Opdagede i det Univers, hvor tiden kan gå baglæns

26

Tid — sådan et simpelt og på samme tid, er dette dårligt forstået konceptet, som har forsøgt at forstå, og filosoffer og fysikere til alle tider og folk. Den berømte fysiker Stephen Hawking mener, at der er mindst tre områder af tid, der er i stand til at skelne fortid fra fremtiden. Så, i henhold til den videnskabsmand, der er termodynamisk, psykologisk og kosmologisk pile af tid at beskrive det unikke i fortiden, og den manglende evne til at ændre det. Men selv den pil Stephen Hawking er ikke i stand til at beskrive opdaget i gamma-ray bursts processen, vender tilbage gang.

En gamma ray burst, har en enorm eksplosion af gamma-stråling, hvis magt hundrede gange kan overgå effekt af stråling fra vores galakse

Hvad er et gammaglimt?

Ambitiøs og fokuseret frigivelse af energi, som kan sammenlignes med udsendelse af en hel galakse, og varede kun fra et par millisekunder til flere timer, for første gang lykkedes at observere i det fjerne 1967 af Amerikanske militære satellitter. Det menes, at dukket op i vores galakse gammaglimt når udløst masseudryddelse af levende organismer på Jorden for omkring 500 millioner år siden. På nuværende tidspunkt, heldigvis for menneskeheden, den næste, “death ray” er på en afstand af flere milliarder lysår fra Jorden og ikke udgør nogen trussel mod vores planet. Men, gamma-ray bursts kan være interessant af en anden grund: de er i stand til at vende tilbage gang på et begrænset areal.

Se også: “Sonic sort hul”, vil bidrage til at løse det paradoks, der er udarbejdet af Stephen Hawking

Gammaglimt kan skrue tiden tilbage

Ifølge forskning af John Hickie og Robert Nemiroff, der er offentliggjort i tidsskriftet the Astrophysical Journal, som regel af gamma-ray bursts vare fra et par sekunder til timer. Korte blink med en levetid på et sekund, som en regel, der dannes som et resultat af den kollision af neutronstjerner, som fører til frigivelse af store mængder energi. Lange: GRB er forbundet med supernova-eksplosion.

Teori Hakkila og Nemiroff viser, at et gammaglimt, af enhver længde er en eksplosion af en enorm magt, hvilket skaber en form for chok-bølge i skyen stof. På grund af det faktum, at denne bølge bevæger sig hurtigere end elektromagnetisk stråling i sin region, og det er stedet at være, ikke kun effekten af tidsudvidelse, men bogstaveligt talt vende tilbage gang.

Nogle gange er bevægelsen i de sidste kan ikke være i modstrid med de fysiske love

I alle tilfælde, at dette fænomen ikke er i strid med de grundlæggende principper i moderne fysik og relativitetsteorien. På trods af det faktum, at der er udviklet af albert Einstein ‘ s teori går ud på, at hastigheden af stoffet ikke overstiger lysets hastighed i vakuum, det udelukker ikke muligheden af høj udbredelse i en tæt sky af stof.

Hvis du kan lide denne artikel, vil jeg invitere dig til at deltage i vores kanal på Yandex.Zen, hvor du kan finde mere nyttig information fra verden af videnskab og teknologi.

Effekten af at rejse i tiden, i dette tilfælde opstår, fordi chok bølge foran resulterer gamma stråler i hastighed, hvilket fører til det faktum, at for at en udenforstående iagttager, denne bølge ligner en besked fra en fjern fortid.