Hvad hvis vores skabelse vil være i stand til at eksistere på Internettet for evigt

36

Forestil dig, at den menneskelige hjerne kan blive scannet i mindste detalje, og genskabt i en computer-simulation. Det menneskelige sind og dets minder, følelser og personlighed, vil blive gentaget. I virkeligheden, en ny og lige så pålidelig version af denne mand vil nu findes i potentielt udødelige digital form. Er det muligt? Og hvad “faldgruber”, der kan være i denne proces, hvis en sådan vil nogensinde ske?

Er det muligt at eksistere i et virtuelt miljø?

Er det muligt digitale udødelighed?

Det videnskabelige samfund ofte antager, at “digitalisering” af bevidsthed og hente det ind i et virtuelt miljø, er det mere sandsynligt end ikke. Teknologi er sandsynligt, at være skabt i en fjern fremtid, men i betragtning af, hvor meget interesse for dette tema, download af bevidsthed ind i noget, som Internettet synes uundgåelig. Selvfølgelig, vi kan ikke være helt sikker på, hvordan det kan påvirke vores kultur, men i det omfang, at udviklingen i teknologien af kunstige neurale netværk, vi kan gætte, hvad der kunne være i fremtiden. En af de mulige resultater, der er beskrevet af psykologen Michael Graziano i sin nye artikel, som er beskrevet nedenfor, foretage et tankeeksperiment.

Hvordan til at digitalisere hjernen

Antage, at én dag du går til klinikken for at producere en lignende operation. Lad os være optimistiske og foregive, at teknologien fungerer fint. Efter den procedure “digitalisering” (lad os kalde det) du er stadig dig selv og ikke få nye evner. På samme tid i den virtuelle verden “vågner op” dit virtuelle kopier. Det er din kombination af viden og færdigheder. Din livserfaring og alle de minder. Den sidste ting, din dobbelt huske på, er, hvordan han kom til klinikken og var i gang med digitalisering.

Jeg foretrækker “geometriske” metode for ræsonnement om en given situation. Forestil dig, at dit liv er som bogstavet Y. siger Hr. Graziano. Bunden af bogstaverne er fødslen. Og efterhånden som du vokser, din personlighed dannes. Så du kan tillade dig selv at digitalisere, og siden da, bogstavet Y er forgrenet. Nu er der to baner, hver af dem lige dig. “Biologiske” filial uundgåeligt vil dø, men digital vil potentielt være i stand til at leve evigt.

Tilstedeværelsen af en “digital twin” er en meget kompleks filosofiske og etiske spørgsmål,

Hver af os er allerede til stede i den virtuelle verden med en konstant strøm af oplysninger, der passerer gennem sociale netværk, YouTube, Twitter og så videre. Vi lever i en digital multivers, og hver enkelt af os — i den “virtuelle boble”, hvor en del af multiverset er “stykker” af Internettet, vi plejede at gå, og boblen er vores personlige rum. Fortrolige oplysninger.

Se også: Nye interface fra Facebook læser tanker, næsten uden forsinkelse

Hvis du vil skabe mulighed for at leve i den digitale verden fuld, og selv for folk, var det med den samme personligheder og behov, som i det virkelige liv, uden at have de ulemper, der eksisterer i en virkelighed, som sygdomme, er en stor del af befolkningen kan acceptere en sådan. Hvad synes du om den form for digital udødelighed? Fortæl os om det på vores chat i Telegrammet.

I den udstrækning, der, som i den virtuelle verden vil leve flere og flere mennesker, den resterende del af den kultur af virkeligheden, vil skift i den retning. I betragtning af, at de fleste mennesker vil gennemgå processen med at overføre ens bevidsthed, på et tidspunkt, fysiske eksistens, kan kun være et første skridt i udvikling af personlighed, og det virkelige liv begynder først efter digitalisering.