Hvordan man laver kunstige kød endnu mere som den ægte

34

I dag kunstige kød blevet mere populære (dog stadig i vid udstrækning eksperimenterende) produkt levering. Der er flere virksomheder, der har med stort held mestrer teknologien til produktion af kunstigt kød, og selv brugt det, når du opretter bøffer til burgere. For nylig denne race har indgået vores landsmænd. Men i det øjeblik, kunstigt kød, der er et problem — dens tekstur er stadig langt fra ideel.

Kunstige kød er ved at blive mere og mere som den ægte

De kunstige kød er forskellig fra den naturlige

Hvis du forsøger at forenkle teknologien til produktion af kunstigt kød, du kan få noget lignende dette: forskere tager muskel celler af dyr og læg dem i en bioreaktor kapacitet, som understøtter optimale betingelser for vækst og reproduktion af celler. I laboratoriet kan du dyrke vilkårligt stort antal af disse celler, men teksturen af kødet giver ikke kun cellerne i sig selv, men også de muskelfibre, som “samle”.

Den virkelige kød af dyr, der er sammensat af en ramme lavet af grove fibre, derfor, kød og har sine egne egenskaber. Noget som forskerne ønsker at genskabe i laboratoriet, som teksturen af kunstigt kød, der stadig ser meget unaturligt.

Ifølge redaktørerne af tidsskriftet Nature, baseret på lignende specialer, forskere fra School of engineering og applied Sciences Harvard University har brugt en proces, der kaldes “roterende jet-spinning” at skabe nanofibers fra sikre fødevarer gelatine. Det er faktisk en bio-printer, der kan “fletning” af trykt materiale. Med hjælp af teknologi jet spinning, skabte de en tynd fiber af mad-grade gelatine, der tjener som erstatning af den intercellulære stof af denne muskel og skelet muskel celler.

Se også: 2022 kunstige kød vil være billigere sædvanlige

Når muskelcellerne af kaniner og køer blev derefter placeret i en bioreaktor med co-beliggende kunstig muskel fibre, disse celler er forankret i fibrene, og begynder at formere sig, efterhånden danner en fiber kød struktur og tekstur svarer til, at af fast kød. Hvordan føler du om kunstigt kød? Skriv om det i vores chat i Telegrammet.

Kunstigt kød, der dyrkes af videnskabsfolk (øverst) og kanin kød (nederst)

Mekaniske test bekræftede, at de opnåede test-rør kød, der er meget lig den nuværende. Det er dog stadig ikke perfekt. Forskere hævder, at i almindelige kød fibre er meget mere end hvad de gjorde.

Selv om kulturperler og naturlige produkter, der havde tilsvarende tekstur, naturligt kød indeholder flere muskelfibre, hvilket betyder, at de blev mere Modne, siger undersøgelsens hovedforfatter, Harvard University læge Lukas McQueen. Modning af muskel og fedt celler in vitro er stadig et meget stort problem, der kræver en kombination af innovative kilder til stamceller opskrifter til at skabe nære miljøer, der udvikler spiselige stilladser, som vores, såvel som fremskridt i metoder til at forbedre bioreactors. I sidste ende, mener vi, at det er muligt at udvikle nogen form for kød med en konsistens, smag og andre karakteristika.

På trods af store fremskridt i skabelsen af kunstigt kød, forskerne har stadig en masse arbejde. Især i øjeblikket ikke er helt trygge produktionsteknologi, som fiber-og muskelceller har brug for til at vokse hver for sig, og derefter kombinere dem i bioreaktor. Hvis vi formår at udvikle teknologi til dyrkning af alle elementer i den “ene-Chan”, så vil det være et reelt gennembrud.