Hvad har forener alle beskedne mennesker?

44

Helt sikkert blandt dine slægtninge og venner, der er mennesker, der er særlig genert. Bag dem kan stå års uddannelse i prestigefyldte universiteter, erfaring med berømtheder og utænkelige økonomisk succes, men for at vise deres resultater, at disse mennesker ikke ønsker. Men betyder det, at de devaluere deres resultater, eller årsagen til deres tilbageholdenhed ligger i en anden? Forskere fra den AMERIKANSKE stat North Carolina besluttede at finde ud af, hvad der er under en stadig betyder ordet “beskedenhed”. Det viste sig, at alle ydmyge mennesker er Forenet i én synspunkt.

Ydmyge mennesker er mere værdsat i samfundet

Identifikation af fælles personlighedstræk, der alle beskedne mennesker, der er engagerede forskere Chloe Banker og mark Leary, der arbejder på Duke University (USA). De samledes en gruppe af frivillige fra 419 mennesker, blandt hvem var mænd og kvinder af forskellig alder, social status og karakter. Alle blev bedt om at udfylde et spørgeskema om deres personlige resultater, der forårsager dem til at have en følelse af stolthed. Også de var forpligtet til at angive, hvordan den skal forholde sig til de omgivende mennesker antager, at de kender deres liv resultater.

Hvad er ydmyghed?

Efterfølgende, hver deltager i forsøget blev evalueret af psykologer på det niveau af beskedenhed, narcissisme, og andre personlighedstræk. Efter en gennemgang af spørgeskemaerne, fandt forskerne, at genert folk ikke devaluere deres resultater i livet. Men de mener, at deres personlige resultater bør ikke påvirke holdningen hos andre til dem. Af dette følger, at ydmyghed er ikke en forklejnelse af sine fordele, og tillid til, at resultaterne er ikke en grund til et særligt forhold til mennesket.

Så sagde den Britiske diplomat og forfatter Philip Chesterfield: “I forfølgelsen af ros den bedste madding er beskedenhed”

En sådan holdning til sine egne resultater i videnskabelige sprog kaldes gipokaliemicski afvisningen af loven, eller hypo-egoic nonentitlement. Forskerne undersøgte i detaljer, dette fænomen i en artikel offentliggjort i Personality and Social Psychology Bulletin. I fremtiden, en gruppe af forskere, der ønsker at teste loyalitet af sine påstande i løbet af en bredere undersøgelse, der involverer et større antal frivillige. Hertil kommer, at de planlægger at finde ud af, hvorfor beskedenhed er så højt værdsat i samfundet.

Vidste du, at du er meget klogere end du tror? Se for dig selv!

Hvorfor folk er genert?

Det ville være interessant at se, hvordan folk har taget beskedenhed, men forskerne endnu ikke kan svare på dette spørgsmål. Måske dette træk overføres til mennesker arvet eller dannet på grund af en ekstern effekt. For eksempel, i den tidlige barndom, kan barnet mærke den beskedenhed af deres forældre og ubevidst lærte dem, at uanset hvor vellykket det var, andre mennesker behøver ikke at behandle ham bedre end de andre.

Anser du dig selv for ydmyg? Del dine svar i kommentarfeltet, eller i vores Telegram chat.

Der er også den mulighed, at beskedenhed opstår på grund af problemer i skolen. Faktum er, at hvis et barn er udsat for mobning fra jævnaldrende, i hans sind, der er en masse ændringer. Selv hvis du mener, at mobning i skolen kan resultere i en dårlig ydeevne og fører til svigt i det voksne liv, og mange børn kan opnå stor succes. Men de forstår, at deres resultater er ikke noget overnaturligt, og andre mennesker behøver ikke at behandle dem med særlig respekt.