I Egypten fandt 30 mumier. Hvorfor er det den største opdagelse af det sidste århundrede?

32

Egypten har en rig historie, så der er intet overraskende i, at der i dette land meget ofte gjort arkæologiske fund. For eksempel For nylig, at forskerne har formået at finde og afdække resterne af templet, som ligger i bunden af den sunkne by Heraklion. Alle disse opdagelser er fantastiske, men de er alle overskygget af de nye arkæologiske fund på kirkegården af El-Asasif, der er placeret på den Vestlige bred af Nilen. Arkæologer har formået at grave op til 30 kister med mumier, der blev ikke rørt ved de røvere. Det menes at være det største arkæologiske fund i Egypten i løbet af de sidste hundrede år.

I Egypten har gjort det største i de sidste 100 år af arkæologiske fund

I første omgang, de ansatte i Tjenesten af oldtidsminder i Egypten annonceret opdagelsen af kun 20 sarkofager. Men derefter, under en pressekonference i den Egyptiske by Luxor, arkæologer, der fortalte om udgravningen så meget som 30 grave. Kunne ikke finde dem på grund af den stikker ud af toppen af en af de sarkofager. Mumierne var skjult i en dybde på en meter, så de ikke var synlige for røverne. På grund af den overflod af sand, må du ikke røre det selv termitter.

De største arkæologiske fund i Egypten

Således, sarkofager bevaret en fantastisk udsigt, selv efter tre tusind år efter tidspunktet for sin død. Ifølge forskerne, at de fandt “stash” blev begravet ligene af præster, og blandt dem var både mænd og kvinder. Som alle de mumier, der blev pakket ind i en klud, for at bestemme deres køn, kun var på den side position på sarkofager. Også blandt dem, der var begravet der var to børn — til at genkende dem, ikke så, ikke overraskende, for lille vækst.

Fotos fra udgravningerne

Ifølge forskerne, er begravet mennesker, der boede omkring X århundrede F.KR. På dette tidspunkt Egypten blev styret af faraoer af XXII-dynastiet, grundlæggeren af som anses for at være Shoshenq I.

Dette er den første større arkæologiske fund i Egypten siden slutningen af det 19. århundrede, sagde Khaled El-Anani, Minister for oldtidsminder i Egypten.

Kister var tæt forseglet, placeret oven på hinanden, og arrangeret i to rækker. På grund af det faktum, at de har været godt skjult, at de er perfekt bevaret. Især for øjnene af arkæologer var billeder af gamle Egyptiske guder og hieroglyffer fra the Book of the dead. Hvis ikke for en god forklædning, begravet for evigt blev plyndret. Men alt forblev i sted, så betragtes det som så vigtigt et fund. Opdagelsen blev gjort, ikke af udenlandske arkæologer, og den Egyptiske.

“The book of The dead” indkaldelse af den antikke Ægyptiske samlinger af religiøse tekster, som var placeret i grave de døde. Man mente, at takket være dem, de døde mennesker vil være i stand til at overvinde de farer af underverdenen.

I princippet er alle der er i øjeblikket kendt om begravelsen. Mens arkæologer kan ikke fortælle det nøjagtige alder af hver af de begravede mennesker. De kan heller ikke kalde årsag til deres død, men blandt dem, der naturligvis er meget få mennesker i denne alder. Fordi, som du kender, for tusinder af år siden levede meget lidt af moderne standarder på grund af den overflod af alle slags sygdomme og hårdt arbejde.

Meget snart, sarkofager og mumier vil blive sendt til restaurering. Så, for 2020, vil de blive sendt til Grand Egyptian Museum, som er beliggende nær pyramiderne i Giza.