Hvorfor ældre mennesker sover mindre?

42

Har du nogensinde lagt mærke til, at ældre mennesker sover mindre end unge? I virkeligheden, det er et kendt faktum, men årsagerne til dette fænomen er fortsat ikke tilstrækkeligt forstået. En gruppe forskere fra University of California, Berkeley bedt om at gøre folk, der er ældre end 65 år, er mindre, fordi de har brug for mindre søvn, eller det er på grund af det faktum, at de ikke kan sove? Undersøgelsen er offentliggjort i tidsskriftet Neuron. Forskere hævder, at grunden ligger i det arbejde, der af visse mekanismer i hjernen, der ændrer sig med alderen.

Søvn kendetegn i ældre skal behandles omhyggeligt

Hvorfor gør folk søvn?

Alle levende ting på vores planet har brug for at sove. Ifølge hovedforfatteren af undersøgelsen, Matthew Walker, dette betyder, at sove udviklet sig sammen med liv, der ledsager alle faser af udviklingen. Når vi sover, er vi blevet ubrugelige: ikke på udkig efter mad, du er ikke kommunikere. Ud fra dette synspunkt, kan drømmen synes blindgyde gren af udviklingen, som den sovende mand er en velsignelse for rovdyr. Men grunden til, at vi sover, er, at søvn er vigtigt for livet selv. Den menneskelige krop er designet på en sådan måde, at hver af de vigtigste organer i kroppen har brug for søvn for at fungere ordentligt.

Hvordan kan du håndtere manglende søvn? Del dine lifehacks med deltagere i vores Telegram chat.

Det er ingen hemmelighed, at der i de senere år, forskerne har lagt særlig vægt på undersøgelse af søvn. Så, vores faste læsere vide om farerne ved manglende søvn og har brug for at sove hver dag. Forsømmer i søvn, er at sætte dig selv i fare for at udvikle mange sygdomme, herunder depressive lidelser, hjerte-kar-sygdomme, fedme og type II diabetes.

Flere nyheder fra verden af videnskab og teknologi læse om vores nyheder Telegram-kanal.

På samme tid, fandt forskerne, at med alderen, en persons evne til at sove, er reduceret. Således, for at opnå den nødvendige mængde af søvn bliver sværere for hvert år der går. For at forstå hvorfor det sker-og om det er muligt at kæmpe for det, forskerne kiggede på hjernen.

Det viser sig, at ældre mennesker er simpelthen sværere ved at sove

Hvordan virker hjernen alder?

I den undersøgelse, forskere gennemført en række forsøg på lab rotter. Eksperter i forhold antallet og arten af de kemiske signaler, der er forbundet med søvn i unge og ældre personer, og fandt, at de kemiske egenskaber er de samme uanset alder af gnavere. Men, ifølge forfatterne, problemet ligger i det faktum, at de receptorer i hjernen, der modtager signalet svækkes med alderen. Dette betyder, at der i en aldrende hjerne fungerer stadig, men for at opfange de signaler, han er ikke i stand. Ligesom den antenne, der ikke kan afhente det indgående signal. Eksperter ikke udelukke, at søvnmangel kan bidrage til, at den aldrende proces. Walker håber, at resultaterne af undersøgelsen vil bidrage til at bedre at forstå årsager til ældning.

Dette er interessant: Hvad er søvn lammelse?

Dette kan overraske dig, men antallet af timers søvn begynder gradvist at falde cirka 20-30 år, og fortsætter ubønhørligt over tid. I virkeligheden, når en person, der fejrer 50 år, søvnkvaliteten forringes med ca 50% i forhold til 20-årige. At 70 år er kvaliteten af søvnen bliver værre. I stedet for at skulle gennemgå den ordentlig søvn cyklusser, der giver en god nats søvn, en person, der vågner op i løbet af natten, hele tiden at undertrykke den dybe søvn, der er nødvendig for korrekt hjernefunktion. Ifølge forskerne, at det er en af de mest dramatiske fysiologiske ændringer under aldring.

Med alderen, søvnkvaliteten forringes markant

Kan jeg sove længere?

Desværre, en hurtig løsning på dette problem til dato, nr. Der blev gennemført for lidt forskning på dette område. Desuden, sovepiller er ofte ordineret til ældre mennesker, primært har en beroligende virkning, kan ikke garantere, at få en sund søvn hele natten. Ifølge eksperter, der kan hjælpe med kognitiv adfærdsterapi, som har vist fremragende resultater i behandling af søvnløshed. Forskerne har også rådes til at undgå koffein efter middag, sove i et køligt rum og motionere regelmæssigt, og er ikke i tvivl om, at flittige forskere, der arbejder for at forhindre, at mangel på søvn med alderen vil blive kronet med succes.