlandske tvister mellem kærester og familie, der ender i tragedie. I betragtning af, at den allergiske sæsoner, mange mennesker foretrækker at blive hjemme, reducere antallet af indenlandske skandaler synes meget overraskende fænomen. Det er logisk at antage, at i en tid, hvor mange mennesker er sammen i et lukket rum, antallet af skænderier, der statistisk set bør der være mere. Men nej — resultaterne af den undersøgelse, der beviser det modsatte.

Allergi kan være at vente i hele perioden fra det tidlige forår og det sene efterår

Forskerne mener, at grunden til at reducere aggression af mennesker, der er svævende i luften pollen. Ifølge world health organization, Allergi i øjeblikket rammer cirka 40% af hele befolkningen på vores planet. Selvfølgelig er der et stort antal mennesker, knap nok overleve sæsoner af blomstrende planter. Og mest interessante blandt Allergikere har sandsynligvis en aggressiv person, der kan begå en voldelig forbrydelse.

Du vil ikke tro det, men kriminelle blive syg, for

Og de ville have gjort, nu kun i sæson allergi, at de helt sikkert føle mangel på energi, fordi nysen irriterende i stand til at presse al den energi fra selv den mest robuste robust. Nogle undersøgelser viser, at der i den periode, forværring af allergiske reaktioner people ‘ s stemning kan ændres, så de er i stand til at falde i depression. Bivirkninger allergi omfatter nedsat mental årvågenhed, dårlig hukommelse og forsinket reaktion. Ja, byen af Jack the Ripper på denne tid, det er bedre at ligge derhjemme.

Af den måde, nogle mennesker kan endda være allergisk over for vand

I Almindelighed, er sammensætningen af den luft, vi indånder, påvirker mange faktorer i vores liv. Det værste er, at især meget luft påvirker dens varighed. I en af vores artikler, vi har nævnt, at på grund af det beskidte byens luft, der hvert år dræber flere end fem millioner mennesker. Hvis du ikke træffe foranstaltninger til at rense miljøet for skadelige stoffer, inden 2050, antallet af dødsfald, der kunne fordoble.