En ny type batteri, der vil gøre det muligt for elbiler til at rejse knap 2.400 miles uden genopladning

41

El-biler i dag er mere stramt, der indgår i vores daglige liv. I næsten enhver større by-metropol (herunder i vores land) kan finde en ladestation for Tesla el-bil. Og i batteriets kapacitet, i virkeligheden, ligger et af de største problemer for den nuværende el-biler. De er stadig ikke så kraftig som jeg gerne ville. Men alt kan ændre sig med opfindelsen af den Britiske ingeniør Trevor Jackson.

Snart kan oplade el-biler bør være meget sjælden

Hvordan man laver batteri elektriske køretøjer, mere rummelig

Sikkert du (og vi i dag) har ikke hørt noget om, Trevor Jackson. Og han, i mellemtiden, har arbejdet som ingeniør i virksomheder som Rolls-Royce, BAE Systems (forsvar-et UK-baseret selskab, der er engageret i udvikling af våben, information security, rumfart), samt til at fungere som officer i Flåden af Hendes Majestæt Dronningen.

Som informerer udgave Daily Mail, i begyndelsen af de to tusindedel ‘ s Mr. Jackson troede, at de traditionelle lithium-ion-batterier er forældet og har brug for at ændre teknologien. Så, selvfølgelig, om el-biler, ingeniør ikke selv tror. Han har lige besluttet at udvikle på grundlag af aluminium til et mere kraftfuldt batteri, end lithium-ion-kolleger. Hertil kommer, at elektrolytten Trevor Jackson har besluttet at bruge sikker for miljøet. Udviklingen tog næsten 18 år. I løbet af denne tid, Briterne har udviklet en miljøvenlig batteri, som er egnet til brug i en sfære — fra skabelse af konventionelle batterier til batterier i elbiler og endda fly. Men ikke alle var så glat.

Se også: Forskere har fundet den mest rigelige vedvarende energikilde

Siden da, som en ingeniør, der for 10 år siden viste en prototype af sin enhed selskaber er beskæftiget inden for elektrificering, han følte pres fra bilindustrien. Batteri kaldet ubekræftet og dens kapaciteter er for høj. Så vidt overpris? Tja, hvis du mener, at ingeniør, batteriet Jackson har ni gange flere kilowatt-timer elektricitet per kilo end lithium-ion. Ønsker et simpelt eksempel? Bemærk: hvis du lægger tilsvarende vægt og størrelsen af batteriet på Tesla Model S, den vifte af elektriske biler vil stige fra 600 til næsten 2400 kilometer.

Et gennembrud i mine forsøg kom, da jeg fandt en ny formel for elektrolytten er ikke giftige og ikke-ætsende. Jeg selv drak det, når jeg viser, at investorer, til at bevise, at det er sikkert,” siger Trevor Jackson. Ud over sikkerhed, elektrolytten har en anden vigtig fordel — den kan arbejde med metaller, af lav kvalitet, for eksempel, genbrug af dåser sodavand. Hans formel, men jeg vil holde mig i strengeste fortrolighed.

Trevor Jackson. Opfinderen af batteri af en ny type

Og det kunne forveksles med en anden “and”, hvis ikke et par “men”. For det første en uafhængig, sagkyndig vurdering foretaget af det statslige organ, UK Trade and Investment i 2017, kom til den konklusion, at batteriet er Jackson virkelig “opfylder de specs” og baseret på “pålidelig teknologi.” I alle tilfælde, vi vil holde øje med udviklingen, og hvis denne historie vil være nye oplysninger, som du skal lære dem i vores første nyhedskanal i Telegrammet.

Og for det andet, ingeniøren har allerede underskrevet en multimillion-dollar kontrakt med et Britisk selskab Austin Electric, som vil producere batteri-teknologi af Mr. Jackson. Selvfølgelig, når el-biler til at installere dem, ingen vil. Først planlægger at bruge batterier af en ny type af tre-hjulede Asian cab (historier om tuk tuks), derefter i el-cykler og scootere, og så kommer den igen i elbiler. Det er rapporteret, at i det frie marked, batterier af den ny type kan optræde i 2020.