Amerikanske fuldskab ikke at drikke alkohol. Hvordan er dette muligt?

35

Øl-produktion, er en meget besværlig og langsommelig proces. For at få et par flasker af denne berusende drik, der kræver et par liter vand, særligt korn og, vigtigst af alt, et par uger til gæring. Men inde i den menneskelige krop, alle disse processer kan ske meget hurtigere. For nylig lægerne har set i den AMERIKANSKE stat North Carolina, nærmede sig en 46-årig mand med tegn på forgiftning. Ifølge ham, at han ofte var i beruset tilstand, selv når de ikke drak nogen form for alkohol, så jeg mistede mit job, og har fået problemer med loven. Det viste sig, at på grund af en sjælden sygdom, øl vandrede lige i tarmen.

Den menneskelige krop er i stand til at producere alkohol

Ifølge Medicinske Dagligt, problemer med spontane forgiftning begyndte blandt mænd i 2011. Så han fik en svær hånd skade i løbet af en behandling, lægen har ordineret ham et kursus af antibiotika. Efter et par titusinder af dage, patienten begyndte at lægge mærke til et tab af koncentration og hyppige humørsvingninger, og det varede indtil et besøg til en psykiater i 2014. På drikke et kursus af antidepressiva, en mand, der er frigjort fra den trykkede stemning, men problemerne fortsatte med at følge i hans fodspor.

Hvorfor gøre folk get drunk?

Patienten sagde, at en morgen, at han kørte i bil og følte forvirring og kvalme. Han blev standset af politiet, mistænkt for spirituskørsel. De alkoholmeter viste et virkelig højt niveau af alkohol i hans blod, så i lidelser af mænd, var ikke overraskende. Efter at politiet ikke tror på, at han ikke havde indtaget nogen form for alkohol, den mand besluttede at gå til hospitalet.

I de fleste Øl, alkohol indhold er omkring 3-5,5 %

Efter at have hørt patienten, lægen foreslog, at han skulle gennemgå en såkaldt kulhydrat test. Han blev bedt om at spise 50 mg fødevarer med et højt indhold af kulhydrater og målt niveauet af alkohol i hans blod. Det viste sig, at rus af mænd, der foregår i brug af fødevarer — kulhydrater i tarmen interagere med brewer ‘ s yeast Saccharomyces cerevisiae, som er produceret alkohol. Han senere kommer i humant blod, hvilket er nok til forgiftning.

Vidste du, at Rusland arbejder på en bespohmelnaya øl med vitaminer?

Bivirkninger af antibiotika

Grunden til at høj koncentration af ølgær i den mandlige krop læge, påvirkningen af antibiotika. Skrevet i 2011 af medicin er stærkt påvirket af microbiome af tarmen af patienten, og øgede antallet af svampe. I medicin for denne sygdom er kendt som den syndrom “avtobrozheniya” og er ekstremt sjældne. Ifølge Dr. Fahad Malik, dette er det første tilfælde, når syndrom er opstået på grund af brugen af antibiotika.

Af den måde, nogle populære antibiotika kan udløse hjerte-sygdom

Nu menes det, at kulhydrat-testen skal give hver patient, der klager over af pludselige anfald af forgiftning. Hvis dette problem ignoreres, mange mennesker kan miste deres job, og selv blive gerningsmændene af bil ulykker. Det faktum, at folk med syndromet “avtobrozheniya” nogle gange forstår ikke, at de er beruset. Men i denne tilstand, kan de godt sidde bag rattet i en bil og skyde folk.

På grund af daglig alkohol dræber mere end 3 millioner mennesker

Som 46-årig mand, han lever nu et normalt liv og forsøger at holde sig til den rette ernæring. Han har også fra tid til tid, kontrol med hjælp af en breathalyzer. Så, bare i tilfælde.