NASA har planer om at lancere en robot på Titan

42

Titan er den største af Saturns måner og den næststørste satellit i solsystemet efter Ganymedes. Terrænet på Titan med sin metan søer er stærkt minder om en scene fra nogle sci-Fi-horror film. For når vi kunne se landskabet af Titan med sine egne øjne, NASA eksperter, der har til hensigt at sende en formskiftende robotter padder til at studere den gas tanke på den største af Saturns måner.

Visualisering af robotter for fremtiden, der kan ændre sin form, afhængigt af det omgivende landskab

Hvad vi har brug for at udforske Titan?

Titan er den eneste Solar system krop, den overflade, som det er videnskabeligt bevist beholdere med væske. Hertil kommer, at en satellit af Saturn, prale af sin tætte atmosfære, der giver et konstant pres på overfladen af satellit er 1,5 gange større end jorden. Titan har et stort lager af carbonhydrider, giver næsten alle jordbaseret udstyr, der er nødvendige for at arbejde med energi. Cassini-missionen blev iværksat for at Saturn i 1997, viste tilstedeværelse af satellit-mange kilometer af søer, der udelukkende består af metan og ethan, der findes på Jorden kun i gasformige form. For at studere strukturen af de fundne søer, forskere har planer om at sende et par mini-robotter, der kan kombineres i en båd af den sædvanlige størrelse. I øjeblikket, udvikling af robotter aktivt udføres på jet propulsion Laboratory af NASA i Pasadena, Californien.

Twilight landskab af Titan er meget lig dem, vi ser i science fiction film

Se også: er Der et liv på Titan?

Nogle robotter vil gå til Titan?

De robotter, som vil blive sendt til Titan i midten af 2020-erne vil være nødvendigt ikke blot at surfe på månens overflade, som gør Mars Rovers, men bliver nødt til at være i stand til at svømme i den metan, søer, flyve over kløfter og vandfald af satellit. Det er i orden at give utrolig alsidighed, når du bruger de udenjordiske af automatisk udstyr, NASA håber at kunne sende i nærheden af Saturn futuristisk flyvende felt, som nedbrydes i dele til forskellige opgaver.

På trods af det faktum, at øjeblikket, robotten er mere som en drone, at de sider, som er knyttet en hjulpar ude af proportioner, forskerne hævder, at der allerede er en unik enhed, der er klar til at starte op i himlen i rammerne af kontrol eksperimenter.

I øjeblikket er den robot, der er udviklet af NASA for flyvning på Titan, ser på den måde

Af den måde, i øjeblikket langt Titan er en af de mest sandsynlige kandidater til menneskets kolonisering. Hvad tror du, vil transport af mineraler fra satellit til vores planet økonomisk gavn for mennesker? Lad os prøve at diskutere dette emne i vores Telegram chat.

Alt i alt, hold af forskere håber at opbygge en gruppe af 12 robotter, der vil være i stand til at udforske undersøiske som terræn og dyb, klippehulen. På grund af det faktum, at på nuværende tidspunkt, menneskeheden har meget begrænsede data om, hvad der præcist er overfladen af Titan, forskerne har til hensigt at skabe den enhed, der er i stand til at analysere og udtrække data om Saturn i alle forhold og typer af terræn.

Så, det rum Agentur er at udvikle og berømte Guldsmed projekt, med henblik på undersøgelse af levedygtige satellitter og deres sandsynlighed for forekomst i organisk kemi. Lanceringen af Dragonfly er planlagt til 2026, og flyvetiden af et rumfartøj til Saturn ville tage omkring 8 år. Det menes, at i tilfælde af en vellykket landing, Dragonfly efter 2,5 års arbejde vil være i stand til at indsamle så meget information om Titan, som kan gøre Saturn, en af de mest studerede den menneskelige organer på plads.