Astronauter kan komme ind i giberson under rejsen til Mars

32

Science fiction fans — din tid er kommet igen. Denne gang, forskere fra den Europæiske rumorganisation (ESA) tilbudt at sætte astronauter i giberson i løbet af den kommende mission til Mars. Ja, ligesom i den film om rumfart. Ifølge eksperter fra ESA, de astronauter, der vil til Mars, kan være nedsænket i langvarig søvn, for at forhindre kampene i løbet af syv måneder af flyvning og for at undgå at bruge ressourcer. Ifølge The Telegraph, Professor mark Mackanin, senior forsker, ESA, der mener, at Agenturet er alvorligt overvejer muligheden af at placere astronauter i en slags giberson. Dyreforsøg, der allerede er udført.

Koloniseringen af Mars kan være værre end mange horror-film

Besættelse af den røde planet

I 2001 den Europæiske rumorganisation har etableret et program “Aurora” med det mål i sidste ende at sende mennesker til Mars. I øjeblikket, ESA planlægger at sende Rovers til jordens overflade i løbet af de næste fem år, og folk er nødt til at træde på overfladen af den røde planet i midten af 2030-erne. Med andre ord, meget snart. I tillæg til ESA-mission til Mars i løbet af de næste 10 år, og etableringen af en straffekoloni for 50 år kommer til at implementere leder af SpaceX Elon Musk, og NASA foretage den første bemandede mission til en nærliggende planet. På baggrund af disse planer, er det ikke overraskende, at eksperter er alvorligt overvejer de forskellige muligheder først i historien for vores arter rejse til andre verdener.

Prototype Starship rumfartøjer selskabet SpaceX

For nylig fortalte vi jer om de farer, der venter fremtidige bosættere fra den kosmiske stråling, som påvirker hjernen, indtil, måske den indlysende kendsgerning, som appellerer til mange skeptikere af kolonisering af denne planet, på Mars, der er intet at trække vejret. Og dette er ikke at nævne problemerne med en sikker landing — vi vil minde om, at på rumfartøjet Starship, der blev lanceret tidligere dette år, selskabet SpaceX Maske, bør ikke være mindre end 100 mennesker. Men alle de ovennævnte — ikke alle. ESA har forskerne udført eksperimenter for at dyppe dyr i det lange søvn. Syv måneder er en rigtig kunstige “dvale” og spørgsmålet er, hvordan at gøre det sikkert for mennesker. En af de vigtigste årsager til denne beslutning, er de nødt til at spare på ressourcerne, herunder mad. Og alligevel, er der en række etiske spørgsmål i disse forsøg, som mennesker, der er enige om frivilligt at gå til at sove i syv måneder, ikke fuldt ud at forstå, hvor sikkert er det? I den sidste ende, giberson kræver at sænke temperaturen i kroppen, sammen med en reduktion af ilt forbrug, osv. Flere nyheder fra verden af populære videnskab søger på vores nyheder Telegram-kanal.

Hvad ville være en tur til Mars?

Og dog, lad os prøve at forestille sig, hvad virkeligheden kan være en rejse til Mars. Ifølge Professor Maccarana, vi er nødt til at overvinde enorme fysiske og psykiske barrierer, før de astronauter går på en længere plads rejse. Resultaterne af tidligere undersøgelser har også vist, at vægtløsheden nedsætter knogle struktur, vision, genekspression, og kosmisk stråling ikke kun ødelægger hjernen, men kan forårsage kræft og demens. Temmelig grim billedet er, er det ikke?

Måske er den højlydte erklæringer af iværksættere som Bezos, og Moskus, der er baseret på det faktum, at de ikke tager højde for de mange faktorer, der kan påvirke flyvning. Bare for at fylde space skib, pizza er ikke løsningen på alle problemer. Forestil dig, at der om Bord på rumfartøjet er 100 mennesker for et par hundrede kubikmeter. Ingen kan garantere, at der for 7 måneder af mission, de er ikke tilfredse med “the hunger games” og vil ikke dræbe hinanden. Desuden resultaterne af undersøgelser af sundhed astronauter, der bruges på ISS et år, er ikke opmuntrende — deres immunsystem og orientering i rummet er blevet alvorligt forstyrret, og de muskler svækket. Udover, når astronauterne vender tilbage til Jorden, derefter falder i den omsorgsfulde hænder læger. Og ankomst til Mars vil ikke ligefrem indbydende.

Jeg kan kun forestille mig, at betingelsen kan være fremtidige astronauter. Før du frame fra filmen “interstellar”

Hvad tror du, hvad der kan være den første plads rejse i historien for vores arter? Lad os diskutere det i de kommentarer og med deltagerne i vores Telegram chat.

Desuden, selv hvis de kolonister nå destinationen, hvad om stråling miljøet på Mars? Nogle undersøgelser har vist, at når du er på Mars, sandsynligheden for at få Alzheimers vil være 50%. Med andre ord, plads rejsende, næppe overlevede flyveturen på et rumskib og mistet mere end halvdelen af besætningen i syv måneder, kan simpelthen ikke huske, hvem de er og hvor de er. Og hvis nogen af dem vil få heldige og Alzheimers vil gå dem forbi, så glem ikke, at selv de mest mentalt stabile folk kan ændre sig dramatisk, når de er i isolation i lang tid. Det er ikke den bedste historie til en virkelig uhyggelig horror-film?