Som nyheder om politik skade dit helbred?

37

Aktivt følge med i nyheder fra den politiske verden? Forskerne mener, at det måske ikke det værd. Ifølge resultaterne af en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet PLOS One, nyheder fra den politiske verden kan have en negativ indvirkning på sundheden. Undersøgelsen viste, at 11,5% af indbyggere i USA mener, at politik er skadelig for deres fysiske sundhed. I henhold til 38% af de adspurgte nyheder fra den politiske verden er årsag til stress, mens hver femte sagde, at der ikke kan sove på grund af den endeløse strøm af nyheder.

Nyheder har en negativ indvirkning på sundheden. Hvem ville have troet?

Den alder oplysninger storm

Vi har flere gange skrevet om det faktum, at en af de globale problemer af det XXI århundrede, der er en overflod af information. Ofte er vores manglende evne eller vilje til at kontrollere de faktiske omstændigheder, der fører til de tragiske konsekvenser. Såsom en masse afslag af vaccination, tro på en flad jord, eller en konspirationsteori. I dette tilfælde, er antallet af forskellige nyheder i verden er stigende hver dag. Nyheder om politik, verdens ledere og deres beslutninger en masse, ikke kun på Internettet — lad os ikke glemme alt om TV.

Ifølge forskere, offentliggjort arbejde, er den første undersøgelse, der undersøger virkningen af nyheder på mental og fysisk sundhed. Ekspertgruppen bemærker, at der i Usa i løbet af valget sæson af 2016, samfundet var opdelt efter politiske linjer. Effekten af en sådan deling af meninger om mennesker, taget i betragtning af sociologer og forskere inden for sundhed. Bemærk, at en lignende fordeling af udtalelse blev observeret i Rusland i slutningen af 2014.

Flere nyheder fra verden af videnskab og teknologi, vil du finde på vores nyheder Telegram-kanal.

Twitter er et af de foretrukne sociale netværk af Præsidenten for de Forenede Stater

Da det viste sig, at den politiske konfrontation næsten førte til en krise i de offentlige sundhed. I henhold til resultaterne af den undersøgelse, 4,1% af de adspurgte indrømmede, at de har haft tanker om selvmord på grund af den nylige politiske begivenheder i landet. Omfanget af befolkningen i Usa er cirka 13 millioner mennesker.

Hvordan politik påvirker sundhed?

I undersøgelsen, har forskerne anvendt data fra YouGov — British international Internet virksomhed, som er involveret i markedet, forskning og analyse af data. Oplysningerne blev indsamlet i løbet af fem dage i Marts 2017 — næsten to måneder efter indvielsen af Donald trump. I alt undersøgte næsten 800 respondenter fra gruppen af 1,8 millioner mennesker. Undersøgelsen er baseret på diagnostiske værktøjer, der anvendes i anonyme alkoholikere (åbent lufttrafikrum) og anonyme gamblere (af AAI), og i prisen 32 spørgsmål, som kan opdeles i fire kategorier — fysisk sundhed, psykisk sundhed, beklager, at deres egen adfærd og sociale eller leveomkostninger.

Du undrer dig måske over, Hvordan følelser påvirker politiske synspunkter?

Sammen med den negative indvirkning på den fysiske og mentale sundhed af Amerikanerne, kaotisk og ofte kontroversielle nyheder cyklus fører til, at folk kommer ud af sig selv (for at 29.3%). Strømmen af oplysninger bidrager også til problemer i relationer — en ud af fem sagde det modsatte politiske synspunkter har undergravet venskab, og 14,6% sagde, at forskelle i politiske holdninger havde en negativ indvirkning på familien.

I stedet for at se nyheder feeds, du kan læse en bog, se en film eller gå en tur

Mere end 2,1% af de adspurgte af respondenterne mener, at bekymre sig for meget om, hvem der vinder eller taber ved valget, og 26,4 procent indrømmede, at de var deprimerede, når de mistede deres valg af kandidat. Næsten en tredjedel (31.8 pct.), der er aftalt med påstand om, at eksponering for medier at fremme synspunkter, der er i strid med deres overbevisning, kan drive dig skør.

Interesse i politik er dårlig?

Resultaterne af undersøgelsen viser, at folk opfatter politik som en skadelig faktor til sundhed. Stress er et reelt fænomen, der kan have katastrofale følger for helbredet, som vi ofte skriver på sider af vores publikation. Stress er forbundet med udvikling af mange sygdomme, såsom hjerte-kar-sygdomme, depression, og mave-tarm-sygdom.

Undersøgelser om, hvordan førende nyheder påvirkede udtryk for deres nyheder endnu

Som en anden kilde til stress forskerne kalder “miljø-angst”, eller angst for fremtiden på planeten på grund af klimaændringer og mangel på tiltag-med verdens ledere. Ifølge en undersøgelse foretaget af American psychological Association (APA), 58$ gen Z (personer, der er født i midten af halvfemserne til midt-2000) og 51% af Amerikanske voksne, der rapporterer, at de har stress, om klimaændringer. Nyheder om masse-skyderier, stigende antal selvmord, adskillelse, og deportation af indvandrerfamilier også fremprovokere stress i beboere af de Forenede Stater.

Bemærk, at denne undersøgelse er en af en slags. Jeg håber, at i fremtiden vil forskere være mere opmærksom på virkningen af nyheder om mental sundhed. Og du følger de seneste nyheder fra den politiske verden? At diskutere påvirker dig, og hvordan du kan i de kommentarer og med deltagerne i vores Telegram chat.